Profil uživatele

Tvidatko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 15 % (6)
Lukáš Dubský: 17 % (11)
Jan Pařízek: 18 % (21)
Iva Bryndová: 19 % (11)
Jiří Koula: 19 % (19)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2  > 
(zadáno: 15.9.2015)
Věděla jsem, co mě čeká a o to více mě překvapilo, jak mě tento příběh znovu zasáhl. Ponuré, mrazivé a výborné. Strhávám body za - pro mě docela rušivé - vtipné vstupy, které měly asi hru odlehčit, ale to je hlavně otázka vkusu.
(zadáno: 15.9.2015)
Jelikož miluju knížku a ještě jsem ji v jiné divadelní inscenaci neviděla, tak jsem se nejen těšila, ale zároveň i trochu bála. Každopádně pro mě byly obavy naštěstí zbytečné. Kulisy byly geniálně klaustrofobní, celkově bylo myšlení Christophera divákům výtečně přiblíženo. Smála jsem se, chvěla jsem se a stihla jsem být i dojatá. Není to hra, která se zalíbí každému, ale to není snad žádná :)
(zadáno: 1.9.2016)
Originální a nezapomenutelný zážitek. Všichni k sobě skvěle seděli, Eriky zpěv byl nádherný, celkově jsem byla nadšená a už teď číhám na další reprízu, jelikož toto vystoupení mi určitě nestačilo jen jednou :)
(zadáno: 22.10.2021)
Miluju! Viděla jsem v Ostravě i v Praze a bylo to vždy boží, klidně bych šla potřetí ?
(zadáno: 10.10.2015)
Škoda, že jsem šla až na derniéru!
(zadáno: 10.11.2016)
Čím déle uplynulo od chvíle, kdy jsem toto představení viděla, tím více mi přijde neuvěřitelné, co vše zvládli do jedné hry nacpat.
Ani minutu si nemůžete být jistí, co dalšího vás bude za 5 minut čekat, občas jsem měla pocit, že se začínáme ztrácet, nicméně nakonec se vždy vše srovnalo a ve výsledku se mi to líbilo moc.
(zadáno: 22.10.2021)
Nevím, jestli to je objektivně boží, ale je to intenzivní a já to miluju!
(zadáno: 9.11.2021)
Je možné i v roce 2021 dělat nekorektní humory? Tři Heteráni dokazují, že pokud nejste debil, tak klidně ano. Mega vtipné, doporučuji všem!
(zadáno: 6.5.2016)
Zábava nejen pro děti :)
(zadáno: 18.6.2016)
(zadáno: 22.10.2021)
Vtipné! Tím spíš, že jsem tam objevila tak 70 % mého okolí, a to nám ještě ani není 40. Předčasně vyhořelá generace.. asi!
(zadáno: 22.10.2021)
(zadáno: 3.3.2016)
Vizuálně velice působivá hra, trochu jsem se bála dospělých herců v dětských rolí, ale za mě byly obavy zbytečné, zvládli to bravurně. Místy mi přišel příběh poněkud rozpolcený, ale ve výsledku se mi hra líbila.
(zadáno: 18.6.2016)
(zadáno: 22.10.2021)
Mile vlastenecké, kvalita představení naštěstí přebila přihlouplé vtípky, které k česku bohužel stále patří, takže vlastně k vlastenectví se hodící, pravda. Nicméně humor na téma "chichi, to by byla legrace, kdyby byl někdo gay, že?" ve mě nevzbuzuje úsměv, ale max tak chuť se pobodat. Jakožto sněhová vločka také nechápu, proč musely být použity urážlivé výrazy pro černochy a romy, jelikož jejich jediný význam byl ten, že zkrátka zazněly, wow, very edgy.
(zadáno: 25.10.2021)
(zadáno: 21.12.2021)
Nevěděla jsem moc co čekat - spíše pubkvíz nebo divadlo? Nakonec jsem v tom viděla více ten kvíz, ale bylo to zábavné, herci byli super, zazněly zajímavé myšlenky, trefná kritika směrem k divákům a navzdory své všeobecné nelásce k pubkvízům jsem se bavila.
(zadáno: 21.12.2021)
Jakože ok, ale přeji si, ať Daniška najde nějaké nové téma.
Každopádně miluju, že Gajdošíková přesídlila do Prahy, je vynikající! A taky jsem se docela zamilovala do Venduly Fialové. Barbarella 2.0 <3 A ty outfity! Láska!
(zadáno: 15.9.2015)
Nenadchlo, ale ani neurazilo. Pobavila jsem se a rozhodně jsem neměla pocit, že jsem mohla raději vyhodit lístky z okna.
(zadáno: 15.9.2015)
Milá oddechovka, herecké obsazení mi sedlo a přišla jsem si spíše jako bych poslouchala lamentování kámošů, než jako bych seděla na představení :) Každopádně humorné scénky nepřináší nic moc nového...
(zadáno: 3.11.2015)
(zadáno: 25.10.2021)
Celestini je skvělý a jsem ráda, že je na českém jevišti interpretován! Chaotic neutral energy, ale zasmála jsem se.
1 2  >