Profil uživatele

Veronika K.

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 21 % (9)
Jiří Landa: 22 % (17)
Pavel Širmer: 24 % (18)
Iva Bryndová: 27 % (11)
Michal Novák: 28 % (10)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 31.3.2019)
Veselý, hravý, pestrobarevný a šmrncovní muzikál s vynikajícím Pavlem Klimendou v hlavní roli Josefa. Perfektní zpracování (kostýmy, scéna, projekce), všechny herecké a pěvecké výkony i orchestr na jedničku. Určitě půjdu znovu.
(zadáno: 27.1.2019)
Vynikající Aleš Kohout jako vojín Kornet - obyčejný kluk a snílek, co chce změnit svět k lepšímu. Mám ráda písničky z pera S+Š, a tak jsem tenhle muzikál viděla opakovaně a pořád jsem se jich nemohla nabažit. A zrovna v podání A. Kohouta mi přišly ještě mnohem lepší, než jsou v originálu (především Tereza a Ach, ta láska nebeská). Bohužel musím strhnout pár procent za Telvise a ministra války. Postavy pro tento muzikál - podle mě - úplně zbytečné a herci se museli hloupě pitvořit. Jinak vše klapalo jak švýcarské hodinky.
(zadáno: 27.1.2019)
(zadáno: 27.1.2019)
(zadáno: 27.1.2019)
(zadáno: 13.9.2019)
Představení zhlédnuto v plzeňském DJKT v rámci Mezinárodního festivalu Divadlo. Skvělé výkony především trojice herců ztvárňujících hlavní postavy (Pavla Gajdošíková, Tomáš Šulaj, Zdeněk Trčálek) - naprosto uvěřitelně ztvárnili charakterové proměny postav, až mi zejména ve druhé části běhal mráz po zádech. Mile mě překvapila i hudební složka.
(zadáno: 27.1.2019)
(zadáno: 27.1.2019)
Anglie, 80. léta 20. století, Železná Lady, snobský život, touha po lásce, homosexualita, AIDS. Hra mě velmi zaujala, jen mi přišly některé politické pasáže příliš zdlouhavé. Herecké výkony byly špičkové! A musím pochválit i parádní scénu - jeden velký dům, ve kterém co "okno", to jiná místnost a jiné prostředí.
(zadáno: 27.1.2019)
(zadáno: 27.1.2019)
Nemám ráda, když do "našeho" divadla s úžasným muzikálovým souborem, zvou režiséři "cizáky" z jiných divadel, ale v tomhle případě musím dát režisérovi za pravdu, nikoho vhodnějšího pro Marilyn a Arthura Millera než Zuzanu Kajnarovou a Dalibora Gondíka v Plzni momentálně nemáme. Z. Kajnarová mě opravdu mile překvapila a D. Gondík byl ve své roli civilní a nesmírně uvěřitelný. A. Tandlerová je velmi talentovaná a Marilyn-dítě krásně odzpívala i odtančila. Jednotlivé scény do sebe hezky zapadají, jen bych trochu zkrátila scénu z hereckého studia Lee Strasberga. Prostě český muzikál s velkým M.
(zadáno: 27.1.2019)
Jednotlivé výstupy jsou vtipnou sondou do partnerského života od teenagera po důchodce, muzikál mě hodně baví. Obsazení: E. Staškovičová-D. Šinkorová-R. Vojtek-L. Olšovský-P. Vondráček-houslistka. Viděla jsem před pár lety v Komorním divadle v Plzni (R. Vojtek účinkoval ve stejné roli) a toto představení, ačkoliv je tomu plzeňskému hodně podobné (režisérem zůstal A. Procházka), je podstatně horší. Pěvecky OK, ale herci příliš přehrávají, hodilo by se více zapojit živé hudebníky do děje, vyhrát si více se scénou a kostýmy. V Plzni jsem viděla 5x, na toto už znovu nepůjdu.
(zadáno: 27.1.2019)
(zadáno: 27.1.2019)
(zadáno: 27.1.2019)
Příjemná detektivka a protože jsem neznala knižní předlohu, byla jsem celou dobu v mírném napětí, jak to dopadne. Velký podíl na vcítění se do atmosféry zimní staré Anglie vytvořily kostýmy a také scéna - čím víc napětí houstlo, tím víc dům zapadával sněhem. Chválím i herecké obsazení.
(zadáno: 27.1.2019)

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>