Profil uživatele

Cindy.92

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 11 % (54)
Jan Pařízek: 11 % (58)
Michal Novák: 12 % (86)
Helena Grégrová: 14 % (57)
Jiří Koula: 14 % (80)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 28.3.2015)
(zadáno: 28.3.2015)
Opět jeden z důkazů, že ke hře na jevišti není třeba kulis a rekvizit, aby došlo k dramatickému jednání a takovému zážitku. Malinko mě zklamal David Švehlík, naopak Richard Krajčo překvapil a zapůsobil. Cena Thálie je jistě oprávněná.
(zadáno: 28.3.2015)
Napínavé představení s hezkou scénou. Překvapil mě výkon Martina Preisse.
(zadáno: 28.3.2015)
Dokonale zvládnuté představení, hereckým výkonům nelze nic vytknout. Viděla jsem premiéru v Divadle pod Palmovkou a poté reprízu na brněnském nádraží. Paradoxně to ve mě v druhém případě nezanechalo to, co v divadle. Dala bych jinak určitě méně procent.
(zadáno: 28.3.2015)
Vynikající výkon Martina Stránského. Horší celkové pojetí hry.
(zadáno: 28.3.2015)
Čekala jsem více od jmen jako je Jiří Macháček, Lenka Vlasáková nebo Miroslav Vladyka. Bohužel mě jejich herecké umění nepřesvědčilo natolik, abych z představení odcházela s výraznějším nadšením.
(zadáno: 28.3.2015)
Krásně zvládnutý muzikál po všech stránkách - hudba Gipsy Kings, zpěv, tanec, choreografie, scéna, kostýmy i herecké obsazení + orchestr vč. kytaristy a dvou trumpetistů. Vyzdvihnu Svetlanu Slovákovou, Lukáše Janotu a Viktórii Matušovovou.
(zadáno: 28.3.2015)
Shakespeare který baví
(zadáno: 28.3.2015)
Představení stojí a padá na dvojici Isteník & Ressler, jinak na mě představení působilo průměrně. Nenadchne, neurazí.
(zadáno: 28.3.2015)
Viz. redakční recenze
(zadáno: 28.3.2015)
50 % za celkový dojem z muzikálu, jinak luxusní Aleš Slanina
(zadáno: 28.3.2015)
Dokonalá pohádka, perfektně a rytmicky zhudebněná. Vtipná i pro dospělé. Skvěle řešení trpaslíci a macecha (Milan Němec)
(zadáno: 28.3.2015)
Úžasný Lukáš Janota a za ním pokulhávající Marta Matějová. To je jediné co vám vyvstane v mysli už pár hodin po představení. Průměrná a zdlouhavá komedie.
(zadáno: 28.3.2015)
Excelentní režie Hany Burešové. Představení nelze nic vytknout, výkony všech představitelů jsou věrohodné a na úrovni. Je zábavné, nabité písněmi z let minulých a zobrazuje typickou tehdejší třídu gymnázia s na pozadí přicházející válkou.
(zadáno: 28.3.2015)
Hodnotím především odvahu inscenovat tento román, protože je zde dost dějových linek tak úzce propojených, že snad ani není možné obsáhnout je vše smysluplně do 3 hodinového představení. V Brně se o to pokusili a vytvořili zdlouhavou inscenaci, kde při představení skáče děj z místa na místo v krátkých scénách s věčnými zatmívačkami a roztmívačkami. Věrohodný výkon Ivany Vaňkové a neméně dobré Svetlany Janotové. MdB sáhlo po této adaptaci jen kvůli značce (Tugendhat), bez ní by hra byla o ničem a zůstalo by jen pár kvalitních výkonů...
(zadáno: 28.3.2015)
Vtipná satira s přesahem do dneška, skvostné kostýmy a scéna.
(zadáno: 28.3.2015)
Zajímavé pojetí, nádherné písně. 100% nasazení a profesionalita všech herců. Rušil mě ale věk protagonistů a dodnes přemýšlím, nakolik je hra ještě aktuální pro dnešního diváka a proč ji tedy uvádět.
(zadáno: 28.3.2015)
Výtečný výkon Vojty Blahuty, skvělá scéna, režie, koexistence všech herců na jevišti - nádhera!