Profil uživatele

Tomas22

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 17 % (13)
Lukáš Dubský: 17 % (27)
Jiří Landa: 18 % (40)
Lukáš Holubec: 18 % (23)
Jiří Koula: 19 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 5.10.2018)
(zadáno: 5.10.2018)
(zadáno: 2.11.2018)
(zadáno: 16.1.2019)
Podařený kousek!
Něco, co v repertoaru ND jeste nebylo (hlavne rezijnim zpracovanim)
Samotne tema hry me nijak neuchvatilo, ale veskere neobycejne efekty okolo, interakce s divakem a vystoupeni z tzv. komfortni zony, me velice bavilo!
Diky za zazitek!
(zadáno: 29.1.2019)
(zadáno: 16.7.2019)
(zadáno: 5.3.2018)
Pro mne velmi zajímavá změna v konceptu divadla. Toto monodrama se silnym zivotnim pribehem je uvedeno v prostoru, ktery je jevistem a zaroven hledistem. Divak je zde tak intenzivne vtahovan primo do deje a celeho pribehu. Z teto formy apelativniho divadla jsem nadseny a zaroven obdivuji vydrz a energicke nasazeni Matyase Reznicka, ktery dve hodiny hraje na prostoru 2x3 metru.
(zadáno: 5.10.2018)
(zadáno: 9.11.2018)
(zadáno: 16.7.2019)
(zadáno: 15.11.2019)
Za mě velmi vydařený kus, který je svou formou celkem neobvyklý v repertoáru ND.
Live cinema koncept me neskutecne bavi! Od zacatku jsem byl vtazen do deje a ackoliv ma predstaveni nezvyklou delku, nenudil jsem se. Hra s detaily, kamerou a vyborne herecke vykony O. Pavelky a M. Reznicka!
Druha pulka je mnohem tezsi na pochopeni a propojeni vsech souvislosti. Misty pusobi jako velka halucinace.
Rozhodne doporucuji!
Psano z druhe premiery (15. 11. 2019)
(zadáno: 18.12.2019)
Herecký koncert Lucie Trmíkové a Bergmanovský silný text k tomu.
Skvělá minimalistická a zároveň dostačující práce se scénografií.
Děkuji za divadelní zážitek!
(zadáno: 16.10.2018)
Velmi vtipna a kontroverzne zpracovana aktualni hra se skvelym hudebnim podkladem a mnohdy zajimave resenou scenou.
(zadáno: 2.11.2018)
Skvela scenografie, prace s rekvizitou, pohybove celkem zvladnute, liceni super a herecke vykony Jany Plodkove a Jiriho Vyoralka velmi dobre. V. Vasak mirne zklamal.
(zadáno: 2.11.2018)
Obdivuhodny vykon R. Vojtka.
Pekne vypadajici scena.
(zadáno: 9.11.2018)
(zadáno: 4.7.2019)

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>