Profil uživatele

Teejay

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jiří Koula: 13 % (49)
Jiří Landa: 13 % (58)
Pavel Širmer: 13 % (53)
Anežka Hrebiková: 15 % (17)
Helena Grégrová: 15 % (51)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 19.6.2017)
Skvělé, zábavné, lehké.
(zadáno: 19.6.2017)
(zadáno: 2.11.2014)
50 % za nápad. Druhý krát bych na to nešel. Polomuzikál poplatný svému účelu - mít plný sál.
(zadáno: 29.8.2016)
Příjemné posezení u piva s pár gramy kultury, tak k provětrání hlavy. Příjemný rozběh a zauzlení, druhá polovina je už přeexponovaná - nucené gagy a náhodné pády postav imitujíc koitus trochu kazí jinak příjemnou lehkou komedii.
(zadáno: 2.11.2014)
Skvělé, skvělé, skvělé.
Emotivní, překvapivé, minimalistické pojetí, skvěle se hodící do (již uzavřeného) Kolowratu.
(zadáno: 1.4.2015)
Rozmělněné, roztáhlé, Kukurův egotrip (i když jej jako herce mám rád). Samoúčelná nahota a podivné mixování modernosti (videokamera) s asketickou scénou.
(zadáno: 10.5.2015)
Nenuceně vtipné, skvělá souhra herců, příjemně lidské.
(zadáno: 30.1.2016)
Zbytečné přeexponování původní materie filmu, který je stravitelný, hra už nikoliv. Herci za výběr režiséra nemůžou, zaslouží si 80%. Hra a divák se v tomto případě nepotkali.
(zadáno: 1.10.2014)
Expresivní každým coulem. Přežívali to, co hráli.
Bitva názorů dvou generací a myšlenkových proudů, skvěle zahrána i sehrána touto dvojicí.
(zadáno: 2.11.2014)
75 %. Jedna z lepších frašek, které jsou k vidění v Praze. Sokol a spol nasadili vysoké tempo, skvěle promyšlenou scénu a v nahuštěném a krátkém formátu výtečně pobavili.
(zadáno: 2.11.2014)
Líbivé, inteligentní, s přesahem. Klidně bych šel podruhé.
(zadáno: 23.3.2015)
Neurazí, pobaví, nelze nic vytknout. I když si pro sebe nemůžu odnést žádnou dlouhodobě platnou myšlenku, leitmotiv... Téma vzájemného odcizení online světa a reality je známé a nepřekvapí.
Velkým plus je, že oba herci hráli, jakoby ani hrát nemuseli, za co jim náleží uznání.
(zadáno: 31.10.2014)
Správně trhlá Eva, hezká výprava, skvělé nastudování, vynikající příležitost si odpočinout nad nenáročným dějem. Neurazí žádnou generaci, vhodné na společnou návštěvu se starými rodiči. Věrně kopíruje brilantní film.

Není co vytknout, ale protože neobsahuje zásadní sdělení mimo prvoplánový humor a lidové "láska hory přenáší", nemůžu dát vyšší hodnocení, i když jde o skutečně dobrou crazy komedii.
(zadáno: 5.12.2017)
(zadáno: 19.6.2017)
(zadáno: 19.6.2017)
(zadáno: 2.11.2014)
Jedna z nejlepších scénografií posledních let. Obsahově však mimo (mojí) mísu. Nevadí mi překračování hranice, ale prvoplánové nadužívání vulgarizmů a nihilistická moucha nejsou mým šálkem...
(zadáno: 31.10.2014)
Fidlovačka opětovně pobaví, neurazí, ale nenadchne. Oddechový žánr na vypnutí hlavy á la Show Bennyho Hilla.
45%. Na stejné úrovni jako Techtle Mechtle.
(zadáno: 11.4.2015)
Rubín jako (téměř) vždy nezklamal. Obsazení Zuzany Stavné je skvělý krok, dáva to šťávu a autentičnost lovkyně.
(zadáno: 1.4.2016)
Jak velký prostor a kolik příběhů vtěsnati dá se na malou scénu. Nečekaný úhel dramatizace, skvělá scéna, překvapilo v každém ohledu.
(zadáno: 14.1.2020)
(zadáno: 17.10.2014)
Inscenace dalece překračující slavného 4oscarového filmového předchůdce. Neskutečně skvěle zvládnutá imitace řečového handicapu, Martin Sláma a jeho logoped Ladislav Frej v (pro mě) životní formě.
Ještě nikdy jsem inscenaci nedal 90%, ale zaslouží si to. Stálo za to měřit cestu do Brna pro ten nezapomenutelný večer.
(zadáno: 30.10.2014)
Kukura nehraje, je sám sebou. Naštvaný, či spíše znechucený úrovní společnosti a diváků , kteří oslavují "hercov v odpoludňajších seriáloch, ktoré by sa skôr hodilo vysielať dopoludnie pre dojčiace mamičky."

Herecké zkušenosti se úročí, smekám před schopností zapamatovat si a dynamicky "valit" tsunami vrstveného textu vždy s malou obměnou v jednotlivých iteracích, a přitom zvládat laškovat s publikem. 65%

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>