Profil uživatele

Tomas22

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 17 % (13)
Lukáš Dubský: 17 % (27)
Jiří Landa: 18 % (40)
Lukáš Holubec: 18 % (23)
Jiří Koula: 19 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4

(zadáno: 5.11.2017)
Predstaveni me velmi zklamalo. Ta prava komedie, pri ktere se smeje divak od srdce a po celou dobu, to rozhodne nebyla. Prijde mi, ze Studio Dva Divadlo svym repertoarem jde kvalitou rapidne dolu. O tom taky vypovidaji nove premiery: Libanky na Jadranu a Vzhuru do divociny.
Znovu bych na predstaveni urcite nesel.
(zadáno: 5.11.2017)
Opravdu ulítlá komedie, ve které jde někdy snad až o život! Smál jsem se od začátku do konce! Tleskám všem hereckým výkonům a obzvlášť pak Lukáši Vaculíkovi.
Když se chcete opravdu pobavit a zapomenout na trápení, která máte, Divadlo Palace je, podle mého názoru, ta pravá záruka!
(zadáno: 3.11.2017)
Byl jsem na verejne generalni zkousce a odchazel jsem ubreceny a zaroven neskutecne nadseny z podanych vykonu a pojeti hry. Tleskam vsem hercum a nejvice Janu Vlasakovi, ktery ma muj jeste vetsi obdiv.
Tema teto inscenace je vice nez smutne a pan Vlasak se do role vzil natolik, ze nebyla k rozeznani od reality.
Velmi me zaujalo vtahnuti divaka do deje, ktere me ve finale ovlivnilo natolik, ze jsem sam nevedel, co je blud a co pravda.
Vsem doporucuji tuto inscenaci shlednout. I kdyz je svym tematem velice smutna, po rozlezeni v hlave na ni urcite pujdu znovu :)
Tomas.
(zadáno: 29.9.2017)
(zadáno: 29.9.2017)
Jakub Slach je v teto Oneman Show nezapomenutelny!
(zadáno: 29.9.2017)
Paradni komedie se skvelymi herci!
(zadáno: 29.9.2017)
Nikdy jsem se takto nepobavil! Paradne straveny vecer!
(zadáno: 25.9.2017)
Nemam slov! Uzasne a zaroven velmi drsne predstaveni. Vykony Veroniky Gajerove a Alese Prochazky byly uzasne!
Samozrejme nezapominam pochvalit i Vercu Kubarovou s Viktorem, se kterymi se zname osobne.
Jednoznacne se prijdu opakovane podivat :)
(zadáno: 25.9.2017)
Nemam slov! Bavil jsem se od zacatku do konce! Vykony hercu byly paradni! Doporucuji vsem, kteri nejsou toho nazoru, ze odvazna temata a vulgarismy do divadla nepatri. V teto inscenaci bylo vse na svem miste :)
(zadáno: 25.9.2017)
Nemam slov! Bavil jsem se od zacatku do konce! Vykony hercu byly paradni! Doporucuji vsem, kteri nejsou toho nazoru, ze odvazna temata a vulgarismy do divadla nepatri. V teto inscenaci bylo vse na svem miste :)
(zadáno: 25.9.2017)
Opravdu velike zklamani. Pribeh je prakticky o nicem, za celou dobu se na jevisti skoro nic nestane. Ma to byt svizna komedie, ale....divaci se poradne zasmali asi tak 2x. Prekvapive nejlepsi vykon predvedla Kristyna Fuitova-Novakova ve vedlejsi roli. Prislo mi, ze je to takova ?Z nouze ctnost? a vedeni Studia Dva divadla uz nevi, cim doplnit repertoar. Roden to v tomto pripade opravdu nezachrani.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4