Profil uživatele

V.morava

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 7 % (246)
Jan Pařízek: 8 % (117)
Jiří Landa: 8 % (406)
Michal Novák: 8 % (165)
Pavla Haflantová: 8 % (64)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 17.5.2012)
Dávám 10% za škrty v textu.Nerozklíčoval jsem režijní záměr, tedy klíč k inscenaci.Zároveň nechápu, proč je text uveden. Chybí mi téma, které by mne nadchlo. Přitom ten text sám o sobě volá po radikální interpetaci - námět je zrcadlem naší politické scény. Divadlo by mělo vždy odrážet naší společnost, jinak se stává mrtvou plochou.
Špatné je taky stavět inscenaci na exhibici jednoho herce, který smete ostatní výkony, dá-li se o tom tak mluvit. Někdy to prostě vyjde, jenže zde prostě nevidím ani to herectví. Jde o pitvořícího se člověka na jvišti, čemuž přihlíží zbytek ansáblu.
Zbytečná hra
(zadáno: 27.10.2011)
díky Bazalové, Zímovi a Kodešové
zbytek nic moc
(zadáno: 4.10.2011)
(zadáno: 24.3.2012)
velmi příjemné divadelní setkání
(zadáno: 6.11.2019)
Viděl jsme inscenaci ve velkém divadle, což tomuto moc nesluší. Věřím, že na komorních scénách to bude milá podívaná.
(zadáno: 4.10.2011)
(zadáno: 26.4.2013)
Výborný výkon Miloslava Königa a samozřejmě i ostatních.
Povedená výprava a výborná hudba. Funguje to. Sice se v některých významech ztrácím, ale přes to je to kompaktní a vypovídající. Jsem spokojen.
(zadáno: 4.10.2011)
65%
hra o kabelkách, s kabelkama na začátku a pak...?
(zadáno: 6.11.2019)
Krásná a čistě vystavěná inscenace za níž nesmírně děkuji. Daniela Bambasová, která s nesmírnou lehkostí a zároveň uvěřitelnou zatvrzeností a neodbytností, předvádí naprosto neuvěřitelný výkon. Skvěle ji doplňuje Lubor Šplíchal, který je Daniele skvělým hereckým partnerem.
(zadáno: 23.9.2012)
(zadáno: 19.11.2011)
(zadáno: 30.10.2020)
(zadáno: 26.3.2015)
55%
(zadáno: 26.9.2012)
65%
Režie bez režie? Nebo prostě jen blbě zvolená režie...nebo tak.
Poměrně mi vadí "pitvoření" Martiny Preissové...výborná Medvecká, dobrý Hartl, Holánová, Maroušková...vadí mi umělé foukačky...uměle zahrané...
výborný text!!!
(zadáno: 4.10.2011)
(zadáno: 23.9.2012)
výborná dramatizace a super scénografie