Profil uživatele

Terezak

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 7 % (6)
Anežka Kotoučová: 10 % (11)
Lukáš Dubský: 11 % (35)
Jan Pařízek: 12 % (35)
Jiří Landa: 12 % (38)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 19.4.2015)
(zadáno: 19.4.2015)
(zadáno: 19.4.2015)
(zadáno: 19.4.2015)
(zadáno: 18.8.2016)
(zadáno: 25.1.2020)
Anglická verze Cimrmanů mě nadchla. Obavy z toho, jestli se humor neztratí v překladu, byly zbytečné - vtipy fungovaly úplně stejně, hra bavila a herci jsou moc sympatičtí a do rolí i typově dobře sedí. Za mě nejlepší Ben Bradshaw jako Vavroch. Určitě doporučuji.
(zadáno: 6.3.2020)
Druhá zkušenost s anglickými Cimrmany a opět nadšení. Překlad je výborný, zejména u písniček. Na hercích je, oproti originálu, znát určitá nejistota, ale je vidět, že si to užívají a přistupují k hrám s respektem. Za mě opět top Ben Bradshaw, tentokrát v roli mamky - myslím, že jestli jeho výkon a taneční kreace viděl Miloň Čepelka, určitě byl spokojený.
Pokračujte a překládejte další hry!
(zadáno: 17.12.2021)
Must see pro každého, kdo má rád Cimrmany a umí aspoň trochu anglicky. Píseň proti trudomyslnosti v angličtině zkrátka nemá chybu. Czech will always addapt! :-)
(zadáno: 28.10.2021)
(zadáno: 9.2.2022)
(zadáno: 19.4.2015)
Výborná komedie, na kterou bych klidně šla ještě jednou. Na všech hercích je vidět, že si to užívají a neváhají do textu přidat i něco nového. Doporučuji.
(zadáno: 19.4.2015)
(zadáno: 19.4.2015)
(zadáno: 29.1.2017)
Povedené zpracování, které dost pobaví i někoho, kdo zná celkem dobře seriálovou předlohu a ví, co bude následovat.
Viděno v rámci pardubického Grand festivalu smíchu 2017.
(zadáno: 19.4.2015)
(zadáno: 19.4.2015)
(zadáno: 19.4.2015)
Po počátečním chaosu v postavách se z toho vyvinul příjemný a milý divadelní zážitek. Atmosféra venkovní scény Pražského hradu je působivá. Doporučuji.
(zadáno: 19.4.2015)
Překvapivě dobrá alternace s M. Táborským.
(zadáno: 13.10.2016)
(zadáno: 3.7.2017)
Viděno na Kunětické hoře: Krásná scéna a propracované rekvizity. Velmi pohledné byly živé sochy, zejména jejich taneční scéna s Kráskou. Některé "vtipy" byly sice trochu laciné, ale většina publika se smála a vzhledem k celkovému dojmu, atmosféře a hereckým výkonům to lze odpustit. :)
(zadáno: 29.1.2018)
V první řadě nelze než vyjádřit obdiv hercům z Dejvického za to, na co všechno si - z hlediska akrobacie - troufli, a že to všechno předvedli s takovou lehkostí (za mě byla top Lenka Krobotová).
Samotná hra měla ideální délku, spád i napětí (pro mě z nějakého důvodu nejvíc v první akrobatické scéně). Některé scény jsem sice úplně nepochopila, některé mi došly až později, i tak ale byla základní linka příběhu srozumitelná.
Velmi zajímavý projekt, doporučuji!