Profil uživatele

Veronika K.

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 21 % (9)
Jiří Landa: 22 % (17)
Pavel Širmer: 24 % (18)
Iva Bryndová: 27 % (11)
Michal Novák: 28 % (10)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 27.1.2019)
(zadáno: 27.1.2019)
(zadáno: 27.1.2019)
(zadáno: 27.1.2019)
(zadáno: 27.1.2019)
(zadáno: 27.1.2019)
(zadáno: 13.9.2019)
Představení zhlédnuto v plzeňském DJKT v rámci Mezinárodního festivalu Divadlo. Skvělé výkony především trojice herců ztvárňujících hlavní postavy (Pavla Gajdošíková, Tomáš Šulaj, Zdeněk Trčálek) - naprosto uvěřitelně ztvárnili charakterové proměny postav, až mi zejména ve druhé části běhal mráz po zádech. Mile mě překvapila i hudební složka.
(zadáno: 28.12.2019)
Konverzační komedie, která vždy královsky pobaví. Ačkoliv se zápletka zdá být překombinovaná a zašmodrchaná, divák se v ní nijak neztrácí. Představitelky Marcely a Luizy na můj vkus moc přehrávaly a rušivým elementem pro mě byly doprovodné zvukové efekty (např. při polibku), ale jinak nemám žádné výtky, jen obdiv ke všem hercům a především k Martinu Stránskému, který sehrál roli dvojníků-pánů Champsoboisyho a Boutona. Rychlé převleky, odlišení obou charakterů gesty a mimikou, nesplést si různé vchody a východy, to je opravdový kumšt a M. Stránský obstál na výbornou. Běžte se na Brouka zasmát!
(zadáno: 28.12.2019)
Sága rodin Bornů a Nedobylů v hvězdném obsazení aneb jak se dá rozsáhlý román/několikadílný seriál vtěsnat do tří hodin na jevišti. Kostýmy, uniformy a scéna navodily atmosféru poloviny 19. století a na scéně hrající muzikanti a dobře zvládnutý zpěv dobových písní děj hry příjemně oživil. Charaktery a vztahy mezi postavami jsou dobře srozumitelné, ale protože někteří herci hráli v průběhu hry více postav, divák dopředu neobeznámený s dějem může být trochu zmaten.
(zadáno: 20.2.2020)
Příběhy jednotlivých postav v sobě nesou silnější téma než to, které je obsaženo v názvu. Obsah je drsný a slovník poměrně vulgární, ale zde to má své opodstatnění. Herecké výkony všech zúčastněných byly věrohodné, obzvlášť bych chtěla upozornit na Kláru Krejsovou, která perfektně ztvárnila proměnu vystrašené učitelky na ostřílenou pornoherečku.
(zadáno: 27.1.2019)
Anglie, 80. léta 20. století, Železná Lady, snobský život, touha po lásce, homosexualita, AIDS. Hra mě velmi zaujala, jen mi přišly některé politické pasáže příliš zdlouhavé. Herecké výkony byly špičkové! A musím pochválit i parádní scénu - jeden velký dům, ve kterém co "okno", to jiná místnost a jiné prostředí.
(zadáno: 27.1.2019)
Příjemná detektivka a protože jsem neznala knižní předlohu, byla jsem celou dobu v mírném napětí, jak to dopadne. Velký podíl na vcítění se do atmosféry zimní staré Anglie vytvořily kostýmy a také scéna - čím víc napětí houstlo, tím víc dům zapadával sněhem. Chválím i herecké obsazení.
(zadáno: 27.1.2019)
(zadáno: 27.1.2019)

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>