Profil uživatele

Tomass

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 12 % (5)
Jan Pařízek: 19 % (29)
Jiří Landa: 22 % (44)
Michal Novák: 24 % (23)
Helena Grégrová: 25 % (29)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2  > 
(zadáno: 3.11.2014)
Honza Kříž neskutečný! Kvůli němu doporučuji navštívit. Nechápu, proč Kalich neustále obsazuje Doubravovou, která není moc dobrá, můj dojem z celkového dojmu kazila.
(zadáno: 8.12.2014)
Nutno vidět. Slova nestačí.
(zadáno: 20.3.2015)
Carmen hodnotím zpětně, ještě z doby, kdy se původně hrála a to z toho důvodu, že se vrátila opět na repertoár HDK! Carmen s LB je nejlepší muzikál jaký jsem kdy viděl a jsem rád, že je zpět.
(zadáno: 23.3.2015)
Skvělé! Skvělé! Skvělé!
(zadáno: 30.3.2015)
100%!
(zadáno: 10.5.2015)
Klasika. Jesus s Kamilem je nepopsatelný. Dasha jako Máří skvělá!
(zadáno: 11.9.2015)
Těším se na Silvestrovský návrat 2015 tohoto muzikálu. Zábavný, energický, skvělý. Pomáda stojí za vidění!
(zadáno: 26.12.2015)
(zadáno: 3.11.2014)
Dasha je skvělá! Její hlas, herectví a celkové pojetí hlavní postavy je vynikající! Hodnocení 90% dávám právě kvůli ní!
(zadáno: 12.11.2014)
Dojemné.
(zadáno: 23.1.2015)
Vychytat nazvučení, ozvučení a bez chyby! Viděno 3x! :)
(zadáno: 9.2.2015)
Výtečná a v divadle Kalich ze zpěvaček nejlepší Markéta Procházková - roli zvládla bravurně, zpívá dokonale, nádherný muzikál!
(zadáno: 23.3.2015)
Hůlka je nejlepší Dracula!
(zadáno: 26.4.2015)
Paní Janžurová je herečka s velkým H.
(zadáno: 23.6.2015)
paní Stašová vynikající!
(zadáno: 6.7.2015)
Velmi se nám líbilo
(zadáno: 21.7.2015)
Tady nemohu jinak, SS má opravdu italskou krev. :) dokonalé! její herectví je plné energie. Dějově moc nezaujalo, ale její výkon stojí za to.
(zadáno: 20.9.2015)
Osmák je jedinečný.
(zadáno: 22.11.2015)
Eva Holubová je výborná herečka, ty grimasy :D :D :D
(zadáno: 26.12.2015)
Iva Janžurová naprosto špičková. Chci vidět znova!
(zadáno: 3.1.2016)
Vtipné, pobavíte se.
(zadáno: 3.1.2016)
Komorní, výkony skvělé, kluci hezcí. :)
(zadáno: 17.2.2016)
Povedené, pokud si inscenace udrží premiérové tempo, tak Kalich má svou aktuálně nejlepší hru.
(zadáno: 3.11.2014)
Romeš, Korn, Kříž - zážitek. Vančura super šakal! Muzikál moc hezký.
(zadáno: 23.1.2015)
Příjemná komedie s excelentní Paulovou a Janžurovou!
1 2  >