Profil uživatele

Tomeis

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 5 % (2)
Jiří Landa: 6 % (5)
Helena Grégrová: 7 % (3)
Pavel Širmer: 7 % (3)
Jan Pařízek: 10 % (4)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 6.12.2017)
Nudná a nezáživná hra. "Pokus" o moderní umění se Horáckému divadlu nepovedl.
Dvacet procent za odvážnost herců vstoupit s tímto na jeviště.
(zadáno: 22.9.2019)
Zájezdová hra pro diváky, kteří se chtějí podívat na herce známé z televize. Laciné vtipy, mnohdy až trapné, neustále opakující se téma gay komunity, nulový závěr. Velmi nenáročný divák odejde pobavený, ostatní diváci čekající pěknou hru i po obsahové stránce bohužel odchází zklamaní. Obsazení Daniely Šinkorové se opravdu nepovedlo. Nesmyslná hudební vsuvka navíc v jejím podání hře spíše škodí než prospívá. Deset procent za výbornou Martinu Randovou.
(zadáno: 25.11.2016)
Nemám slov, prostě výborné.
(zadáno: 12.4.2017)
Krátce, ale výstižně: Excelentní výkon Báry Hrzánové a jejích kolegů. Kdo z divadelních diváků neviděl, jako by nebyl.
(zadáno: 25.12.2016)
Jediný, kdo opravdu exceloval, byla Hana Křížková, která i přes nemoc na sobě nedala nic znát a hrála na 100 procent. Za ní a za company dávám 30 procent.

Scéna zdaleka nevyužívá prostor, který Kongresové centrum nabízí. Hudba byla po celou dobu muzikálu nehorázně nahlas, takže jsem odcházel domů tak akorát s bolestí hlavy.
"Co tam sakra dělá uřvaná Daniela Šinkorová?" Kladl jsem si otázku během hry. Tak strašný herecký výkon a nechutné přehrávání jsem ještě neviděl. Hned při první scéně ji zastínila výborná company.
Čekal jsem od drahého vstupného výbornou show, která ale vůbec nepřišla.
(zadáno: 4.11.2015)
Dle mého názoru perfektně pojaté představení. Klasická hra doplněná o hudební podklad hudební skupiny Čechomor. Možná i díky tomu na mě hra zapůsobila. Tereza Otavová v roli Maryši zde předvádí výborný výkon.
(zadáno: 10.10.2015)
Plusem inscenace je známé herecké obsazení. Samotná hra má celkem jednoduchý děj, takže pro náročného diváka mi přijde horší. Nicméně pro běžného diváka, který jde do divadla, aby si užil pohodové představení, je tato hra vhodná.
(zadáno: 12.4.2017)
Nemůžu si pomoct, ale jak jsem se na hru těšil, tak jsem odcházel zklamaný... Inscenace mě po hodině začala nudit. Jediné, kdo hru oživily, byly malé pobíhající děti, které Roku na vsi dodaly alespoň nějaký život.
Herci hrajícímu Františka Psotu nebylo převážnou část představení rozumět, čímž se představení dostalo na úroveň amatérského divadla.
(zadáno: 15.12.2015)
Horácké divadlo opět nasadilo velkou laťku pro letošní sezónu. Hra postavená do dnešní doby je prostě vynikající. Chválu si zaslouží také zajímavě postavená scéna v podobě dětského hřiště. A proč vlastně ne? Děj zůstává stejný, jen dostal více "života". Daniel Ondráček a Vladimíra Čapková jsou dobrou volbou HDJ. Doporučuji navštívit představení.
(zadáno: 10.10.2015)
Hra mě velmi překvapila. Výborně napsané texty pro perfektní herečky v čele s Eliškou Balzerovou je balzám pro duši divadelního fanouška. Vřele doporučuji!
(zadáno: 22.9.2019)
Mám hry Studia Dva rád, ale hra Vzhůru do divočiny mě spíše zklamala. Herci zřejmě neměli dobrý den a hráli na automat... Žádné emoce, žádná energie. Představení spíše uspávalo. Musím tedy dát jen 20 procent za oživení v podobě Kristýny Novákové.