Profil uživatele

Tomas22

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 17 % (13)
Lukáš Dubský: 17 % (27)
Jiří Landa: 18 % (40)
Lukáš Holubec: 18 % (23)
Jiří Koula: 19 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 5.10.2018)
(zadáno: 29.9.2017)
Nikdy jsem se takto nepobavil! Paradne straveny vecer!
(zadáno: 3.2.2018)
Paradni zazitek!
(zadáno: 29.9.2017)
Jakub Slach je v teto Oneman Show nezapomenutelny!
(zadáno: 8.6.2020)
(zadáno: 16.7.2019)
(zadáno: 24.1.2018)
Skvělá komedie! Filip s Mírou jsou sehraná dvojice!
(zadáno: 4.7.2019)
(zadáno: 16.7.2019)
(zadáno: 27.2.2019)
(zadáno: 5.10.2018)
(zadáno: 3.2.2018)
Byl jsem plny ocekavani, ze to bude opravdu smrst zabavy, ale malinko odchazel zklamany. Jako obvykle ze vsech inscenaci ve Studiu DVA Divadle.
(zadáno: 9.3.2018)
Famózní zážitek! Herecké výkony slvělé! Obvzláště pak Aleš Bilík, Jiří Hána a Viktor Dvořák! Velmi dobře řešená byla také scéna se zajímavými prvky! Silný příběh, který výborně zrežíroval Pavel Khek! Doporučuji si přečíst zdramatizovanou předlohu Idiota.
(zadáno: 16.10.2018)
Velmi vtipna a kontroverzne zpracovana aktualni hra se skvelym hudebnim podkladem a mnohdy zajimave resenou scenou.
(zadáno: 25.9.2017)
Nemam slov! Uzasne a zaroven velmi drsne predstaveni. Vykony Veroniky Gajerove a Alese Prochazky byly uzasne!
Samozrejme nezapominam pochvalit i Vercu Kubarovou s Viktorem, se kterymi se zname osobne.
Jednoznacne se prijdu opakovane podivat :)
(zadáno: 2.11.2018)
Skvela scenografie, prace s rekvizitou, pohybove celkem zvladnute, liceni super a herecke vykony Jany Plodkove a Jiriho Vyoralka velmi dobre. V. Vasak mirne zklamal.
(zadáno: 15.11.2019)
Za mě velmi vydařený kus, který je svou formou celkem neobvyklý v repertoáru ND.
Live cinema koncept me neskutecne bavi! Od zacatku jsem byl vtazen do deje a ackoliv ma predstaveni nezvyklou delku, nenudil jsem se. Hra s detaily, kamerou a vyborne herecke vykony O. Pavelky a M. Reznicka!
Druha pulka je mnohem tezsi na pochopeni a propojeni vsech souvislosti. Misty pusobi jako velka halucinace.
Rozhodne doporucuji!
Psano z druhe premiery (15. 11. 2019)
(zadáno: 13.2.2019)
Krásně propracovaná scénografie, výtvarné prvky a nápady! Skvěle využitá jevištní technika, kterou zázemí Stavovského divadla nabízí. Práce s projekcí, kamerou,světlem a stínem, plošinami hodnotím opravdu kladně.
Zklamaly mě ale dramaturgické a režijní složky.
Román je nicméně sám o sobě napsán dost složitě a vrstevnstě, takže se čtenář lehce ztratí.
Bohužel jsem se ztratil i v této zdramatizované podobě Kouzelné země (Noční práce).
(zadáno: 7.12.2019)

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>