Profil uživatele

Vitounek

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 9 % (66)
Helena Grégrová: 10 % (64)
Pavla Haflantová: 10 % (22)
Jiří Koula: 11 % (82)
Jiří Landa: 11 % (87)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 >

(zadáno: 21.10.2013)
Naprosté selhání dramaturgie a režie nemohla zachránit ani jakási snaha herců. Z mého pohledu naprosté fiasko.
(zadáno: 27.9.2013)
Příjemná komedie, u které se člověk pobaví, nicméně mi přišlo, jak kdybych to už několikrát Na Jezerce viděl... Jan Hrušínský si vybral roli, která mu skutečně sedne
(zadáno: 20.9.2013)
Tím, že počet diváků značně převyšoval možnosti prostoru a tudíž člověk neměl možnost toho spoustu vidět, tak se z uceleného příběhu staly takové střípky z Golema, nicméně nádherné a nápadité, krásný prostor, ve kterém bylo představení krásně zasazené... zaujalo mne, že některé scénky představovaly i dění, které v Golemovi - knize výslovně nebyly a bylo to takové domyšlení knižního příběhu...
(zadáno: 30.8.2013)
Viděno v Řevnicích v lesním amfiteátru a ani velká scéna neubrala na působivosti.
(zadáno: 26.7.2013)
Úžasný výkon v životní roli, naprosto zasloužené standing ovation. Kdo neviděl, běžte pro lístek.
(zadáno: 21.6.2013)
Úžasná Eliška Balzerová!!!
(zadáno: 21.5.2013)
Obdivuhodné výkony herců, zejména v pohybové rovině, nicméně v zájmu navození pocitu spěchu jim nebylo vždy rozumět. Humor často natolik primitivní, jednoduchý a prvoplánový, že vyzníval dle mého názoru spíše trapně, nicméně u části publika vzbuzoval výbuchy smíchu, takže možná byla chyba na mém přijímači. Nenadchne, neurazí.
(zadáno: 20.5.2013)
Ač pí. Bohdalovou jinak nemusím a její ostatní aktivity mi přijdou dost trapné, tak to, co dokáže předvést na divadelním jevišti, je úžasné. Naprosto strhující výkon, představení, které se musí vidět kvůli Bohdalové.
(zadáno: 16.4.2013)
Viděno v Divadle v Celetné 15.4.
Naturalistické, syrové zpracování, které nás naprosto vtáhlo do děje. Byl jsem rád, že je mezera mezi první řadou a jevištěm. Výborné herecké výkony, zejména Sylvie Krupanská byla famozní.
(zadáno: 9.4.2013)
Krásné kostýmy!!!
(zadáno: 3.4.2013)
Výborně zpracované představení ve svém celku, od scény po všechny herce. Zpracovat na jeviště dobrý film je vždy velmi složité, ale tady se to podle mne povedlo.
(zadáno: 15.3.2013)
Nezapomenutelný výkon Tomáše Kobra v roli Netvora, celkově zajímavá inscenace. Nicméně s ohledem na výkon Tomáše Kobra je zřejmé, že by se z inscenace dalo vytěžit ještě víc, zejména režijně.
(zadáno: 12.3.2013)
Vynikající hra ve výborném provedení, která mne zcela strhla. Myslím, že by i u nás byly potřeba hry, které by přispívaly k vyrovnávání se s vlastní minulostí, velmi zajímavý příklad z Polska.
Byl jsem neskonale potěšen, že i po změně souboru je Divadlo Komedie místem, kde rozhodně stojí za to strávit večer.
(zadáno: 11.3.2013)
Průměrná komedie, kterou zachránil dobrý výkon Petra Nárožného. Zdálo se mi, že pro Simonu Stašovou se hodila pouze třetí část, která se mi líbila. Ale druhá část, kde měla hrát puberťačku, se pro ní podle mě vůbec nehodila a celá část vyznívala dost trapně.
(zadáno: 6.3.2013)
Zdálo se mi, že herci bohužel chvílemi role přehrávali, takže představení nebylo natolik uvěřitelné, aby fascinovalo, jak by mohlo, ale i tak pěkný kulturní zážitek.
(zadáno: 26.2.2013)
Pěkné představení, které se myslím hodí na velkou scénu Vinohrad. Dobrý výkon Michala Novotného a Jaromíra Meduny. U zpěvů často nebylo rozumět textům písní, takže mi to přišlo spíše jako taková přestávka ve hře.
(zadáno: 11.2.2013)
Vynikající představení, zejména výkon veroniky Kubařové a její střídání psychického stavu, úžasné.
(zadáno: 5.2.2013)
Kvalitní představení. Líbil se mi výkon Miloslava Mejzlíka v roli Galilea, scéna a kulisy, nicméně asi bych uvítal, kdyby představení bylo více orientované na myšlenky než fakta, zdálo se mi až příliš popisné.
(zadáno: 25.1.2013)
Výborné výkony zejména Elišky Balzerové a Ondřeje Brouska v hlavních rolích, ale i monolog Barbory Mošnové. Pěkně členěná scéna a dobře pochopitelné rozlišení časovýc rovin.
(zadáno: 2.1.2013)
Souhlas s ostatními komentáři, nemám co dodat...
(zadáno: 10.12.2012)
Zážitek i pro člověka, který nemá ani základní představu o kvantové fyzice nebo teorii neurčitosti jako já.
(zadáno: 7.11.2012)
Strhující, mrazivé, vynikající Jiří Langmajer. Jediná výtka směřuje k příliš dlouhé první části.
(zadáno: 6.11.2012)
Velmi zajímavá kritika současných poměrů v kultuře, vynikající herecké výkony Juraje Kukury i Veroniky Žilkové. Pouze jsem nepochopil vztah loutka, Kukura a matka na konci. Ale obsluha loutky skvělá, stejně jako její zpracování.
(zadáno: 9.10.2012)
(zadáno: 9.10.2012)
Výborná scéna, světla, hudba, dobré herecké výkony celého souboru.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 >