Profil uživatele

Cindy.92

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 11 % (54)
Jan Pařízek: 11 % (58)
Michal Novák: 12 % (86)
Helena Grégrová: 14 % (57)
Jiří Koula: 14 % (80)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 13.6.2018)
Muzikál s velmi slabým nápadem, přesto skvěle odehraný pardubickým souborem. Standartní výkon M. Němce, vtipná dvojice gangsterů, jen (jak již zde bylo řečeno) P. Janečková opravdu pěvecky nedosahovala ani průměrného výkonu. 60 % pokud hodnotím okem činoherního diváka, který odhlíží od hudební (lehce nepovedené) omáčky.
(zadáno: 30.1.2019)
ŠŠS jako na houpačce a toto se bohužel zase nepovedlo. Afektované, přehrávané, děj nula a hrozně roztahané. Písně o ničem, zaujme pěvecký výkon E. Skálové a komentátorský um A. Novotného. Ještě nesmím opomenout scénografii, která mě ve finále mile pobavila.
(zadáno: 15.10.2018)
(zadáno: 28.3.2015)
Velké zklamání, co se týče kostýmů. Údajně pokus o vyhnutí se klišé a zkusit pojmout Kočky jinak. Za to jistě palec nahoru, ale bohužel se mi zdá, že se tento záměr moc nevyvedl a celé to na mě působí spíše jako vybruslení z problému maskování a kostýmování XY herců na scéně. Brno není Broadway, ale pokusit se o ni určitě mělo. Mimo to je i tak představení (přes dobrou choreografii a známé písně) mdlé. +10% za dojemné "Memory" v podání Aleny Antalové
(zadáno: 28.3.2015)
Nádherná Ulrychovic hudba!
(zadáno: 28.3.2015)
Vynikající výkony, scéna, výprava - není co vytknout.
(zadáno: 13.11.2016)
(zadáno: 1.7.2018)
Velmi slaboduše udělaná hra. Když však tuto hru (předpokládám, že to snad je tak trapné schválně) přijmete, můžete se skvěle pobavit. Chudé jeviště s jednoduchou oponkou nakonec vypadá doopravdy zoufale. Naopak skvostem inscenace je hudba a loutky, to vše vpopředí Kunětické hory. 50 % především díly atmosféře a mystičnu :)
(zadáno: 18.11.2015)
Tři sáhodlouhé hodiny ničeho... Po uznáníhodných výkonech P. Štěpána, M. Isteníka a I. Vaňkové po tomto představení ve mně nezůstává nic. B. Polívka byl po celou dobu představení stejný, jeho postava Leara se v průběhu vůbec neproměnila a občas mu opravdu už není rozumět. Scéna monstrózní, bez detailů, neviděla jsem v ní funkční smysl. Kladně hodnotím hudebníky, kteří byli součástí scény a živě doprovázeli celé představení. Celkově to na mě působilo, jakoby herci dostali domů Shakespearův výtisk, ten se naučili a večer nám ho přišli odrecitovat v plném znění-původní text nebyl ničím ozvláštněn
(zadáno: 28.3.2015)
Od Martina Františáka jsem čekala víc, ale na Mahenku ještě luxus...
(zadáno: 28.3.2015)
(zadáno: 28.3.2015)
Hezká příležitost pro Katku Krejčovou, popasovala se s rolí na jedničku. Netypická verze pohádky o krásce a zvířeti - na jednu stranu příjemná změna od disneyovek, na druhou stranu je pavoučnice, němé křeslo a cello jen chabá náhražka za notoricky známý svícínek, konvičku s hrnečkem atp.
(zadáno: 28.3.2015)
Vtipná parodie výborně pojatá městským divadlem. Pěvecky vyniká především trojice "vypravěček" a hlas Audrey 2 v podání Dušana Vitázka, který exceluje také v epizodní roli pacienta šíleného zubaře. Nesmím opomenout obdiv nad hercem ovládajícím samotnou "květinu". Chytlavá hudba a hezké projekce.
(zadáno: 28.3.2015)
Sexistické narážky všude kam se podíváš. Za zmínění stojí snad jen Eva Novotná a Erika Stárková, která hraje až v druhé půli. Nejhorší na celé inscenaci je snad Bedřich Výtisk, jehož neustálé komentáře, vystupování z role atp. v každé hře už mě opravdu vytáčí. 40% dávám jen kvůli Zdeňku Dvořákovi, který je asi ze staré školy a v tomto duchu tu Mahenku ještě táhne a bylo mi ho až líto...
(zadáno: 16.4.2018)
Přiznám se,že jsem nečekala mnoho.Předešlá působení B.Polívky v MdB pro mě byla spíše zklamáním.Proto jsem byla mile překvapena,jak nenásilně to tentokrát zvládl.Postavu ztvárnil po bolkovsku s vervou a přesto nikterak urputně. Občas,jak je jeho zvykem,dal kolegům jak se patří zabrat, ale byť to bylo možná neprofesionální, z pozice diváka jsem mu to odpustila.Koneckonců zbytek ansáblu mu hrdě sekundoval.Vypíchnout musím A.Antalovou a M.Isteníka,ale jinak jde po delší době opravdu o inscenaci,kde bych ve stoje ráda zatleskala každému z účinkujících.Přesto ale inscenace jako celek pokulhává..
(zadáno: 4.4.2015)
Vynikající Petr Gazdík a v neposlední řadě Petr Štěpán a Tomáš Novotný.
(zadáno: 28.3.2015)
Příběh spíše pro děti, který zdánlivě připomíná Zahradu divů, uváděnou v MdB před několika lety (ta však byla na úplně jiné úrovni!). Slečny hrající Lili jsou velmi šikovné, jejich naprostým protipólem je představitelka babičky Amiri. Když navíc začali zpívat společně (s ještě jedním z trollů) vůbec jim to neladilo. Muzikál neoplývá nikterak svým dějem, je to spíše podívaná pro děti (přehnané líčení dvou trollů), která by se hodila spíše zpátky do zábavního parku odkud přišla, ne na prkna, která se snaží vyrovnat Broadwayi.
(zadáno: 28.3.2015)
(zadáno: 28.3.2015)
(zadáno: 4.4.2015)