Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).

Profil uživatele

Xcepek

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 11 % (216)
Jan Pařízek: 12 % (216)
Michal Novák: 12 % (173)
Helena Grégrová: 13 % (253)
Anežka Hrebiková: 14 % (76)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 16 17 18 19 20 21 >

(zadáno: 29.8.2010)
Langmajer jako vždy hraje skvěle.
(zadáno: 29.8.2010)
Stašová je hold paní herečka. Ve všech hrách, ve kterých teď účinkuje, je k nepřekonání.
(zadáno: 29.8.2010)
Na MDP skvělá hra. Navíc živá hudba, herci skvěle zpívají. Moc pěkné.
(zadáno: 29.8.2010)
(zadáno: 29.8.2010)
(zadáno: 29.8.2010)
Doporučuji všem!!!
(zadáno: 29.8.2010)
Asi moje nejoblíbenější hra v Dlouhé. Vondráček forever!!!
(zadáno: 29.8.2010)
Skvělé!!!
(zadáno: 29.8.2010)
Moc povedená hra - nostalgický návrat do dob minulých s trochou smutku, ale převažuje hlavně legrace. Živá hudba vše umocňuje.
(zadáno: 29.8.2010)
Opět jedno ze skvělých představení, na které na dosmrti nezapomenu! Už se mi dlouho nestalo, abych brečel smíchy - Vondráček je k nepřekonání!!!
(zadáno: 29.8.2010)
Zdařilá inscenace, ale bohužel člověk se neubrání srovnání s filmem...
Nebylo to špatné, ale na Ypsilonku jsem čekal víc. V některých místech mi představení připadalo jak pro školáky - moc vysvětlování a dějepisu.
Skvěle jsem se bavil.
Nenáročná komedie, u které si odpočinete. Oba herci báječní!
Povedlo se - Krajčo je fakt skvělý!
Richard III. je moje nejoblíbenější hra. V Celetné i v ND se jí bravurně chopili. Krajča jako zpěváka moc nemusím, ale jako herec je skvělý - v Černém mléku (Divadlo Kolowrat) a v Lásce a porozumění (Divadlo Ungelt) hraje velké divadlo, stejně jako v Richardovi. Strašidelná scéna vše dokonale dokresluje. Kdo neviděl, ten jako by nežil...
Čekal jsem víc... Rašilov se mi v hlavní roli vůbec nelíbil, ani ostatní herci nezazářili.
Úžasné!!! V ND se opět po delším čase hraje velké divadlo.
Nejznámější komedie ND. Goldoni v povedeném provedení. A Donutil? Nepřekonatelný.
Nesmrtelná hra ve skvělém provedení ND. Herci a scéna ode mě dostávají jedničku dvakrát podtrženou!!! Musíte vidět!
Povedené - napětí s černým humorem během celého představení s mrazením v zádech.

Další stránky hodnocení: << < 16 17 18 19 20 21 >