Profil uživatele

Tvidatko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 16 % (17)
Jiří Landa: 18 % (19)
Iva Bryndová: 19 % (15)
Jan Pařízek: 19 % (28)
Lukáš Dubský: 19 % (16)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 15.9.2015)
Věděla jsem, co mě čeká a o to více mě překvapilo, jak mě tento příběh znovu zasáhl. Ponuré, mrazivé a výborné. Strhávám body za - pro mě docela rušivé - vtipné vstupy, které měly asi hru odlehčit, ale to je hlavně otázka vkusu.
(zadáno: 15.9.2015)
Jelikož miluju knížku a ještě jsem ji v jiné divadelní inscenaci neviděla, tak jsem se nejen těšila, ale zároveň i trochu bála. Každopádně pro mě byly obavy naštěstí zbytečné. Kulisy byly geniálně klaustrofobní, celkově bylo myšlení Christophera divákům výtečně přiblíženo. Smála jsem se, chvěla jsem se a stihla jsem být i dojatá. Není to hra, která se zalíbí každému, ale to není snad žádná :)
(zadáno: 1.9.2016)
Originální a nezapomenutelný zážitek. Všichni k sobě skvěle seděli, Eriky zpěv byl nádherný, celkově jsem byla nadšená a už teď číhám na další reprízu, jelikož toto vystoupení mi určitě nestačilo jen jednou :)
(zadáno: 22.10.2021)
Miluju! Viděla jsem v Ostravě i v Praze a bylo to vždy boží, klidně bych šla potřetí ?
(zadáno: 16.6.2022)
Toto je nejlepší inscenace, kterou jsem za poslední měsíce viděla! Alternativní, ale není to chaos, inteligentní, avšak bez toho aby vám pak inscenační tým musel hodinu vysvětlovat, co se vám snažili předat. Často jsem se smála, nejednou mi úsměv na rtech zásadně zamrznul a v poslední části jsem se i dojala. Výborná výprava, skvělí herci (speciálně Johanu Schmidtmajerovou pasuji na mou osobní královnu). Miluju a děkuju.
(zadáno: 10.10.2015)
Škoda, že jsem šla až na derniéru!
(zadáno: 10.11.2016)
Čím déle uplynulo od chvíle, kdy jsem toto představení viděla, tím více mi přijde neuvěřitelné, co vše zvládli do jedné hry nacpat.
Ani minutu si nemůžete být jistí, co dalšího vás bude za 5 minut čekat, občas jsem měla pocit, že se začínáme ztrácet, nicméně nakonec se vždy vše srovnalo a ve výsledku se mi to líbilo moc.
(zadáno: 22.10.2021)
Nevím, jestli to je objektivně boží, ale je to intenzivní a já to miluju!
(zadáno: 9.11.2021)
Je možné i v roce 2021 dělat nekorektní humory? Tři Heteráni dokazují, že pokud nejste debil, tak klidně ano. Mega vtipné, doporučuji všem!
(zadáno: 15.6.2022)
Cením živý orchestr <3
Herci předvedli vynikající výkony! Možná bych malinko vytkla, že jsem ne vždy rozuměla co zpívají, ale z toho viním hlavně svou volbu sedadla.
Mám za to, že v tomto žánru se jedná o nadprůměrnou inscenaci. Překlad nebyl otravný, scéna byla hezká, vše k sobě pasovalo, příběh a amtosféra mě pohltily.
(zadáno: 6.5.2016)
Zábava nejen pro děti :)
(zadáno: 18.6.2016)
(zadáno: 22.10.2021)
Vtipné! Tím spíš, že jsem tam objevila tak 70 % mého okolí, a to nám ještě ani není 40. Předčasně vyhořelá generace.. asi!
(zadáno: 22.10.2021)
(zadáno: 9.2.2022)
Kdybych měla Deník zloděje někomu převyprávět či popsat, tak nevím, co bych řekla, ale byl to zážitek. König to celé hraje výborně, nebyla chvilka, kdy by mi utíkaly myšlenky jinam, a to i když jen sedí a kouří. To je u mě poměrně nestadard. Já se navíc velmi vidím v postavách, které se hledají v nicotě a hnusu, takže za mě doporučuji.
(zadáno: 15.3.2022)
Nostalgický výlet do devadesátek, který na chvíli vyléčil mou duši bolavou <3 Po představení jsem měla chuť si dát mlíčko a vylepit si nad postel plakát s podpisy účinkujících. Jo a posílám speciální srdíčko pro tanečníky!
(zadáno: 25.3.2022)
Šla jsem poznat Flannery a doporučuji vám totéž! Je to divné až bizarní, povídky jsou nepříjemné, ale zároveň zábavné. Celou dobu jsem si říkala, že mi inscenace dává vibes jako nějaká má láska a taky že ano! Flannery inspirovala i Coeny v Baladě o Busteru Scruggsovi, což velmi adoruji.
Co je dobrý pro Coeny, je dobrý i pro vás, zajděte si!

(Přidávám 10 % za koncertík na konci, protože jsem easy to please a Cohen je láska. Sečteno podtrženo - kompletně hezký večer.)
(zadáno: 3.3.2016)
Vizuálně velice působivá hra, trochu jsem se bála dospělých herců v dětských rolí, ale za mě byly obavy zbytečné, zvládli to bravurně. Místy mi přišel příběh poněkud rozpolcený, ale ve výsledku se mi hra líbila.
(zadáno: 18.6.2016)
(zadáno: 22.10.2021)
Mile vlastenecké, kvalita představení naštěstí přebila přihlouplé vtípky, které k česku bohužel stále patří, takže vlastně k vlastenectví se hodící, pravda. Nicméně humor na téma "chichi, to by byla legrace, kdyby byl někdo gay, že?" ve mě nevzbuzuje úsměv, ale max tak chuť se pobodat. Jakožto sněhová vločka také nechápu, proč musely být použity urážlivé výrazy pro černochy a romy, jelikož jejich jediný význam byl ten, že zkrátka zazněly, wow, very edgy.
(zadáno: 25.10.2021)
(zadáno: 21.12.2021)
Nevěděla jsem moc co čekat - spíše pubkvíz nebo divadlo? Nakonec jsem v tom viděla více ten kvíz, ale bylo to zábavné, herci byli super, zazněly zajímavé myšlenky, trefná kritika směrem k divákům a navzdory své všeobecné nelásce k pubkvízům jsem se bavila.