Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).

Profil uživatele

V.morava

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 7 % (246)
Jan Pařízek: 8 % (117)
Jiří Landa: 8 % (405)
Michal Novák: 8 % (165)
Pavla Haflantová: 8 % (64)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>

(zadáno: 4.10.2011)
(zadáno: 22.1.2012)
(zadáno: 13.11.2011)
(zadáno: 4.10.2011)
55%
(zadáno: 20.1.2012)
(zadáno: 20.1.2012)
proč tuhle hru hrajou? sám text je podle mne nepřínosný, režie to jen podtrhla. scénografie? připomíná mi ochotnické inscenace, které tuhle složku odfláknout a navíc na ni nemají peníze...obsazení? špatné.všichni. Čech, který v první scéně líčí jak by šukal Gajerovou...vždyť to je trapný a nechutný.
(zadáno: 27.10.2011)
(zadáno: 6.11.2019)
(zadáno: 7.6.2013)
1)věřím, že díky počasí nebylo možné pořádně zkoušet na točně a že inscenaci ještě čeká dodělání.
2)přes veškeré věci, které nevycházeli se mi koncept vcelku líbí
-venkovní divadlo si žádá větší stylizace, což zde, do krásných zahrad a k zámečku vlastně zapadá. Jakási barokní podívaná, by se dalo říci. Ovšem opět nedodělaná (viz. výše). Herecky vcelku zvládnuté, až na přespříliš afektovanou T. Brannu.
Zasazení do divadla na divadle může být, ale hlavně to dozkoušet.
Jinak stylizace výpravy a hereckých kreací zapadá. Hudba, až na nějaké pěvecké texty také může být.
Dozkoušet a je to!
(zadáno: 13.11.2011)
(zadáno: 9.3.2012)
nejasný konec
jednotlivé inscenační složky neladí
(zadáno: 4.10.2011)
(zadáno: 28.10.2012)
Výborná režie a sehrané jevištní osazenstvo
(zadáno: 7.7.2015)
Velice příjemný, poctivý a uvěřitelný zážitek.
(zadáno: 3.6.2014)
65%
(zadáno: 6.11.2019)
Mílé a vtipné. Jistě, původní verze je nepřekonatelná. Ale na to se nelze ohlížet...

Další stránky hodnocení: << < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>