Profil uživatele

Vaklav

kontakt: vaklav.i-divadlo@seznam.cz
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 11 % (70)
Pavel Širmer: 11 % (142)
Pavla Haflantová: 11 % (37)
Helena Grégrová: 12 % (104)
Jiří Landa: 12 % (148)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

<<  <  7 8 9 10 11
(zadáno: 17.1.2016)
Scéna je zajímavá, v tom není problém, herci hrají pěkně, v tom není problém, ale buď ta hra není tak dobrá, nebo já nejsem ten pravý..., nelituji návštěvy představení, ani vynaložených prostředků, nenudil jsem se, ale k vyššímu hodnocení se nemůžu donutit, halt jsme se minuli, tak zase příště!
(zadáno: 19.12.2015)
Dnes, plný emocí, píši 80%, uvidím, jestli se po odeznění prvního dojmu něco nezmění, ale v tuto chvíli mohu napsat jen - pecka! Rozbory nejsou můj koníček, ale po několika hodinách jsem stále neschopen myslet na něco jiného, takže to prostě muselo být dobré...(a bylo). Kdyby se po vyspání něco změnilo, názor opravím, ale rozhodně doufám, že se to nestane a můj instinkt je správný! (a taky že je...)
Děkuji dámě i pánům, že je to tak baví a nechali nás tam se s nimi bavit a snad pak i lehce dumat...
(zadáno: 5.12.2015)
O. Pavelka přesvědčivý, i když jeho svým způsobem strnulý projev (ve více viděných hrách) je pro mě trochu zvláštní a vlastně nevím, jestli je to dobrý nebo špatný projev. J. Pidrmanová se snažila a vnesla do hry energii. D. Batulková mě moc nepřesvědčila, tak nějak se hrou prohrála, alespoň z mého pohledu, ten večer. Čekal jsem více srandy, ale nevadí, že nebyla. Fajn večer, fajn hra, fajn relax a to je fajn.
(zadáno: 28.11.2015)
Nakonec působivé a přesvědčivé. Trochu času na rozjezd na začátku bylo nutno, ale jak se hra rozjížděla, rozjížděl jsem se i já - vtip i napětí přišly. Hostující E. Stárková byla zcela jistě dobrá volba. "Činoheráci" odvedli svou práci. Viděno na premiéře, přeji hodně štěstí a hodně repríz!
Dal jsem si toto představení podruhé (7.10.2016) - přibylo pár lepších i horších vtipů...ať tak či tak, hodnocení nechávám beze změny. Stojí to za cestu do divadla, pořád je to velmi fajn, mně se to prostě líbí!
(zadáno: 20.11.2015)
75% - Moc fajn, určitě souhlasím, že bytové nebo jinak malé divadlo je ten správný prostor. Celé okolí divadla v ÚL hře nahrává, velmi patřičné zvuky přicházející z okolí atmosféru umocňují.
Na jednu stranu se mi líbí když přijde odlehčení v podobě humoru, na druhou stranu nevím, jestli to zde nebylo na úkor naléhavosti vyznění, to asi podle nátury (u mě ok). Kouzlo nechtěného je vždy fajn, tož nefungující prodlužovák nevadí.
Dovolím si zaprudit - opravdu je milí spoludiváci a milé divačky nutné popíjet během hry, mě to opravdu ruší - myslím si, že 40 minut bez pití se dá žít, co myslíte?
(zadáno: 16.11.2015)
Je to takové pěkné, blyštivé a radostně-vtipné představení, poprvé jsem se opravdu bavil. Určitě se jděte podívat. Podruhé to bylo taky fajn, ale už to přeci jen nebylo tak moc ono. A to jsem jiná představení viděl vícekrát. Ale rozhodně stojí za zhlédnutí, pokud si chcete užít večer.
(zadáno: 24.10.2015)
Souhlasím s pochvalami níže, ale nedá mi to a musím taky napsat, jak skvělé představení to je, jak perfektní večer a  nejeden další den jsem díky návštěvě Terminusu prožil. Tohle ve vás bude dlouho hrát... honem do divadla!
Třetí návštěva - zvyšuji na 100%.
Naposledy viděno s druhou mladou dámou, myslím, že A. Doláková byla živelnější, ale T. Rumlová se s rolí popasovala také skvěle. Skoro bych tvrdil, že by mohla v určitých chvílích využít své éteričnosti a jemnosti, kterou v ní vidím, jindy by mohla přitlačit, jestli by jí to šlo.
L. Hampl hru evidentně miluje, nedivím se - já také.
(zadáno: 24.10.2015)
Viděl jsem hru dvakrát. První představení bylo excelentní, pánové si s radostí hráli, dal bych až 75%, ale při druhém představení byl L. Příkazský evidentně z formy a vše musel odtáhnout J. Plouhar - 65%. P. Šimčík oběma představeními víceméně tak nějak pohodově proplul. Nelituji ale ani jedné návštěvy, v obou případech se bylo na co koukat.
(zadáno: 24.10.2015)
Po třech letech - herci si hru osahali a více než méně improvizují (více už ale ne, prosím). Hra šlape. Chválím všechny, pány o fous více. J. Jankovský si ten večer vzal hru za svou. Výborný i L. Černoch - nejlepší, co jsem od něj viděl.
Jdu na 70%.

Slušný vstup nových tváří Činoheráku (myslím tím i tvůrce v zákulisí). Ne zcela přesvědčivý výkon V. Soumarové a L. Svobodové, i když se samozřejmě snažily, skoro bych řekl, že méně snahy a více nadhledu by neškodilo, na druhou stranu výkon V. Hanzla představení oživil. Viděna premiéra, takže si všechno může ještě sednout a leccos přijít.
(zadáno: 24.10.2015)
Tak nevím, jestli je to mnou a nebyl jsem správně naladěn, nebo jestli ta hluchá místa viděli i jiní. H. Chmelař mě nepřesvědčil, nebyl jsem schopen mu jeho drsného šéfa věřit. Pár dobrých vtipů a situací se ale přihodilo, takže to uteklo, jako program místo televize na konci týdne je to pořád dobrá alternativa...
(zadáno: 22.10.2015)
Přiznávám, že je to moje srdcová záležitost, proto až 90%.
První třetina bývá vždy trochu jiná a překvapivá, VELMI vtipná, když si to sedne..., zbytek je fajn užívání, které mě zatím i po šesti shlédnutích stále baví..., nutno říci, že moc neřeším stavbu školy a situaci v Africe, ale vždy odcházím jako šťastný člověk...
P. Špalková si našla k roli cestu, ale malé pozn. bych měl. Stejně jako v "Úča musí pryč" si opět plete "moravštinu" se slovenštinou. Trochu to kazí dojem. A možná by už po pár reprízách bylo dobré znát celý text, ale kdo hru nezná, tak mu pomocné desky s textem nevadí.
<<  <  7 8 9 10 11