Profil uživatele

Cindy.92

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 11 % (54)
Jan Pařízek: 11 % (58)
Michal Novák: 12 % (86)
Helena Grégrová: 14 % (57)
Jiří Koula: 14 % (80)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 28.3.2015)
(zadáno: 18.3.2016)
Snad jediným plus tohoto muzikálu je hostující J. Hruškoci, který mě (s drobnými výtkami) jako jediný svým výkonem přesvědčil. Muzikál má funkční a relativně zajímavou scénu a hudbu vrývající se pod kůži. To však jen proto, že všelijak vykrádá JSCHS, Papežku a kdo ví co ještě. V některých obrazech mě až iritovala choreografie a tanečníci nebyli kolikrát zesinchronizovaní. Company a D. Vitázkovi většinu času nebylo rozumět a domnívám se, že toto je jedna z Vitázkových nejhorších rolí. Jak už zde padlo, děj by měl vykládat příběh z pohledu Marie, ale to se výrazně neděje...
(zadáno: 28.3.2015)
Vynikající výkon Hany Fialové a hlavně Tomáše Savky, který je zaslouženě čerstvě držitelem Thálie za tuto roli a mile mě překvapil.
(zadáno: 4.4.2015)
Vynikající Helena Dvořáková!
(zadáno: 10.12.2015)
Zajímavý příběh, jak jsme na ně u Buranů zvyklí. Velmi kvalitní herecké výkony, ale něco mi tam chybělo k dokonalosti (občas jsem oběma hlavním představitelům nevěřila, co to vlastně hrají).
(zadáno: 23.1.2017)
Perfektní herecké výkony a i přes zmíněnou nedokonalou pevnost všech 4 kusů pohromadě působila celkově inscenace jako povedená, vypovídající o podstatě českého národa. Pravdou ale také je, že poslední část už byla malinko přes čáru, ale s přihlédnutím k předešlým třem, se dalo přimhouřit oko.
(zadáno: 17.5.2016)
Jako prvotina tohoto ročníku na prknech Orlí dobře udělaná hra.Více se zde hraje než zpívá a tančí,což je vesměs pro posluchače 3. ročníku dobře. Pěvecky lze vyzdvihnout pouze K. Daňhelovou, herecky pak do jisté míry zbytek osazenstva, speciálně ale M. Pawerovou. Jednoduchá a funkční scéna. Pro mnohé libá hudba, autorské uskupení však (nejen u hudby) převzali prvky hned z několika muzikálů a i vlastní předešlé tvorby.Začátek představení byl slabší, ale příjemně se hra rozproudila. Po přijetí inscenace coby frašky se dá hovořit o velmi vydařeném kusu.Jinak může občas trochu zavánět amatérstvím.
(zadáno: 14.7.2015)
Režie Tomáše Svobody ve mě zájem tedy opravdu nevzbudila. Sázka na sprostá slova ani sexistické narážky (a kolikrát nejen narážky!) na mě nezapůsobily. Některé nápady ale byly dobré (scéna - kanceláře a neustálý pohyb v ní, atp.). U J. Jackuliak si nejsem jistá, zda svou roli hrála tak výborně nebo je takhle hrozná vždycky. R. Blumaier měl dodat "komické" hře vtip, ale přišlo mi, že je mu akorát trapně. Kdo mě naprosto zklamal, byl M. Veselý. Zbytečná role M. Bumbálka. Zajímavý pokus o inovaci Beaumarchaise, bohužel podle mě dost nedůstojný a nenaplněný.
(zadáno: 28.3.2015)
Povedený dynamický muzikál, který nabízí přesně to, co od něj divák očekává. Příběh s happy endem, hodně tance různých žánrů a profesionální zpěv. Oproti Chicagu (uvedeném též v tomto divadle) brněnské pojetí muzikálu hrdě kráčí za filmovou předlohou. Výkon Svetlany Janotové +10%
(zadáno: 14.9.2016)
MdB zahájilo svou sezonu černou komedií v režii H. Burešová, která zdánlivě připomíná Všemocného pana Krotta. Herecké výkony průměrné, určitá přitaženost za vlasy v hereckém projevu byla jistě režijním záměrem... Hra je napsaná dobře, ale velmi rozbředle, což se mi zdálo, že MdB nezvládlo tak zcela zpracovat. Působivé zcizovací efekty a titulky v horní části jeviště, jako celek mě však představení nepřesvědčilo na 100%. Od H. Burešové a jejích "kmenových" herců jsem čekala trochu víc..
(zadáno: 14.4.2015)
(zadáno: 3.8.2018)
Naprosto souhlasím s hodnocením redakce (J. Janda). Akorát musím hodnotit výše, protože jsem zase po delší době měla možnost vidět kvalitní činoherní kus a o to více jsem byla nadšená, že to bylo v rámci LSS. Navíc T. Savka opravdu exceluje a musím vypíchnout i P. Gajdošíkovou, která mě uchvátila i pěvecky. Na druhou stranu mi v roli a v inscenaci neseděla D. Růžičková.
(zadáno: 28.3.2015)
Muzikál Hello, Dolly! v Brně je one woman show Aleny Antalové či Ivany Vaňkové (obě excelují)
(zadáno: 23.10.2016)
Hudební pásmo s dostatečně uspokojivými výkony.
(zadáno: 30.3.2018)
Na muzikál jsem šla bez předchozí zkušenosti s filmem, jiným nastudováním a z celku jsem trochu na rozpacích. Přestože mě nadchly výkoný sólistů (především taneční kreace a výdrž K. Pekara, zpěv K. Daňhelové,..) i company (např. T. Smička) byla jsem zklamaná hudbou, resp. jejím aranžmá, jistou plydkostí děje (chápu myšlenku, ale nemůžu říct, že by se podařila zcela naplnit) a občasným nesouladem (zpěv čtveřice kamarádů) nebo jistou zbytečností (přes úžasný výkon Daňhelové postrádám význam její postavy, malý prostor pro R. Schenka nebo J. Macha). Celkové hodnocení pozvedl závěrečný mashup. 65 %
(zadáno: 28.3.2015)
Napínavé, poutavé,... KONEČNĚ!
(zadáno: 4.4.2015)