Profil uživatele

Tomáš Molík

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 27 % (22)
Veronika Boušová: 28 % (13)
Iva Bryndová: 29 % (8)
Anežka Kotoučová: 31 % (14)
Lukáš Dubský: 31 % (33)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2  > 
(zadáno: 17.2.2019)
Seriál byl nádherný, ale toto představení je jen hrůza a utrpení, jedním slovem pro mě strašné... Režijně naprosto roztříštěné, rozvleklé,ve druhé půli stále čekáte, kdy už bude konec a pak ještě přestávka a další nuda a nuda. Jediné co mě drželo na tomto představení, byl vynikající výkon talentovaného Martina Donutila, byl přirozený upřímný (proto mých 10%) nepřehrával, jako všichni ostatní. Nejhorší byli Havlínek, Pacoláková a Kaňoková po celou dobu pouze otřesně zbytečně řvali...
(zadáno: 24.3.2018)
Nádhera. Domníval jsem se, že moje nadšení z dramatizace BK E.Schorma nic nepřekoná, no a překonalo. BK v podání KDHK jsou pro mne nezapomenutelným zážitek. SKUTŘI jsou režisérští géniové. Umělci Zapletal, Tvrdík, Sklenář a Zavičár jsou herečtí bohové. Mistru Zapletalovi bych okamžitě, za jeho strhujících výkon, dal Thalii. Sebastian Jacques byl výborný, přirozený a srdečně spontánní, určitě má velkou budoucnost. Nápadité kostýmy, dokonalá a plně funkční minimalistická scéna. Ruské a anglické zpěvy - paráda. Díky, KDHK je prostě nejlepší...
(zadáno: 30.5.2013)
Milé, laskavé a příjemné představení, skvělé herecké výkony,pěkný nápad proložení jednotlivých výstupů písněmi, perfektní scéna a kostýmy. Poláček by byl určitě nadšený.
(zadáno: 30.5.2015)
Další Drábkova pecka,smršť a gejzír nápadů,férie lidských,typicky českých,vlastností,deformací i vzorů chování,které by záviděl i La Fontaine.Podle mě je D.Drábek divadelní génius současnosti,ale siamským dvojčetem jeho mistrovství je špičkový soubor herců KDHK,to je parta lidí,obrovských talentů,kteří jsou schopni skvěle zahrát úplně všechno.Jdete domů bolí vás pusa od smíchu a zároveň vnímáte význam Drábkovy satiry,nastavující zrcadlo dřívější i současné společnosti a všudypřítomné ruské agresivitě. Je to úžasná úchylárna a já už vím,že mám také úchylku:závislost na Drábkovi a na celém KDHK.
(zadáno: 19.4.2012)
Nádherné představení, geniální režie pana Morávka, úžasná hudba, skvělé herecké výkony, skvostné kostýmy, prostě nejlepší divadelní kus poslední doby.Díky za nezapomenutelný zážitek.
(zadáno: 28.12.2014)
Skvělé představení, po představení Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! v Divadle na Vinohradech, další vynikající režie Vladimíra Morávka, geniélní scéna i kostýmy, fantastické herecké výkony zejména výborní jsou Vladimír Polívka a Radúz Mácha. Člověk se mnohdy nestačí ani nedýchnout, bohaté představení plné zvratů, férií, barev i snů. Použití galerií a balkonů pro herecké výstupy je fascinující. Díky.
(zadáno: 15.2.2013)
Nádherné představení, pan Drábek je záruka kvality, úžasné originality, studnice nápadů, vtipu, chytrého humoru i aktuální trefné satiry. Pane Drábku Vaši andělé jsou fantastičtí !!!
(zadáno: 11.12.2015)
Patrik Děrgel je úžasný, nesmírně talentovaný herec,který předvedl dokonale vyzrálé herectví,jeho Hamlet je plný citu,touhy,odvahy,strachu,lásky.D. Špinar, svojí geniální režií, opět prokázal, že patří k předním osobnostem souč. čes. divadla. Výborné jsou kostýmy, kontrast okázalosti Gertrudy ve třpytivých robách s beznadějí Hamleta, který vystupuje, prakticky celé představení, v roztrhaném propoceném prádle. Úplně mě rozsekal závěr, je to Shekespeare, ale závěr je tak jednoduchý, přitom čistý a šokující, že vás všude mrazí a pomyslíte si že, tohle snad není ani možné na divadle předvést.
