Profil uživatele

V.morava

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 7 % (248)
Jan Pařízek: 8 % (117)
Jiří Landa: 8 % (406)
Michal Novák: 8 % (165)
Pavla Haflantová: 8 % (64)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 23.9.2012)
(zadáno: 27.11.2012)
(zadáno: 30.11.2012)
Samotný text na mě nepůsobí dobře.
Rádoby komixové zpracování je krásný nápad, jen se s ním nepracuje důsledně. Komentování dění aktuálního jednání týž protagonistou by bylo mnohem silnější a vtipnější, kdyby to bylo opravdu jen komentováním. To je ale problém textu. Výprava - komixová stylizace - poměrně fajn.
Herecké výkony už poměrně značně pokulhávají....
(zadáno: 16.1.2013)
(zadáno: 18.9.2014)
(zadáno: 11.3.2015)
45% především díky nevyvážené dramaturgii a práce s jednotlivými světy.
(zadáno: 30.1.2021)
Kam se poděla režie a dramaturgie?
Eva Holubová se snaží, obdivuji jí. Ale i přes to tuto věc nezachrání. Chápu cíl inscenace (pobavit nenáročné diváky, dát jim možnost si odpočinout...,) ale i ten se mi vytrácí. Škoda. Eva by si zasloužila hrát v něčem opravdu dobrým.
(zadáno: 4.10.2011)
(zadáno: 23.3.2012)
35%

výklad? scéna? kostýmy? hudba? herci?
nic neříkající inscenace
(zadáno: 10.6.2012)
I loutky stárnou...respektive, vtipy se vyčerpají...
úchylný datel v přestavbách je možná jediná věc co mě na tom pobaví, ale rozhodně do této inscenace nepatří...
(zadáno: 26.10.2012)
(zadáno: 11.11.2012)
Nepřenosná inscenace, která může být hrána jen v Mostu a ani v tom případě si nejsem jistý, zda-li jse pro dětského diváka plně srozumitelnou výpovědí, o kterou se autoři snaží.
(zadáno: 28.1.2013)
absolutní nevyužití potenciálu hry a tématu...
(zadáno: 16.1.2014)
(zadáno: 20.1.2012)
proč tuhle hru hrajou? sám text je podle mne nepřínosný, režie to jen podtrhla. scénografie? připomíná mi ochotnické inscenace, které tuhle složku odfláknout a navíc na ni nemají peníze...obsazení? špatné.všichni. Čech, který v první scéně líčí jak by šukal Gajerovou...vždyť to je trapný a nechutný.
(zadáno: 15.5.2012)
fuj
(zadáno: 30.12.2012)
25%

Co to sakra bylo?
Proč to ještě hrajou?
Vtipy, kterým se lidé nesmějí....hra bez výkladu....herci bez motivací...
zaplať bohu za Pavlu Beretovou