Profil uživatele

Tomass

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 12 % (5)
Jan Pařízek: 19 % (29)
Jiří Landa: 22 % (44)
Michal Novák: 24 % (23)
Helena Grégrová: 25 % (29)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

 <  1 2
(zadáno: 10.5.2015)
Klasika. Jesus s Kamilem je nepopsatelný. Dasha jako Máří skvělá!
(zadáno: 26.4.2015)
Paní Janžurová je herečka s velkým H.
(zadáno: 30.3.2015)
100%!
(zadáno: 23.3.2015)
Skvělé! Skvělé! Skvělé!
(zadáno: 23.3.2015)
Hůlka je nejlepší Dracula!
(zadáno: 20.3.2015)
Carmen hodnotím zpětně, ještě z doby, kdy se původně hrála a to z toho důvodu, že se vrátila opět na repertoár HDK! Carmen s LB je nejlepší muzikál jaký jsem kdy viděl a jsem rád, že je zpět.
(zadáno: 9.3.2015)
SS je nejlepší českou herečkou.
(zadáno: 24.2.2015)
(zadáno: 12.2.2015)
Příjemný večer s výbornou Bárou Hrzánovou.
(zadáno: 11.2.2015)
Za snahu a vtipného P. Lišku.
(zadáno: 11.2.2015)
Zuzana Bydžovská tady dokazuje, že je skvělá herečka.
(zadáno: 9.2.2015)
Výtečná a v divadle Kalich ze zpěvaček nejlepší Markéta Procházková - roli zvládla bravurně, zpívá dokonale, nádherný muzikál!
(zadáno: 26.1.2015)
Výborná Bohdalová, jinak nenadchlo
(zadáno: 23.1.2015)
Vychytat nazvučení, ozvučení a bez chyby! Viděno 3x! :)
(zadáno: 23.1.2015)
Příjemná komedie s excelentní Paulovou a Janžurovou!
(zadáno: 23.1.2015)
:-( TRAPNÉ a o ničem.
(zadáno: 8.12.2014)
Nutno vidět. Slova nestačí.
(zadáno: 12.11.2014)
Dojemné.
(zadáno: 3.11.2014)
Romeš, Korn, Kříž - zážitek. Vančura super šakal! Muzikál moc hezký.
(zadáno: 3.11.2014)
Dasha je skvělá! Její hlas, herectví a celkové pojetí hlavní postavy je vynikající! Hodnocení 90% dávám právě kvůli ní!
(zadáno: 3.11.2014)
Honza Kříž neskutečný! Kvůli němu doporučuji navštívit. Nechápu, proč Kalich neustále obsazuje Doubravovou, která není moc dobrá, můj dojem z celkového dojmu kazila.
(zadáno: 1.11.2014)
Měl jsem velmi velká očekávání, která se nenaplnila. Myslím, že to vnímali i diváci, protože se v Karlíně nekonalo závěrečné standing! Možná se představení s přibývajícím počtem repríz stane zajímavějším. Pro mne jsou Addams zklamáním.
 <  1 2