Profil uživatele

Cindy.92

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 11 % (54)
Jan Pařízek: 11 % (58)
Michal Novák: 12 % (86)
Helena Grégrová: 14 % (57)
Jiří Koula: 14 % (80)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 28.3.2015)
Hrůza, chudák Wilde... až snad na Petra Jarčevského přehrávali všichni herci do jednoho, scéna zajímavá, ale účel?
(zadáno: 28.3.2015)
(zadáno: 28.3.2015)
Stejné zděšení jako u Lakomce v témže divadle. Zdeňka Dvořáka mi bylo až líto a Bedřich Výtisk se svými vtípky byl spíše otravný. Těch 30% snad jen za tu kávu...
(zadáno: 14.7.2015)
Režie Tomáše Svobody ve mě zájem tedy opravdu nevzbudila. Sázka na sprostá slova ani sexistické narážky (a kolikrát nejen narážky!) na mě nezapůsobily. Některé nápady ale byly dobré (scéna - kanceláře a neustálý pohyb v ní, atp.). U J. Jackuliak si nejsem jistá, zda svou roli hrála tak výborně nebo je takhle hrozná vždycky. R. Blumaier měl dodat "komické" hře vtip, ale přišlo mi, že je mu akorát trapně. Kdo mě naprosto zklamal, byl M. Veselý. Zbytečná role M. Bumbálka. Zajímavý pokus o inovaci Beaumarchaise, bohužel podle mě dost nedůstojný a nenaplněný.
(zadáno: 29.9.2016)
Naprosto nepřínosná inscenace.Knihu jsem tedy bohužel nečetla,ale vycházím z toho,že je rozhodně zábavnější než toto nudné a fraškoidní představení bez nápadu.Herci přehrávali,rádoby improvizované repliky jako Hrušínského "já se z toho pose*u" bylo trapné a vrcholem všeho byla D.Pfauserová-horší herecký výkon jsem ještě snad nikdy neviděla.Pokus o zcizovací efekt,"role vypravěčky" Anny byla v inscenaci také zbytečná,jelikož jí autoři využili velmi namátkově,do inscenace nesedla a měla jen komentovat pasáže,které herci nebyli schopni zahrát.Zbytek byl vyplněn nudnými monology a hudebními čísly.
(zadáno: 24.10.2018)
Plně souhlasím s Jan456. Jen dodám, že pokud má být toto nástupce Mary Poppins, tak jsem víc než hluboce zklamaná.
(zadáno: 30.1.2019)
ŠŠS jako na houpačce a toto se bohužel zase nepovedlo. Afektované, přehrávané, děj nula a hrozně roztahané. Písně o ničem, zaujme pěvecký výkon E. Skálové a komentátorský um A. Novotného. Ještě nesmím opomenout scénografii, která mě ve finále mile pobavila.
(zadáno: 16.9.2015)
Představení viděno nyní nově v Brně v Bobycentru. A vězte, že 20 % je za pár kvalitních výstupů, laser show a relativně snesitelný děj. Jinak je to jednou větou > naprosto příšerný kus! Hrozný Tofi, ještě horší Polák. Pytloun nic jiného než M. Davida nezazpívá, až na Veslára se Slezáčkem, Korbelem a Peterovou průměr, někdy až bída. Company je na playback, hudba z repráků vám rve uši a když si opravdu kvalitně vyberete místo, po 4 hodinách utrpení se vám navíc zablokuje krční páteř. Celkově atmosféra jak při dětské besídce - lidé opouštěli svá místa, aby mohli tancovat, vřeštěli a juchali.. ne!
(zadáno: 24.6.2016)
Hodnocení jsem psala již k Dětem ráje v Goja Music Hall. Škoda, že se uživatelka Romsalik nevyjadřuje k ostatním nedostatkům muzikálu, které zmiňuji. A na představení jsem byla stejně jako na ostatních 250+ představeních inscenací, které jsem hodnotila, kdežto Romsalik se zúčastnila zjevně jen Dětí ráje. Za mě je tento muzikál jen tahač peněz z nenáročných diváků k pokrytí Tofiho dluhů. "Muzikál" nesahá jiné brněnské (ani české obecně - ale to snad nemusím zmiňovat) tvorbě ani po kotníky. J. Kříž je možná dobrý muzikálový herec, ale tohle na Thálii nebylo.
(zadáno: 20.6.2017)
Bohužel nabývám stejného dojmu jako před dvěma lety u Don Juana. Dvě hodiny ničeho. Jestli to měl být pokus pánů Uhdeho, Štědroně a Cóna o vymáčknutí posledních tvůrčích sil, byl to pokus bohužel nesoudný a smutný. Příběh rádoby moralizující s přemírou sexuálních narážek aj. Herci na mě působili, že z kusu nejsou nadšení. Jak už tu někdo psal, nezachránily to ani výkony a talent hl. představitelů, především k tomu ani neměli dostatečný prostor. Postava papouška asi měla být vtipná, ale působila křečovitě a trapně. Jediné co lze kladně hodnotit je scéna a pracovní nasazení orchestru.