Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).

Profil uživatele

V.morava

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 7 % (241)
Jan Pařízek: 8 % (115)
Jiří Landa: 8 % (394)
Michal Novák: 8 % (160)
Pavla Haflantová: 8 % (63)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>

(zadáno: 23.9.2012)
(zadáno: 23.9.2012)
85%
(zadáno: 23.9.2012)
(zadáno: 23.9.2012)
(zadáno: 23.9.2012)
výborná pohádka
v roli Berušky hrála Tereza Karpianus
(zadáno: 21.9.2012)
ANO!
Režijní koncepce výborná a především naplněná velmi solidními hereckými výkony, ale i pěveckými kreacemi (Gajerová, Říčař, Kubařová...)
Herci dokázali přenést energii na diváka a dokázali rozehrát situace tak, aby z inscenace nebyla fraška o laciném vtipu, ale aby to mělo i hlavu a patu. Po dlouhé době jsem se v MDP cítil velmi příjemě ba dokonce výborně.
I když jsem výše vyjmenoval tři herce, musím podotknout, že celý tým je velmi dobře sehraný. Vše funguje tak jak má.
(zadáno: 10.9.2012)
Vidím problém již v samotném textu, který by mimochodem potřeboval proškrtat (z toho co jsem viděl). Výtvarně velmi působivé. Herecky zaujala Batulková, Horáčková, Syslová
(zadáno: 29.7.2012)
Utahaná směsice různě namixovaných gagů a spousty divadelních principů...?
(zadáno: 20.6.2012)
75%

Veškeré složky do sebe zapadají. Využitá scéna - výborný! Minimalismus fungoval. Dirigentka - super nápad. Poměrně svižná režie i suprové herecké výkony.
(zadáno: 20.6.2012)
vtipné. svižné. poctivá režie, výborné pěvecké i herecké výkony.
(zadáno: 18.6.2012)
Snaha herců neocenitelná. Respektive, snaha Jiřího Hány. Líbat ruce a nohy by mu měli. Režijní neschopnost posílá všechno vniveč. Nesourodé složky - kostýmy nesedí ani jeden k druhému, natož do časoprostoru. Scéna dobrá až na Mausoleum? Nechápu tu promítačku. Hudba absolutně mimo. Výborná, ale od jinud. Stačilo by si ujasnit jaký žánr představení z tohoto textu chci vytřískat. Frašku? Tragikomedii? Současnu komedii?
Dle tiskovky jde o obraz současného člověka. A kde to najdu...?
(zadáno: 18.6.2012)
dobré obsazení. sympatické.
některé scény vtipné. bohužel i přes solidní výkony moc vleklé
(zadáno: 12.6.2012)
Výborná Pavla Tomicová.
některé momenty velmi působivé
celkově to vše drží při sobě...
jen si nejsem jist přestavbama či jak to nazvat...možná filmové střihy? velmi mi to vadilo...
(zadáno: 10.6.2012)
I loutky stárnou...respektive, vtipy se vyčerpají...
úchylný datel v přestavbách je možná jediná věc co mě na tom pobaví, ale rozhodně do této inscenace nepatří...
(zadáno: 7.6.2012)
Inscenace není tvořená s cílem nabídnout divákovi umění, ale prostě jen zábavu. Paulová si nese z dob spolupráce se Dvořákem jeho znaky Pitvoření, což jí hrozně škodí. Postrádal jsem spád, který přišel jen v několika málo scénách, především v druhé polovině inscenace.
(zadáno: 4.6.2012)
55%

nádherné téma
méně nádherné zpracování...

nebýt hudby, která mne držela v napětí a přišla vždy tehdy, když začal ztrácet pozornost, nejspíš bych nevydržel...druhá půlka velmi upovídaná, víc než první...

celkově průměrné, stejně jako herecké výkony...lehce nadprůměr...lehounce!
(zadáno: 17.5.2012)
Dávám 10% za škrty v textu.Nerozklíčoval jsem režijní záměr, tedy klíč k inscenaci.Zároveň nechápu, proč je text uveden. Chybí mi téma, které by mne nadchlo. Přitom ten text sám o sobě volá po radikální interpetaci - námět je zrcadlem naší politické scény. Divadlo by mělo vždy odrážet naší společnost, jinak se stává mrtvou plochou.
Špatné je taky stavět inscenaci na exhibici jednoho herce, který smete ostatní výkony, dá-li se o tom tak mluvit. Někdy to prostě vyjde, jenže zde prostě nevidím ani to herectví. Jde o pitvořícího se člověka na jvišti, čemuž přihlíží zbytek ansáblu.
Zbytečná hra
(zadáno: 15.5.2012)
fuj
(zadáno: 12.5.2012)
bohužel. nepovedlo se. upadá to. rychle.
(zadáno: 12.5.2012)

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>