Profil uživatele

Cindy.92

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 11 % (54)
Jan Pařízek: 11 % (58)
Michal Novák: 12 % (86)
Helena Grégrová: 14 % (57)
Jiří Koula: 14 % (80)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 1.1.2016)
Herecké obsazení mě uchvátilo, vč. hlavních postav! Skvělé výkony! Výborný nápad s projekcí a snímáním na kameru během představení v zákulisí. Zpracování průměrné, člověk musí počítat s tím, že jde na Kafku ;)
(zadáno: 17.11.2016)
Další typická MdBovina, neurazí-nenadchne, resp. se jedná o hru fikčně komponované jedné životní etapy Willa Shakespeara, která je místy rovláčnělá a místy dobře šlape, povětšinou však díky až trapným fórkům a vulgarismům. Přesto se však jedná o herecky (především J. Mach, M. Sedláčková a A. Slanina) a kompozičně o jedno z lepších kusů, které v tomto divadle najdeme. Hezká scéna a živá hudba, až na zpěv B. Remišové vcelku podařený kus.
(zadáno: 4.4.2015)
(zadáno: 23.5.2017)
Neměla jsem srovnání z literární předlohou, jelikož jsem ji nečetla. Dle slov ostatních diváků byl děj poskládán tak složitě, že kdyby knihu nečetli, asi by se chytali jen stěží. Já přesto sled událostí registrovala myslím poměrně dobře, samotné řazení a rozkrývání informací mi přišlo srozumitelné a efektní. Herecké výkony ženského ansámblu hodnotím velmi kladně, hlavně u Antalové se mi zdálo, že je to vyloženě protiúkol. Naopak u Blahuty se jednalo o jednu z rolí, která mu s ohledem na jeho role minulé nemohla činit výraznější problémy (byť hrál skvěle!). Efektní byla i scéna a užitá hudba.
(zadáno: 28.3.2015)
Shakespeare který baví
(zadáno: 4.3.2017)
Opět jedno z povedenějších představení v DnO. Herci se snažili, ale děj hry není zas až tak poutavý a jeho vyprávění odzadu je dosti nepřehledné. Poměrně chytlavá hudba, kterou zaštiťuje živý orchestr.
(zadáno: 28.3.2015)
Mikulášek fajn, ale jíst papír se nedá v každé inscenaci... např. po Nenápadném půvabu buržoazie se už zdály některé scény fádní nebo jakoby vykrádaly samy sebe...
(zadáno: 28.3.2015)
Krásně zvládnutý muzikál po všech stránkách - hudba Gipsy Kings, zpěv, tanec, choreografie, scéna, kostýmy i herecké obsazení + orchestr vč. kytaristy a dvou trumpetistů. Vyzdvihnu Svetlanu Slovákovou, Lukáše Janotu a Viktórii Matušovovou.
(zadáno: 14.4.2015)
Perfektní výkon Zbyška Humpolce!
(zadáno: 28.3.2015)