Profil uživatele

Tereza.beranova15

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 13 % (4)
Michal Novák: 14 % (14)
Jiří Koula: 15 % (22)
Veronika Boušová: 15 % (8)
Lukáš Holubec: 16 % (9)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 26.4.2017)
Čtyři dohody - Jaroslav Dušek: 100 %
Úžasná záležitost, skvělé vystoupení Jaroslava Duška ve mě zanechalo velký dojem a člověk měl cestou domů o čem přemýšlet. Velmi nenásilně a nevtíravě podané ideje staré filozofie, kterou Jaroslav Dušek dokáže zpřístupnit všem věkovým skupinám. Moc se nasmějete, ale občas ten smích ztuhne na rtech. Velmi inspirativní a doporučeníhodné.
(zadáno: 26.1.2019)
Čapek - Městská divadla pražská: 100 %
Mně to připadalo zkrátka strhující! Hra mě pohltila, dvě a půl hodinu bez problémů uteklo a herecké výkony byly skvělé! Některé věci se s časem nemění a myšlenky přetrvávají. I teď by národ svého Čapka potřeboval.
(zadáno: 20.1.2015)
Blaník - Divadlo Járy Cimrmana: 90 %
Chybí mi Smoljak, ale i tak - báječné.
(zadáno: 20.1.2015)
Caveman - agentura Point: 90 %
(zadáno: 20.1.2015)
Divoké maso - Divadlo Komedie: 90 %
Deprese od začátku do konce, závěr mě dohnal k pláči. Výborné herecké výkony, minimalistická scéna, tísnivá atmosféra. Dlouho na mě žádná hra takhle nezapůsobila. Poloprázdné hlediště pro mě bylo nepříjemným překvapením. Doporučuji.
(zadáno: 16.10.2015)
Maryšo! Evo! Dom! - Divadlo Spektákl: 90 %
S přáteli jsme byli nadšení. Minimalistická scéna, minimalistické pojetí, mladí a nadaní herci činí tuto hru velmi jedinečnou. Ta hodina utekla jako nic, skoro bych si přála, aby hra trvala o něco déle. Tento formát malé scéně velmi sluší, hru bych každému doporučila. Ideální i pro střední školy, skvělý způsob jak seznámit studenty s povinnou četbou.
(zadáno: 26.4.2017)
Tramvaj do stanice Touha - Činoherní klub: 90 %
Dlouho jsem se na tuhle hru těšila a byl to krásný zážitek, délka představení mě rozhodně neobtěžovala, herecké výkony byly skvělé, zvlášť Stanleyho bych vyzdvihla, ale ani ostatní nezůstávali pozadu. Víc takových představení..
(zadáno: 20.1.2015)
Návštěvy u pana Greena - Filmová a divadelní agentura: 80 %
Citlivé, vtipné i smutné, k zamyšlení i pobavení. Mezigenerační problematika zpracovaná z mého pohledu kvalitně a jímavě. Dva herci si na jevišti úplně vystačí, úctyhodný výkon pana Zindulky.
(zadáno: 20.1.2015)
Donaha! - Divadlo na Vinohradech: 80 %
(zadáno: 20.1.2015)
Hráči - Městská divadla pražská: 80 %
Výborná komedie nabízející i poučení. Není to nic moc intelektuálního, ale hra pobavila, vtipy mají úroveň a herecké výkony jsou skvělé. Jen víc takových komedií. Zvlášť Michal Dlouhý září. Rokoko patří mezi mé oblíbence.
(zadáno: 27.10.2017)
Kdo je tady ředitel? - Švandovo divadlo: 80 %
Tak jsem zase po dlouhé době v divadle upřímně pobavila. Moderní komedie je zdařilou adaptací von Trierova filmu, herecké výkony příjemné, Michal Dlouhý parádní jako vždy :). Mlčící ženská postava mi přišla trochu nadbytečná, ale to je jen detail. Myslím, že se zasměje víceméně každý.
(zadáno: 20.1.2015)
Mnoho povyku pro nic - Letní shakespearovské slavnosti: 80 %
Můj první Shakespeare. Spokojenost. Dobré herecké výkony, ze začátku trochu zmatenost ohledně postav, ale jinak velmi příjemná komedie pro letní večer.
(zadáno: 20.1.2015)
Kancl - Městská divadla pražská: 80 %
Kopíruje seriál, ale divadelní forma tomu dává větší spád, trapnost humoru je opodstatněná, ale asi to není pro starší generace. Hra je poněkud vulgární a starší pár vedle nás divadelní sál po přestávce opustil. Není to hra pro každého, ale na můj vkus humor povedený a postava Šéfa je perfektní!
