Profil uživatele

Tomas22

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 17 % (13)
Lukáš Dubský: 17 % (27)
Jiří Landa: 18 % (40)
Lukáš Holubec: 18 % (23)
Jiří Koula: 19 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 27.2.2019)
(zadáno: 29.9.2017)
(zadáno: 14.10.2019)
Velmi povedené a funkční. Jsem unešen z kostýmů, scénografie a pěveckých výkonů! Trochu jiný muzikál, který na naší scéně nemá obdoby! Doporučuji!
(zadáno: 27.2.2019)
(zadáno: 2.4.2019)
(zadáno: 24.1.2018)
Inscenaci nechybely zajimave prvky, ale znovu bych ji videt nemusel.
(zadáno: 5.3.2018)
Pro me jedna z velmi slabych inscenaci Stavovskeho divadla. Tato typicka Klicperovska hra je svou povahou urcena spise pro nenarocneho divaka a vyssi vekovou kategorii.
Neuchvatila me bohuzel ani stroze resena scena, Ktera predstaveni v kladnem hodnoceni nijak nepomohla. Herecke vykony jednotlivych hercu byly jejich kvalitou casto take velmi nevyvazene. Konkretne bych rad kladne vyzdvihl vykon Lucie Jurickove, Vaclava Postraneckeho a Filipa Rajmonta.
(zadáno: 9.8.2019)
Shakespeare, jak vsichni vime, je fenomen, ktery mel svou silnou stranku v psani spise tragickych textu, nez komedialnich. O tom se divak nebo ctenar muze presvedcit prave u inscenace Mnoho povyku pro nic.
Komedie je to v rezijnim zpracovani J. Menzela velmi slaba, az misty trapna a nucena. Herecke vykony jsou prumerne, nekdy i lehce podprumerne. Vypichl bych hereckou stranku Jana Jankovskeho a Marusky Stipkove, ackoliv jsou to velmi male role. U P. Horvathove ocenuji jeji artikulaci.
(zadáno: 3.2.2018)
Prijemne prozity vecer s Eliskou Balzerovou.
(zadáno: 2.11.2018)
Obdivuhodny vykon R. Vojtka.
Pekne vypadajici scena.
(zadáno: 16.1.2019)
Podařený kousek!
Něco, co v repertoaru ND jeste nebylo (hlavne rezijnim zpracovanim)
Samotne tema hry me nijak neuchvatilo, ale veskere neobycejne efekty okolo, interakce s divakem a vystoupeni z tzv. komfortni zony, me velice bavilo!
Diky za zazitek!
(zadáno: 9.11.2018)
(zadáno: 2.3.2018)
(zadáno: 12.12.2019)
(zadáno: 3.11.2017)
Byl jsem na verejne generalni zkousce a odchazel jsem ubreceny a zaroven neskutecne nadseny z podanych vykonu a pojeti hry. Tleskam vsem hercum a nejvice Janu Vlasakovi, ktery ma muj jeste vetsi obdiv.
Tema teto inscenace je vice nez smutne a pan Vlasak se do role vzil natolik, ze nebyla k rozeznani od reality.
Velmi me zaujalo vtahnuti divaka do deje, ktere me ve finale ovlivnilo natolik, ze jsem sam nevedel, co je blud a co pravda.
Vsem doporucuji tuto inscenaci shlednout. I kdyz je svym tematem velice smutna, po rozlezeni v hlave na ni urcite pujdu znovu :)
Tomas.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>