Profil uživatele

Vratislav Honzálek

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 7 % (14)
Lukáš Dubský: 11 % (76)
Michal Novák: 11 % (25)
Pavel Širmer: 11 % (48)
Helena Grégrová: 12 % (40)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

<<  <  1 2 3 4 5
(zadáno: 31.5.2013)
Tahle inscenace se zajisté bude líbit více dámám.A čím víc se Váš život podobá nějakým zbůsobem tomu, co probíhá na jevišti, za to si přidejte body k dobru též.
Mám 2 výtky:
-na dané téma opravdu dlouhé(zkrátit o hodinu a bylo by ok)
-párkrát velmi laciná a podbízivá vulgární mluva
Takže za mě: vidět, obdivovat paní Junžurovou a zapomenout.
(zadáno: 16.4.2014)
Vypadá to, že několik desetileti stará hra již stratila svůj glanc nebo alespoň pro mě, jako mladší ročník(84), ztratila na aktuálnosti. Hru táhne p.Dvořák, o tom žádná. Ostatní působí jen jako komparz.
Kupodivu nejvtipnější moment byl při děkovačce, kdy divadelní slečna nesla všem kytku během zavírání opony. P.Dvořák ji nechal stát samotnou na jevišti a po znovurozhrnutí opony ji včlenil mezi děkující herce. Holka plná rozpaků :) ale bylo to sympatické.
(zadáno: 26.6.2014)
Nemůžu si pomoc,ale toto bych veselou tragédií opravdu nenazval.První polovina mi přišla strašně utahaná a až ke konci se začalo něco dít. Ve druhé už to bylo lepší přesto na mě inscenace působí laxně a lenošně, pozornost se držela těžko. Kupa postav, ale polovina z nich řekne jen 3 štěky za hru. V názvu sice Váňa, ale mě to přišlo nejvíce o Soňě a doktorovi, kteří se mi líbili svým výkonem nejvíce.Pavla Gajdošíkovámi trochu svým výkonem připomínala Pavlínu Štorkovou. +tedy super hudba/doprovod při přechodech na klavír
(zadáno: 23.6.2015)
Typické zájezdové představení s minimem herců a rekvizit - nemusí být nutně na škodu. Zde mám bohužel pocit, že bylo tnuto vedle hlavně ve scénáři, který je opravdu slabý (až na pár míst v čele s vloupačkou). Tím pádem lituji i schopné herečky. A navíc je to představení určené podle mě hlavně pro ženy v letech.
ps: a zbytečně dlouhé - poslední obraz mohl být klidně vynechán.
(zadáno: 8.10.2015)
Z tohoto představení mám velmi rozpačité pocity. Scéna super, herce znám a jsou výborní (Zapletal netřeba komentovat), překlad musel dát hrozně práce, ale ve výsledku mě to neuchvátilo jak jsem čekal. Jako kdyby chyběl náboj. Z celé hry si vybavím pár vtipných dialogů a hlavně scénu "prvního" setkání Arnulfa se snoubenkou. A pro mě překvapivě kakofonickou hudební stránku. Ale jinak nic. Nechápu.
(zadáno: 21.9.2016)
Z celého představení mi jako symbolika vytane věčné hašteření slavných hereček kdo se kde víc k*rvil a s kým to dělal. Ostatní jsou jaksi na druhé koleji. Bohužel mě tohle představení vůbec nezaujalo.
(zadáno: 15.3.2017)
Název hry pro mě vyjadřuje i podstatu - je opravdu fuk, zda to uvidíte. Pánové přijdou maximálně o jedny dvojky striptérky a ženy možná o další díl "telenovely", tentokrát však na divadelních prknech. Ano, pár vtipů by šlo, ale celek na mě působí strašně mdle a prvoplánovaně.
(zadáno: 11.1.2016)
Docela velké zklamání ("Napínavá i zábavná..." rozhodně ne). Nemělo to pro mě žádný tah na branku, hlavně myslím kvůli režii. Myšlenka mi nepřijde tak špatná. Ale pár pousmání ve druhé půli to nezachrání a herci s tím moc dělat nemohli.
(zadáno: 5.4.2013)
<<  <  1 2 3 4 5