Profil uživatele

V.morava

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 7 % (251)
Jan Pařízek: 8 % (119)
Jiří Landa: 8 % (407)
Michal Novák: 8 % (167)
Pavla Haflantová: 8 % (64)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 30.11.2011)
nic nového
(zadáno: 30.11.2011)
(zadáno: 20.1.2012)
(zadáno: 25.2.2012)
bohužel...nuda
(zadáno: 9.3.2012)
Scénografie mi příliš neseděla s řešením režijním (stínohry) a kostýmním
řešení hracího prostoru je naprosto nešťastné (diváci div si nevykloubí hlavu)
Bohužel je i herecká práce poměrně zoufalá, kromě Jakuba Barana a Marka Šmidrkala, kteří inscenaci drželi nad vodou
(zadáno: 12.5.2012)
bohužel. nepovedlo se. upadá to. rychle.
(zadáno: 7.6.2012)
Inscenace není tvořená s cílem nabídnout divákovi umění, ale prostě jen zábavu. Paulová si nese z dob spolupráce se Dvořákem jeho znaky Pitvoření, což jí hrozně škodí. Postrádal jsem spád, který přišel jen v několika málo scénách, především v druhé polovině inscenace.
(zadáno: 18.6.2012)
Snaha herců neocenitelná. Respektive, snaha Jiřího Hány. Líbat ruce a nohy by mu měli. Režijní neschopnost posílá všechno vniveč. Nesourodé složky - kostýmy nesedí ani jeden k druhému, natož do časoprostoru. Scéna dobrá až na Mausoleum? Nechápu tu promítačku. Hudba absolutně mimo. Výborná, ale od jinud. Stačilo by si ujasnit jaký žánr představení z tohoto textu chci vytřískat. Frašku? Tragikomedii? Současnu komedii?
Dle tiskovky jde o obraz současného člověka. A kde to najdu...?
(zadáno: 23.9.2012)
(zadáno: 27.11.2012)
(zadáno: 30.11.2012)
Samotný text na mě nepůsobí dobře.
Rádoby komixové zpracování je krásný nápad, jen se s ním nepracuje důsledně. Komentování dění aktuálního jednání týž protagonistou by bylo mnohem silnější a vtipnější, kdyby to bylo opravdu jen komentováním. To je ale problém textu. Výprava - komixová stylizace - poměrně fajn.
Herecké výkony už poměrně značně pokulhávají....
(zadáno: 16.1.2013)
(zadáno: 18.9.2014)
(zadáno: 11.3.2015)
45% především díky nevyvážené dramaturgii a práce s jednotlivými světy.
(zadáno: 30.1.2021)
Kam se poděla režie a dramaturgie?
Eva Holubová se snaží, obdivuji jí. Ale i přes to tuto věc nezachrání. Chápu cíl inscenace (pobavit nenáročné diváky, dát jim možnost si odpočinout...,) ale i ten se mi vytrácí. Škoda. Eva by si zasloužila hrát v něčem opravdu dobrým.
(zadáno: 4.10.2011)
(zadáno: 23.3.2012)
35%

výklad? scéna? kostýmy? hudba? herci?
nic neříkající inscenace
(zadáno: 10.6.2012)
I loutky stárnou...respektive, vtipy se vyčerpají...
úchylný datel v přestavbách je možná jediná věc co mě na tom pobaví, ale rozhodně do této inscenace nepatří...
(zadáno: 26.10.2012)
(zadáno: 11.11.2012)
Nepřenosná inscenace, která může být hrána jen v Mostu a ani v tom případě si nejsem jistý, zda-li jse pro dětského diváka plně srozumitelnou výpovědí, o kterou se autoři snaží.