Profil uživatele

V.morava

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 7 % (251)
Jan Pařízek: 8 % (119)
Jiří Landa: 8 % (407)
Michal Novák: 8 % (167)
Pavla Haflantová: 8 % (64)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 28.1.2013)
absolutní nevyužití potenciálu hry a tématu...
(zadáno: 9.3.2022)
Viděno 29.2., bohužel to celé působilo velmi rozpačitě. Bez emocí, bez energie. Jako kdyby se to dlouho nehrálo, herci se nevnímají. Pěvecky taky rozpačité, přitom hudba krásná. Oceňuji výpravu a pokus o nekomerční muzikál. Ale to mi jaksi nestačilo...
(zadáno: 20.1.2012)
proč tuhle hru hrajou? sám text je podle mne nepřínosný, režie to jen podtrhla. scénografie? připomíná mi ochotnické inscenace, které tuhle složku odfláknout a navíc na ni nemají peníze...obsazení? špatné.všichni. Čech, který v první scéně líčí jak by šukal Gajerovou...vždyť to je trapný a nechutný.
(zadáno: 15.5.2012)
fuj
(zadáno: 30.12.2012)
25%

Co to sakra bylo?
Proč to ještě hrajou?
Vtipy, kterým se lidé nesmějí....hra bez výkladu....herci bez motivací...
zaplať bohu za Pavlu Beretovou
(zadáno: 11.6.2013)
Po inscenaci v ND jsem myslel, že nic horšího nastat nemůže, bohužel mé prosby nebyly vyslyšeny a tak začínám mít pochybnosti o kvalitách samotného Shakespearova textu :-D
(zadáno: 21.2.2015)
průšvih!
(zadáno: 9.10.2022)
(zadáno: 27.10.2011)
(zadáno: 17.5.2012)
Dávám 10% za škrty v textu.Nerozklíčoval jsem režijní záměr, tedy klíč k inscenaci.Zároveň nechápu, proč je text uveden. Chybí mi téma, které by mne nadchlo. Přitom ten text sám o sobě volá po radikální interpetaci - námět je zrcadlem naší politické scény. Divadlo by mělo vždy odrážet naší společnost, jinak se stává mrtvou plochou.
Špatné je taky stavět inscenaci na exhibici jednoho herce, který smete ostatní výkony, dá-li se o tom tak mluvit. Někdy to prostě vyjde, jenže zde prostě nevidím ani to herectví. Jde o pitvořícího se člověka na jvišti, čemuž přihlíží zbytek ansáblu.
Zbytečná hra
(zadáno: 11.6.2013)
Je mi smutno z toho, jak z tak dramatické a vlastně i divadelní látky jde udělat píčovina největšího kalibru. Když už, tak jsem čekal alespoň herecké výkony, pěvecké. Nekonalo se. Myslím že text by obstál v režii a dramaturgii někoho jiného. Ovšem zde vše selhalo. Včetně výtvarné složky. Chtělo se mi brečet za zprznění takového tématu. Asi už nechápu vůbec nic. Jen bych byl rád, kdyby DnV mohlo opět obstát na špici naší divadelní scény vůbec. A ne uvádět inscenace, jako je tato, kdy se musím stydět za to, co se na jevišti děje.

Nezbývá než zvolat: Chceme zpět Stropnickýho!
(zadáno: 29.4.2014)
Hodnotí z generálky, takže to není asi zcela oprávněné.
10% pro neuvěřitelnou snahu a práci herců.