(zadáno: 26.2.2016)
Odvážné, originální, jedinečné, famózní, dechberoucí představení, které udržuje diváka ve stálém napětí, geniální mistrovství všech, herci představují úžasný tým, který obdivuhodně tvoří strhující profesionální celek, dvě hodiny neslezlou z jeviště, všichni podávají skvělé fyzicky i duševně náročné výkony. Člověk žasne, co vše je na jevišti možné předvést. Pro mne nezapomenutelný zážitek, ještě nikdy jsem v životě nic tak výborného neviděl. Švandovo divadlo se stává svojí kvalitou her a hereckými osobnostmi přední českou scénou.
(zadáno: 28.12.2013)
Jednoduše geniální představení, úžasná scéna Martina Chocholouška, jako vždy skvělá hudba Darka Krále, nádherné kostýmy Simony Rybákové, brilantní výkony VŠECH herců, excelentní úprava a režie Davida Drábka, který opět potěšil nápady: skvostná personifikovaná moucha, ponorka, zorbingová koule, snášedla i vznášedla a další. Hra plná ironie, parodie, surrealismu i naturalismu, doplněna laskavou poetikou a vtipem. Milý pane Drábku, Vám sluší i Národní divadlo, pro mě jste taková neřízená střela radosti a chytrého umění, trefená do současného českého divadla a díkybohu za Vaše přesné míření.
(zadáno: 15.5.2014)
Překrásné představení plné lásky, touhy, něhy a nefalšovaného citu, moc děkuji za nádherný zážitek, skvělé, geniální fantastické, díky a bravo !!!
(zadáno: 27.10.2017)
Skvělá moderní hra, výborná režie Braňa Holička a naprosto vynikající geniální a excelentní výkony Lucie Juřičkové, Jana Bidlase, Patrika Děrgela a Jany Bouškové. Hra se jistě zařadí mezi tzv.kontroverzní, protože jistě není pro milovníky klasického divadla, pro homofoby i pro odpůrce Špinarovy "Nové krve" v ND. Pro mě je to úžasný zážitek, hra které má spád, u které se člověk pobaví, zasměje i zamyslí. Díky a bravo !!!
(zadáno: 18.11.2018)
David Drábek je Bůh současného českého divadla ve své plné tvůrčí síle a jeho Kanibalky jsou geniální a šťavnaté představení, plné humoru, vtipu, úžasných gagů, recese a dokonalé politické satiry. Krásná hudba Darka Krále už neodmyslitelně k Drábkovu dílu patří. Vanda Hybnerová je skvělá a Jiří Hána excelentní. Nápaditá a originálně řešená scéna. Představení se nedá popsat, to se prostě musí vidět, pokud se člověk chce opravdu pobavit a prosmát se od začátku až do konce,jsou Kanibalky to pravé :)
(zadáno: 4.1.2013)
Skvostné, úžasné představení, Pavla Tomicová je geniální a za tento výkon by si zasloužila Thalii, David Drábek je nejlepší autor současnosti, ostatní herci super výkony. Podle mne je Klicperovo divadlo Hradec Králové nejlepší scénou České republiky!!!!
(zadáno: 21.2.2019)
Něco tak strašného a příšerného a zbytečného jsem ještě nikdy v životě neviděl... slovy se nedá popsat taková hrůza .
(zadáno: 28.2.2019)
Toto představení by dojalo samotného Erbena. Geniální nápaditá a jedinečná scéna, excelentní obsazení a excelentní výtečné herecké výkony. Nádherné kostýmy, úžasná scéna,plná překvapení. Sedíte v hledišti a máte celou dobu husí kůži, jste šťastní, smutní i udivení zároveň a modlíte se, ať ta krása nikdy neskončí. Směs lidských ctností i neřestí, lásky i smutku, života a smrti.Na konci, když se Záhoř, originálním způsobem,dostává do nebe se přistihuji,že mi vlhnou oči a při nádherné děkovačce mi stéká slza,ne to není hysterie ani sentiment, to je dojetí ze zážitku na celý život, velký dík...
