Profil uživatele

Tvidatko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 16 % (17)
Jiří Landa: 18 % (19)
Iva Bryndová: 19 % (15)
Jan Pařízek: 19 % (28)
Lukáš Dubský: 19 % (16)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 15.9.2015)
Věděla jsem, co mě čeká a o to více mě překvapilo, jak mě tento příběh znovu zasáhl. Ponuré, mrazivé a výborné. Strhávám body za - pro mě docela rušivé - vtipné vstupy, které měly asi hru odlehčit, ale to je hlavně otázka vkusu.
(zadáno: 22.10.2021)
Mile vlastenecké, kvalita představení naštěstí přebila přihlouplé vtípky, které k česku bohužel stále patří, takže vlastně k vlastenectví se hodící, pravda. Nicméně humor na téma "chichi, to by byla legrace, kdyby byl někdo gay, že?" ve mě nevzbuzuje úsměv, ale max tak chuť se pobodat. Jakožto sněhová vločka také nechápu, proč musely být použity urážlivé výrazy pro černochy a romy, jelikož jejich jediný význam byl ten, že zkrátka zazněly, wow, very edgy.
(zadáno: 28.8.2016)
Výborné herecké obsazení, sem tam dobrý vtip, ale celkově mi přišlo celé představení nahodilé, skečovité, což ne každému vadí, ale já v tom zalíbení nenacházím
(zadáno: 17.2.2022)
Chaotic evil
(zadáno: 25.10.2021)
(zadáno: 3.3.2016)
Vizuálně velice působivá hra, trochu jsem se bála dospělých herců v dětských rolí, ale za mě byly obavy zbytečné, zvládli to bravurně. Místy mi přišel příběh poněkud rozpolcený, ale ve výsledku se mi hra líbila.
(zadáno: 28.2.2022)
Vtipná a odpočinková (zároveň však nikoliv stupidní) inscenace.
+ živý hudební doprovod tady MI-LU-JU!
(zadáno: 2.2.2022)
Moc jsem nepochopila roli pana Korna a jeho nahodilé vsuvky vysvětlující situace, které byly již před jeho výstupem zahrané. Bylo to pro mě rušivé, z příběhu neustále vytrhávající, atmosféru zahazující, takže bylo vlastně jedno, jak moc se na jevišti ostatní snaží či nesnaží.
(zadáno: 9.2.2022)
Kdybych měla Deník zloděje někomu převyprávět či popsat, tak nevím, co bych řekla, ale byl to zážitek. König to celé hraje výborně, nebyla chvilka, kdy by mi utíkaly myšlenky jinam, a to i když jen sedí a kouří. To je u mě poměrně nestadard. Já se navíc velmi vidím v postavách, které se hledají v nicotě a hnusu, takže za mě doporučuji.
(zadáno: 21.12.2021)
Jakože ok, ale přeji si, ať Daniška najde nějaké nové téma.
Každopádně miluju, že Gajdošíková přesídlila do Prahy, je vynikající! A taky jsem se docela zamilovala do Venduly Fialové. Barbarella 2.0 <3 A ty outfity! Láska!
(zadáno: 21.12.2021)
Ondřej Rychlý je výborný a jeho herecké výkony jsou víceméně jedinou překvapivou a nemonotónní věcí, která se na jevišti děje.
(zadáno: 18.6.2016)
(zadáno: 18.3.2022)
Můj názor byl příliš dlouhý, tak jsem ho napsala do blogu,
tl;dr Hedwig má být osobnost. Ikona a tak trochu trash. Tomeš se možná snaží, ale tuto kombinaci jsem v něm nenalezla. Hlasově je v úplně jiném žánru (narozdíl od Venduly Příhodové, která to celkem zachraňuje - MILUJU). (více v článku na blogu)
(zadáno: 22.10.2021)
Vtipné! Tím spíš, že jsem tam objevila tak 70 % mého okolí, a to nám ještě ani není 40. Předčasně vyhořelá generace.. asi!
(zadáno: 15.9.2015)
Nenadchlo, ale ani neurazilo. Pobavila jsem se a rozhodně jsem neměla pocit, že jsem mohla raději vyhodit lístky z okna.
(zadáno: 10.10.2015)
Škoda, že jsem šla až na derniéru!
(zadáno: 15.9.2015)
Milá oddechovka, herecké obsazení mi sedlo a přišla jsem si spíše jako bych poslouchala lamentování kámošů, než jako bych seděla na představení :) Každopádně humorné scénky nepřináší nic moc nového...
(zadáno: 17.2.2022)
Ztělesnění mé úzkosti. V Marii jsem se docela viděla, v tom dobrém, ale hlavně v tom "špatném". Scéna byla perfektní, adore! Inscenace ve mně vyvovala akutní potřebu zajít si do lesa. Vlčí scénky mi přišly trochu trapný, ale ráda na ně pro dobro mého divadleního zážitku pozapomenu. Rohlíky z hlavy taktéž jen tak nedostanu, ale já to myslím v dobrým!
(zadáno: 16.6.2022)
(zadáno: 6.5.2016)
Zábava nejen pro děti :)
(zadáno: 25.3.2022)
Šla jsem poznat Flannery a doporučuji vám totéž! Je to divné až bizarní, povídky jsou nepříjemné, ale zároveň zábavné. Celou dobu jsem si říkala, že mi inscenace dává vibes jako nějaká má láska a taky že ano! Flannery inspirovala i Coeny v Baladě o Busteru Scruggsovi, což velmi adoruji.
Co je dobrý pro Coeny, je dobrý i pro vás, zajděte si!

(Přidávám 10 % za koncertík na konci, protože jsem easy to please a Cohen je láska. Sečteno podtrženo - kompletně hezký večer.)
(zadáno: 15.9.2015)