Profil uživatele

Tvidatko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 16 % (17)
Jiří Landa: 18 % (19)
Iva Bryndová: 19 % (15)
Jan Pařízek: 19 % (28)
Lukáš Dubský: 19 % (16)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 25.10.2021)
Proč se mi toto v mém diváckém životě stalo?
(zadáno: 25.10.2021)
(zadáno: 22.10.2021)
(zadáno: 22.10.2021)
Nevím, jestli to je objektivně boží, ale je to intenzivní a já to miluju!
(zadáno: 22.10.2021)
(zadáno: 22.10.2021)
Skvělí herci, často vtipné, místy silné, ale zároveň jsem si tam nenašla nic nového, co by mě překvapilo či zaujalo, zkrátka takové jakžtakž.
(zadáno: 22.10.2021)
Vtipné! Tím spíš, že jsem tam objevila tak 70 % mého okolí, a to nám ještě ani není 40. Předčasně vyhořelá generace.. asi!
(zadáno: 22.10.2021)
Mile vlastenecké, kvalita představení naštěstí přebila přihlouplé vtípky, které k česku bohužel stále patří, takže vlastně k vlastenectví se hodící, pravda. Nicméně humor na téma "chichi, to by byla legrace, kdyby byl někdo gay, že?" ve mě nevzbuzuje úsměv, ale max tak chuť se pobodat. Jakožto sněhová vločka také nechápu, proč musely být použity urážlivé výrazy pro černochy a romy, jelikož jejich jediný význam byl ten, že zkrátka zazněly, wow, very edgy.
(zadáno: 22.10.2021)
Miluju! Viděla jsem v Ostravě i v Praze a bylo to vždy boží, klidně bych šla potřetí ?
(zadáno: 10.11.2016)
Čím déle uplynulo od chvíle, kdy jsem toto představení viděla, tím více mi přijde neuvěřitelné, co vše zvládli do jedné hry nacpat.
Ani minutu si nemůžete být jistí, co dalšího vás bude za 5 minut čekat, občas jsem měla pocit, že se začínáme ztrácet, nicméně nakonec se vždy vše srovnalo a ve výsledku se mi to líbilo moc.
(zadáno: 1.9.2016)
Originální a nezapomenutelný zážitek. Všichni k sobě skvěle seděli, Eriky zpěv byl nádherný, celkově jsem byla nadšená a už teď číhám na další reprízu, jelikož toto vystoupení mi určitě nestačilo jen jednou :)
(zadáno: 28.8.2016)
Výborné herecké obsazení, sem tam dobrý vtip, ale celkově mi přišlo celé představení nahodilé, skečovité, což ne každému vadí, ale já v tom zalíbení nenacházím
(zadáno: 18.6.2016)
(zadáno: 18.6.2016)
(zadáno: 6.5.2016)
(zadáno: 6.5.2016)
Zábava nejen pro děti :)
(zadáno: 3.3.2016)
Vizuálně velice působivá hra, trochu jsem se bála dospělých herců v dětských rolí, ale za mě byly obavy zbytečné, zvládli to bravurně. Místy mi přišel příběh poněkud rozpolcený, ale ve výsledku se mi hra líbila.
(zadáno: 3.11.2015)
(zadáno: 10.10.2015)
Škoda, že jsem šla až na derniéru!
(zadáno: 15.9.2015)
Milá oddechovka, herecké obsazení mi sedlo a přišla jsem si spíše jako bych poslouchala lamentování kámošů, než jako bych seděla na představení :) Každopádně humorné scénky nepřináší nic moc nového...
(zadáno: 15.9.2015)
Jelikož miluju knížku a ještě jsem ji v jiné divadelní inscenaci neviděla, tak jsem se nejen těšila, ale zároveň i trochu bála. Každopádně pro mě byly obavy naštěstí zbytečné. Kulisy byly geniálně klaustrofobní, celkově bylo myšlení Christophera divákům výtečně přiblíženo. Smála jsem se, chvěla jsem se a stihla jsem být i dojatá. Není to hra, která se zalíbí každému, ale to není snad žádná :)
(zadáno: 15.9.2015)
(zadáno: 15.9.2015)
Nenadchlo, ale ani neurazilo. Pobavila jsem se a rozhodně jsem neměla pocit, že jsem mohla raději vyhodit lístky z okna.