Profil uživatele

VeruS.11

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 8 % (11)
Pavla Haflantová: 10 % (11)
Veronika Boušová: 10 % (20)
Jan Pařízek: 11 % (36)
Anežka Hrebiková: 12 % (15)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4

(zadáno: 30.5.2018)
Habovo tradiční použití zcizovacich efektů do této inscenace zapadá na výbornou. Jedná se o svěží, vtipný kus, který ryje do obecenstva v takové míře, že to není nijak extrémně nepříjemná provokace, ale zároveň vede Opletal diváka k určitému sebezpytu.
(zadáno: 5.11.2016)
Opravdu nechápu ohromný úspěch inscenace. H. Seidlova, leč se snaží, seč může, ve svém věku prostě ani nemůže působit jako rozharana dívka z ulice. Výkon se zdá křečovitý, její vresteni v hereckých pasážích rve uši zejména v úvodu a než se rozezpiva a dostane mikrofon, ani zpěv není žádná rajská hudba. Scéna je preplacana a neustálé prinaseni a odnaseni nábytku (zprvu lavice, později postel), aby bylo divákovi naznačeno, kde se zrovna děj odehrává, není úplně šťastné. Velké plus je krásná živá hudba. Možná se představení od premiéry už trochu rozpadlo. Jinak si vysoká % neumím vysvětlit.
(zadáno: 6.9.2016)
(zadáno: 19.6.2016)
(zadáno: 19.6.2016)
Dechberoucí představení. Výborné herecké výkony v čele s protagonisty, úžasné choreografie, zajímavé režijní nápady. Jediné, co mě trochu rusilo, bylo Oneginovo alterego a příliš častá přestavba scény před očima diváků.
(zadáno: 19.6.2016)
Inscenace je herečky bravurně zvladnuta, zajímavá scéna, první polovina je naprosto úžasná komedie. V druhé polovině se autor zjevně snaží dát hře nějaký vyšší smysl, dodat na významu a důležitosti, na což ale není dostatečný prostor a všechny náznaky tak vyznívají do ztracena.
(zadáno: 2.6.2016)
Povedené, vtipně provedené mladistvé představení hlavně pro náctileté diváky
(zadáno: 6.4.2016)
Velmi svěží a zajímavé představení. Je pravda, že text nefunguje úplně perfektně a jsou okamžiky, které by stálo za to "vystřihnout". Téma je ale zajímavé, představení chytne. Skvělé je dynamické řešení scény a její během hry probíhající přestavba. Choreografie bojových scén je také přinejmenším pěkná podívaná.
(zadáno: 6.4.2016)
Výborné kostýmy, zajímavě řešená scéna a naprosto úchvatná hudba. To je ale tak vše, co na této hře nadchne, což je trochu málo, aby to vyvážilo tříhodinové tlachání pořád dokola o tom samém, co se nikam neposouvá, místy, kdy se děj nevleče, tak přímo stagnuje. Spousta náznaků, nic nedotaženo do konce.. Chybí obsah.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4