(zadáno: 11.11.2019)
Nic lepšího jsem v životě neshlédl, nádhené písně Davida Bowieho a excelentní herecké a pěvecké výkony Igora Orozoviče a Eriky Stárkové, je to pecka letošní divadelní sezóny, moc děkuji za nádherný zážitek...
(zadáno: 11.5.2016)
Vynikající zpracování, kde se vhodným způsobem prolínaly skvělé herecké výkony (hlavně Isabely Smečkové Bencové z Klicperova divadla ) s úžasnými tanečními výkony a senzační projekcí. Odkaz Exupéryho byl, podle mě, naplněn a představení by se mu nesmírně líbilo, jako nám. Ač bylo psáno,že představení je také pro děti, toto si nemyslím. Hnáni touhou vnuky vzdělávat, vzali jsme na představení šestiletého vnuka . Musím říci, že se s poetismem a se surrealismem díla a množstvím malých princů, výborně vyrovnal.
(zadáno: 19.3.2016)
Podle mého názoru nejlepší představení současné divadelní sezóny Národního divadla šéf činohry Daniel Špinar je vynikající režisér. Pavlína Štorková a Patrik Děrgel by si zasložili za své úžasné výkony Thalii.....
(zadáno: 11.1.2016)
Vynikající představení, skvělá režie Daniela Špinara a senzační neopakovatelný a nádherný výkon hlavní představitelky Pavlíny Štorkové. Fantastický zážitek, člověk odchází z divadla plný dojmů a dojetí děkuji bravo !!!
(zadáno: 17.5.2014)
Pěkné představení, dramatizace Vančury je nelehká záležitost, zajímavá úprava, zejména překvapivý začátek a konec odkazující na spisovatelovu smrt,
perfektní úprava a režie, skvělé výkony zejm. Veroniky Kubařové a Tomáše Novotného.Nádherné kostýmy i nápaditá scéna. Představení má dynamiku a spád. Určitě stojí za to vidět.
(zadáno: 20.5.2017)
Milý Pane režisére Drábku a všichni Netopýří umělci Klicperova divadla vaše dnešní představení bylo dokonalé, nápadité, skvělé, hravé, jedinečné, výjimečné, nádherné, nenapodobitelné, živočišné, barevné, bláznivé, snivé, mimořádné, fenomenální, zářivé, znamenité, neobyčejné, ohromující, geniální,výtečné, obdivuhodné, senzační, skvostné, podivuhodné, báječné, no prostě pro mě zážitek na celý život, ještě snad nikdy jsem se tolik nepobavil a nenasmál, dokonale ovládáte umění potěšit diváka a udělat ho naprosto šťastným, díky jste super !!!
(zadáno: 26.5.2013)
Nádherné a skvělé představení, úžasná parodie, absurdní, vtipná, existencionální i aktuální. Velký obdiv patří famóznímu autorství a režii pana Drábka, originální přístup všech herců a jejich bezkonkurenční a nezapomenutelné výkony vytvářejí punc jedinečnosti a výjimečnosti. Tato divadelní hra se zařazuje mezi ostatní skvosty Drábkových dramat a režií.
Bravo !!!
(zadáno: 11.1.2016)
Skvělé představení, úžasná režie scéna i kostýmy, perfektní hudba doplňující atmosféru, geniální herecké výkony všech účinkujících bravo !!!
(zadáno: 25.11.2011)
Geniální přestavení, napětí střídá překvapení, vývoj postav a jejich zcela neočekávané proměny jsou naprosto fascinující. Herecké výkony jsou obdivuhodné Jiří Hána představuje vyzrálé herectví, hraje s čistou lehkostí a s perfektním vykreslením charakteru svých postav. Viktor Dvořák mistrovsky a nenuceně střídá polohy svých rolí, zaujme dokonalou dikcí, pohybem na scéně, neokoukanou dramatikou. Lenka Zbranková a Veronika Kubařová skvěle doplňují tento čtyřčlenný herecký koncert. Velký obdiv režii Petra Svojtky. Bravo !!!
1 2  >