Profil uživatele

Teejay

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jiří Koula: 13 % (49)
Jiří Landa: 13 % (58)
Pavel Širmer: 13 % (53)
Helena Grégrová: 14 % (50)
Anežka Hrebiková: 15 % (16)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 19.6.2017)
39 stupňů - Dejvické divadlo: 70 %
Skvělé, zábavné, lehké.
(zadáno: 19.6.2017)
Airground - Cirk La Putyka: 90 %
(zadáno: 2.11.2014)
Bedřich Smetana: The Greatest Hits - Městská divadla pražská: 50 %
50 % za nápad. Druhý krát bych na to nešel. Polomuzikál poplatný svému účelu - mít plný sál.
(zadáno: 29.8.2016)
Běž za svou ženou - Branické divadlo: 40 %
Příjemné posezení u piva s pár gramy kultury, tak k provětrání hlavy. Příjemný rozběh a zauzlení, druhá polovina je už přeexponovaná - nucené gagy a náhodné pády postav imitujíc koitus trochu kazí jinak příjemnou lehkou komedii.
(zadáno: 2.11.2014)
Blackbird - Národní divadlo: 80 %
Skvělé, skvělé, skvělé.
Emotivní, překvapivé, minimalistické pojetí, skvěle se hodící do (již uzavřeného) Kolowratu.
(zadáno: 1.4.2015)
Bratři Karamazovi - Činoherní klub: 30 %
Rozmělněné, roztáhlé, Kukurův egotrip (i když jej jako herce mám rád). Samoúčelná nahota a podivné mixování modernosti (videokamera) s asketickou scénou.
(zadáno: 10.5.2015)
Bůh masakru - Činoherní klub: 60 %
Nenuceně vtipné, skvělá souhra herců, příjemně lidské.
(zadáno: 30.1.2016)
Buržoazie - Divadlo Na zábradlí: 30 %
Zbytečné přeexponování původní materie filmu, který je stravitelný, hra už nikoliv. Herci za výběr režiséra nemůžou, zaslouží si 80%. Hra a divák se v tomto případě nepotkali.
(zadáno: 1.10.2014)
Červená - Divadlo v Řeznické: 70 %
Expresivní každým coulem. Přežívali to, co hráli.
Bitva názorů dvou generací a myšlenkových proudů, skvěle zahrána i sehrána touto dvojicí.
(zadáno: 2.11.2014)
Dámský krejčí - Činoherní klub: 70 %
75 %. Jedna z lepších frašek, které jsou k vidění v Praze. Sokol a spol nasadili vysoké tempo, skvěle promyšlenou scénu a v nahuštěném a krátkém formátu výtečně pobavili.
(zadáno: 2.11.2014)
Dobře rozehraná partie - Městská divadla pražská: 70 %
Líbivé, inteligentní, s přesahem. Klidně bych šel podruhé.
(zadáno: 23.3.2015)
Dresscode: Amis & Amil - A studio Rubín: 60 %
Neurazí, pobaví, nelze nic vytknout. I když si pro sebe nemůžu odnést žádnou dlouhodobě platnou myšlenku, leitmotiv... Téma vzájemného odcizení online světa a reality je známé a nepřekvapí.
Velkým plus je, že oba herci hráli, jakoby ani hrát nemuseli, za co jim náleží uznání.
(zadáno: 31.10.2014)
Eva tropí hlouposti - Divadlo Na Fidlovačce: 60 %
Správně trhlá Eva, hezká výprava, skvělé nastudování, vynikající příležitost si odpočinout nad nenáročným dějem. Neurazí žádnou generaci, vhodné na společnou návštěvu se starými rodiči. Věrně kopíruje brilantní film.

Není co vytknout, ale protože neobsahuje zásadní sdělení mimo prvoplánový humor a lidové "láska hory přenáší", nemůžu dát vyšší hodnocení, i když jde o skutečně dobrou crazy komedii.
(zadáno: 5.12.2017)
Famílie - Divadlo Na Fidlovačce: 50 %
(zadáno: 19.6.2017)
Family - Cirk La Putyka: 70 %
(zadáno: 19.6.2017)
Hamleti - Divadlo Na zábradlí: 50 %
(zadáno: 2.11.2014)
Jedenácté přikázání - Národní divadlo: 40 %
Jedna z nejlepších scénografií posledních let. Obsahově však mimo (mojí) mísu. Nevadí mi překračování hranice, ale prvoplánové nadužívání vulgarizmů a nihilistická moucha nejsou mým šálkem...
(zadáno: 31.10.2014)
Jen žádný sex, prosím, jsme přece Britové! aneb Všichni v tom jedou! - Divadlo Na Fidlovačce: 50 %
Fidlovačka opětovně pobaví, neurazí, ale nenadchne. Oddechový žánr na vypnutí hlavy á la Show Bennyho Hilla.
45%. Na stejné úrovni jako Techtle Mechtle.
(zadáno: 11.4.2015)
Kauza Médeia - A studio Rubín: 60 %
Rubín jako (téměř) vždy nezklamal. Obsazení Zuzany Stavné je skvělý krok, dáva to šťávu a autentičnost lovkyně.
(zadáno: 1.4.2016)
Korespondence V+W - Divadlo Na zábradlí: 80 %
Jak velký prostor a kolik příběhů vtěsnati dá se na malou scénu. Nečekaný úhel dramatizace, skvělá scéna, překvapilo v každém ohledu.
(zadáno: 17.10.2014)
Králova řeč - Národní divadlo Brno: 90 %
Inscenace dalece překračující slavného 4oscarového filmového předchůdce. Neskutečně skvěle zvládnutá imitace řečového handicapu, Martin Sláma a jeho logoped Ladislav Frej v (pro mě) životní formě.
Ještě nikdy jsem inscenaci nedal 90%, ale zaslouží si to. Stálo za to měřit cestu do Brna pro ten nezapomenutelný večer.
(zadáno: 30.10.2014)
Kukura - Činoherní klub: 60 %
Kukura nehraje, je sám sebou. Naštvaný, či spíše znechucený úrovní společnosti a diváků , kteří oslavují "hercov v odpoludňajších seriáloch, ktoré by sa skôr hodilo vysielať dopoludnie pre dojčiace mamičky."

Herecké zkušenosti se úročí, smekám před schopností zapamatovat si a dynamicky "valit" tsunami vrstveného textu vždy s malou obměnou v jednotlivých iteracích, a přitom zvládat laškovat s publikem. 65%
(zadáno: 7.10.2015)
Leni - Divadlo v Řeznické: 80 %
Skutečně jedna z mála her, po které je hlava plná otázek a soupeřících argumentů. Nedává jasné odpovědi, navozuje otázky a možné směry myšlení. Síla!

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>