Profil uživatele

V.morava

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 7 % (251)
Jan Pařízek: 8 % (119)
Jiří Landa: 8 % (407)
Michal Novák: 8 % (167)
Pavla Haflantová: 8 % (64)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 2.6.2013)
65%

příjemné, ale jistě se dá vytěžit více z tohoto tématu. Hudba velmi příjemná, scéna pěkná, Ivana drží výbornou polohu
(zadáno: 1.6.2013)
Naprosto geniální inscenace.
Nemám slov.
(zadáno: 26.5.2013)
75%
alternace Šolc, Mathauserová....

velmi povedená adaptace a velmi pěkné výkony
(zadáno: 1.5.2013)
57%
poměrně příjemné představení
(zadáno: 26.4.2013)
Co dodat....?
(zadáno: 26.4.2013)
Výborný výkon Miloslava Königa a samozřejmě i ostatních.
Povedená výprava a výborná hudba. Funguje to. Sice se v některých významech ztrácím, ale přes to je to kompaktní a vypovídající. Jsem spokojen.
(zadáno: 11.4.2013)
65%
(zadáno: 1.4.2013)
75%
I když má inscenace naprosto výborné režijní vedení, zdá se poměrně dlouhá.
V první polovině jsem se místy ztrácel v tom, o čem to hrají. Kombinací dramatizace, které předvádí obě knihy, vzniklo příliš mnoho motivů. Věřím, že rozvleklost byla způsobena zraněním a delší pauzou v reprízování.
První půlka zakončena sborovým zpěvem určitě není dobrá volba. Zpěv nasadil novou energii a já chtěl pokračovat. Škoda že živých zpěvů nebylo více. Celkově ale hudba výborná, scéna i kostýmy také. Herecké výkony vyrovnané až na vyčnívající (typově) Dianu Šoltýsovou.
Takže díky za to že to je!
(zadáno: 26.3.2013)
milé to je...možná je z toho cítit příliš prvorepublikového klidu...ale je to fajn...a hlavně herci jsou fajn taky...a Batulková je výborná...konečně jí někdo šikovně režíroval a navíc v něčem, co jí sedne...moc pěkné...Anna Suchánková šikovná...všichni šikovní...Akorát Jirka Hána pořád stejný...
(zadáno: 19.3.2013)
65%
(zadáno: 17.3.2013)
(zadáno: 12.3.2013)
75%
výborný text i výkony
závěr mohl být lepší
(zadáno: 7.3.2013)
myslím že až příliš tradiční interpretace známého textu.
inspirace v jiné hře absolutně mizivá...
potenciál nevyužitý, leč o level lepší než absint...
(zadáno: 24.2.2013)
režijně i výtvarně naprosto super
silné jsou taneční pasáže a znásilnění, zpěv
herecky - nevim jestli záměrně - příliš civilní a vlastně velmi slabé...
ale to byl asi záměr...
jinak super..
(zadáno: 19.2.2013)
85%
(zadáno: 11.2.2013)
hrozně příjemné a poměrně i čisté..herecky i režijně...super večer
(zadáno: 8.2.2013)
škoda krásné předlohy, která na divadle stojí za to udělat...
škoda talentu Báry Polákové, která tady nemá o čem hrát...
škoda kapelky, která si moc nezahraje a je součástí scény..
škoda výpravy, která postupně přestává bavit...

na stranu druhou, je to oddechovka...
(zadáno: 28.1.2013)
absolutní nevyužití potenciálu hry a tématu...
(zadáno: 16.1.2013)