Profil uživatele

VerDom

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jiří Landa: 8 % (11)
Iva Bryndová: 10 % (3)
Jiří Koula: 10 % (8)
Pavla Haflantová: 13 % (3)
Helena Grégrová: 14 % (5)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 4.2.2016)
Naprosto překvapující zpracování notoricky známého muzikálu. Dobré herecké i pěvecké výkony. Možná bych se zamyslela nad obsazením Morany a paní Derbakové. Eržika v podání Karolíny Herzinové je prostě úžasná!
(zadáno: 13.4.2016)
Rozměr, který si mostecký divák neuměl ani představit, ale ustál ho. Cabaret je jedním slovem originální. Doporučuji si před návštěvou pročíst rozhovory s režisérem.
(zadáno: 16.6.2016)
(zadáno: 28.4.2016)
Výborné představení. Zábava pro děti i dostpělé.
(zadáno: 4.2.2016)
Na jevišti se odehrálo vše, co člověk očekává. Žádný nový nápad, kreativita, nic. Publikum se sice bavilo, ale inscenace ničím zcela nezaujme.
(zadáno: 4.2.2016)
Skvělý kus podtržený dokonalým řešením scény.
(zadáno: 4.2.2016)
Krásný divadelní zážitek! Začátek působí poněkud rozpačitě, ovšem postupná gradace ukazuje, že se jedná o skvělý kus zahraný skvělými herci.
(zadáno: 4.2.2016)
Velice příjemné zpracování rozsáhlého díla Charlese Dickense. Odpočinková záležitost vhodná pro rodiny s dětmi. Notná dávka inteligentního humoru v podání výborných herců. Za zmínku stojí velice originální kostýmy V. Watzkové.
(zadáno: 4.2.2016)
Veškeré obavy ohledně ztělesnění pana Kryla jsou zbytečné. Velice kulantně řešený příběh, ovšem spíše odpočinkový. Poněkud nevyvážené herecké výkony.
(zadáno: 16.6.2016)
Skvělé, skvělé, skvělé.
(zadáno: 13.4.2016)
Velice příjemný a pohodový zážitek plný emocí a motivace přemýšlet. Ondřej Dvořák výborně vede skupinu zkušených herců. Jakub Dostál opět ukázal, že žádná herecká poloha mu není cizí a po dlouhé době se na jevišti objevila Michaela Krausová ve velice přesvědčivé roli matky, za kterou jí děkuji.
(zadáno: 4.2.2016)
Na této inscenaci je nejnapínavější to, jestli udržíte pozornost až do konce. Myslím, že je čitelné, co tím chtěl básník říct, ale chce to notnou dávku fantazie.
(zadáno: 13.4.2016)
Zajímavý projekt. Pro studenty trochu za trest uvedený, jako absolventské představení. Pokud vím, podobné věci se dělají na konci prvního ročníku. Pedagog dle mého promrhal šanci studentů se prezentovat. Ovšem jejich snahu je nutné ocenit.
(zadáno: 13.4.2016)
Velice povedená studentská záležitost, možná příliš dlouhá... Oceňuji vyvážený prostor pro všechny zúčastněné.
(zadáno: 30.5.2016)
Krásné, neotřelé, pohodové, své.
(zadáno: 13.4.2016)
Po dlouhé době něco dobrého v Pidivadle. Je až s podivem, že je to zrovna kousek z dílny pana Bergmana.
(zadáno: 4.2.2016)
Po dlouhé době skvělý Čechov!
(zadáno: 16.6.2016)
Slušný studentský výkon.