(zadáno: 25.5.2017)
Téměř TŘI SESTRY - Divadlo Disk: 80 %
Hra se mi moc líbila, stejně tak přátelům, kteří šli na představení se mnou. Všechny herecké výkony nám připadaly povedené, nejvíc asi Olgy, protože její role se nám zdála herecky nejnáročnější. Potěšilo nás, že hra nebyla rozvleklá, hodina a půl byla akorát. Tohle představení mě rozhodně nalákalo do DISKU na další.
(zadáno: 20.1.2015)
Klíčovou dírkou - Činoherní klub: 70 %
Je to bizarní, ale dobré. Kdo je vlastně blázen?
(zadáno: 20.1.2015)
Důkaz - Městská divadla pražská: 70 %
(zadáno: 20.1.2015)
Ideální manžel - Divadlo na Vinohradech: 70 %
Bavilo mě to. Taková klasická divadelní hra. Oscar Wilde je můj oblíbenec. Hra také nabízí skvělé herce, kteří patří k mým oblíbencům - Štastný, Dvořák a Adamovská. Neumím si představit, že by mě mohli zklamat.
(zadáno: 20.1.2015)
Pan Kaplan má třídu rád - Městská divadla pražská: 70 %
Velmi zdařilá komedie. Hezké hudební části.
(zadáno: 20.1.2015)
Vyhazovači - Divadlo Radka Brzobohatého: 70 %
Není to zrovna intelektuální komedie, ale v 17 patřila k mým nejoblíbenějším O:)
(zadáno: 20.1.2015)
Klec bláznů - Divadlo Radka Brzobohatého: 70 %
Dobrá komedie.
(zadáno: 26.4.2017)
Dabing Street - Dejvické divadlo: 70 %
(zadáno: 16.10.2015)
Zabít Johnnyho Glendenninga - Švandovo divadlo: 60 %
Hra není nijak složitá, je zasazená do současné doby, vulgarismy a střelbou se to jen hemží. Nic pro puritány a kardiaky. Vzhledem k tomu, že šlo o dopolední veřejnou generálku, hlediště bylo osazeno zejména lidmi důchodového věku a často byly znát jisté rozpaky tohoto publika - babičce to radši k Vánocům nekupujte. Je to prostá černá komedie, nemá žádný společenský přesah, není v ní nic víc než to, co je vyřčeno. Nebude z ní pravděpodobně kasovní trhák, ale pobavíte se. Vyzdvihla bych velmi dobré a vyrovnané herecké výkony, ty jsou tím, co hru drží nahoře.
(zadáno: 24.1.2015)
Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho - Činoherní klub: 60 %
Nemam rada humor zalozeny na tom, ze je nekdo hloupy a osklivy. To zkratka neni k smichu. Hra by byla zrejme dobra, chvilemi spravne absurdni, hodne mi vadilo publikum, ktere se z meho pohledu smalo situacim, ktere byly vic tragicke nez vtipne. Dobre herecke vykony.
(zadáno: 26.4.2017)
Souborné dílo Williama Shakespeara ve 120 minutách - Divadlo v Dlouhé: 60 %
Nesdílím divácké nadšení z této hry, ale na druhou stranu nemůžu říct, že by mě nějak zklamala. Trojka herců předvásí ja jevišti docela dobrou show, klub mladého diváka (středoškoláci) se zjevně dobře bavil, což je super, že divadla cílí i na tuhle skupinu a dokážou v někom vzbudit nadšení pro činohru, ale.. I když přiznaně trapný humor je celkem bezva, 2 h 30 minut jsou na tuhle hru příliš, zvlášť bez přestávky. Bavilo mě to přesně hodinu a půl, pak šla úroveň hry dolů a stejně tak moje zaujetí. Nicméně nápad a herecké výkony super.
(zadáno: 27.10.2017)
Heda Gablerová - Divadlo v Dlouhé: 50 %
Nějak mě to neoslovilo, muži v ženských kostýmech neměli žádný hlubší smysl, nebo mě i manželovi zcela unikl a ze hry nebyl poznat. Příběh je celkem fádní, nic moc to ve mě nezanechalo, nečetla jsem předlohu, tak nevím jestli je to jí či zpracováním. Herecké výkony byly dobré, ale pro mě to jako celek nefungovalo. Obecně mi Divadlo v Dlouhé nesedí, ani jejich zaručené trháky mě nijak výjimečně neoslovily..

Další stránky hodnocení: 1 2 >