Profil uživatele

Cindy.92

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 11 % (54)
Jan Pařízek: 11 % (58)
Michal Novák: 12 % (86)
Helena Grégrová: 14 % (57)
Jiří Koula: 14 % (80)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 28.3.2015)
(zadáno: 28.3.2015)
Mikulášek fajn, ale jíst papír se nedá v každé inscenaci... např. po Nenápadném půvabu buržoazie se už zdály některé scény fádní nebo jakoby vykrádaly samy sebe...
(zadáno: 4.4.2015)
Vynikající Marika Procházková!
(zadáno: 4.4.2015)
Inscenace nedosáhla ani ke kvalitám slabšího brněnského provedení.
(zadáno: 4.4.2015)
(zadáno: 4.4.2015)
Inspirace comedií dell'arte se povedlo, ale jinak křečovité a přehrávané. Do jisté míry jistě tlakem Antonína Procházky.
(zadáno: 4.4.2015)
Vynikající Lukáš Vlček!
(zadáno: 4.4.2015)
(zadáno: 4.4.2015)
(zadáno: 14.4.2015)
Perfektní výkon Zbyška Humpolce!
(zadáno: 29.5.2015)
S politováním musím říct, že mě muzikál nudil. Na základě reklamy a hereckého obsazení jsem se velmi těšila, ale přišlo mi, že z toho MdB zase nic moc nevytřískalo. Vyzdvihnout lze akorát A. Slaninu, který ale i tak má své rezervy. Přesto klobouk dolů před jeho výkony a schopnosti uzpívat i více náročnějších písní hned po sobě (autor libreta je asi blázen). Hovořilo se o podobnosti s Papežkou, kterou spatřuji vesměs jen v jedné písni. Což není ani na škodu ani k užitku. Roli chlapce bych radši přenechala někomu jinému a P. Štěpán spoléhal patrně jen na jistou podobu s Jackem Sparrow. Škoda.
(zadáno: 13.10.2015)
Kus který neurazí a nenadchne. Zajímavá scéna (otočiště) a poutavá hudba. Nad hereckými výkony se tyčí I. Bareš jako posila z Prahy. Za zmínku stojí i M. Bumbálek a T. Šulaj. Scény bitek působila trochu směšně. Celkově na mě představení působilo obyčejně, nic z toho na mě nesálalo krom pár dobrých výkonů a osobnotních charakterů..
(zadáno: 4.11.2015)
Jelikož jsem nebyla seznámena s Balabánovou knihou, tak jsem se opravdu moc neorientovala a téma mi bylo cizí, dalo by se říct, že mi až trochu vadilo. 60% ale dávám za herecké výkony, které mě opravdu okouzlily!
(zadáno: 1.1.2016)
Herecké obsazení mě uchvátilo, vč. hlavních postav! Skvělé výkony! Výborný nápad s projekcí a snímáním na kameru během představení v zákulisí. Zpracování průměrné, člověk musí počítat s tím, že jde na Kafku ;)