Profil uživatele

Triatlet

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 11 % (14)
Jan Pařízek: 17 % (24)
Lukáš Holubec: 19 % (8)
Michal Novák: 20 % (28)
Helena Grégrová: 21 % (30)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 4.10.2014)
(zadáno: 4.10.2014)
Důvody, proč je MVP moje nejoblíbenější divadelní hra:
1) První setkání s DvD (r. 2000)
2) Perfektní text L. Aškenazyho je skvěle upraven J. Bornou (jazykové hříčky typu "žerty stranou").
3) Střídání poetiky smutněvánoční i rozjíveně dětské.
4) Pestré divadelní formy (loutkohra, hudba, filmová projekce...)
5) Výborné herecké výkony.
6) Živá hudba.
Živě viděno asi 7x. Užívám si, když diváci, kteří MVP vidí poprvé, hodnotí, že neviděli lepší hru. Případně když po letecfh hodnotí, že viděli výborné divadlo, ale na MVP nemá.
(zadáno: 4.10.2014)
Hostující Vosto5 v Divadle Na Kopečku (cca r. 2000) - úžasně vtipná podívaná.
(zadáno: 4.10.2014)
(zadáno: 4.10.2014)
(zadáno: 4.10.2014)
(zadáno: 4.10.2014)
Výborná kniha je skvěle převedená do divadelní podoby. Herecký koncert Jana Potměšila.
(zadáno: 23.6.2018)
Jedno z nejlepších představení v HD - srovnatelné s inscenacemi O myších a lidech nebo Přelet nad kukaččím hnízdem.
Trojí podoba Jana Zahradníčka byla nápaditá a přesvědčivá u všech tří aktérů - každý představil básnika trochu jinak.
Lenka Schreiberová v podobě manželky zapůsobila svou pokorou, obyčejností.
Výstižná scéna, kostýmy, odpovídající hudba.
Žádné laciné vtipy snažící se získat diváky jako v Zapomenutém světle, ale syrový obraz bezčasí 50. let.
Zážitek.
(zadáno: 4.10.2014)
Viděno 1.10. v Třebíči (v nedivadelním prostředí divadla Pasáž - víc než polovina sálu prázdná...).
Haddonova knížka patří 10 let mezi mé nejoblíbenější a úspěšně ji doporučuji v okolí.
Adaptace v podání kladenských divadelníků mě mile překvapila. Zpočátku jsem se musel trochu zorientovat s rozdělením rolí vypravěčů a formou podání. Ale většinu hry jsem si užíval, líbil se mi hudební doprovod, který gradoval.
Štěpán Benoni hrál přesvědčivě.
I když mám maturitu z matematiky dávno za sebou, mám motivaci porovnat s ostatními adaptacemi :-)
(zadáno: 20.2.2016)
18.2.2016 3 hodiny smíchu včetně přestávky. Chci jít znovu a nachytat herce. Narážky na jihlavské realie nebyly vůbec de facto vedle :-)
(zadáno: 4.10.2014)
(zadáno: 4.10.2014)
(zadáno: 4.10.2014)
Josef Václav Sládek, kch.
(zadáno: 4.10.2014)
(zadáno: 4.10.2014)
(zadáno: 4.10.2014)
(zadáno: 4.10.2014)

Další stránky hodnocení: 1 2 >