Profil uživatele

Vratislav Honzálek

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 7 % (14)
Lukáš Dubský: 11 % (76)
Michal Novák: 11 % (25)
Pavel Širmer: 11 % (48)
Helena Grégrová: 12 % (40)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

<<  <  1 2 3 4 5
(zadáno: 6.12.2014)
Zašel jsem na dnešní meníčko do své oblíbené putyky a dostal jsem, co jsem očekával. V první polovině chodu jsem si říkal, že to není špatné, ale tak nějak jsem čekal víc (občas malinko ztráta tempa, nějaké negativní a melancholické věci). Když jsem však začal dojídat zbytek, tak nejen že chutnal čím dál lépe, ale dokonce mi zpětné modifykoval dojem z první části. A byl jsem opět nucet jít poděkovat šéfkuchaři, že mě opět dostal!
PS:pro ty, co nemají rádi morální apely pana Drábka v podobě monologu, tak je mohu ubezpečit, že ten zde není ;)
(zadáno: 15.1.2017)
Super představení, tak velké očekávání jsem neměl. S minimem přostředků maximum zábavy a hořkosti. Chtěl bych vyzdvihnout především dámské obsazení, takhle dokonale předvedenou levičáckou ženu jsem ještě neviděl. A Kamila Sedlárová je prostě super chameleon - sedí jí všechny polohy.
PS: i když je měsíc po premiéře, tak zde byla minimálně 3x improvizace, z toho jednou se docela odbourali (překvapivě Jirka Zapletal). Bylo to při hodnocení talentu: "Tetička mi obraz strašně chválila. Chtěla namalovat svého psa. Myslíš toho vodícího?"
(zadáno: 2.6.2015)
Nápadité a netradiční představení. Tolik herců (celý soubor?) a několikrát tolik charakterů jsem snad ještě neviděl. Průlet životem osudem zkoušené Gerty je opravdu k zamyšlení a musím říct, že tohle představení k němu hodně vybízí. O výkonu Sáry Venclovská vypovídá např. poslední třetina, kdy vlastně nepromluví a jen se jí začínají více třást ruce jak stárne až ulehne docela. A pak mě zaujal Zbyšek Humpolec v roli různých vojáků. Skvělá práce s prostorem i charaktery. Představení je jen trochu delší.
84%
(zadáno: 5.4.2013)
První půlka spiše komediální, v druhé se zvážní. Celkově považuji za dobré představení na odreagování, u kterého nemusíte až tolik přemýšlet s tím jak to dopadne. Jana Stryková mě ale každopádně mezi ostatními staršími herci překvapila, jak pěkně držela krok.
(zadáno: 9.12.2013)
65%
(zadáno: 8.6.2015)
Velmi chytře napsaná hra s dialogy. O nástrahách a klenotách milostných vztahů. Výkon Martiny Novákové s Kamilou Sedlárovou není třeba komentovat, super - to se musí vidět.
ps.:Dokonce bych řek, že to není jen pro ženy.
(zadáno: 5.4.2013)
(zadáno: 25.4.2013)
Náboj. To je charakterizující slovo Žebrácké opery v Hradci Králové. To co chybělo Sexmisi, zde nechybí. Havla je prý velmi težké převést na prkna. Zde vše vypadá ladně a dokonce se přitom i zasmějete. Skvělě provedené známé písničky v jiném provedení v mezihrách, zvonáče, "Elvis" i "Penny" z Ženatý se závazky. To vše je zde k vidění a stojí to za to.A mimochodem prostitutkám to zde opravdu sekne :)
(zadáno: 4.10.2015)
Derniéra symbolicky v Klickperáku. Pěkný zvířecí make-up. A kombinace charakterů / zvířat byla povedená - nejvíce se mi asi líbily "opice" a "antilopa".
<<  <  1 2 3 4 5