Profil uživatele

Zelimlejnas

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 5 % (2)
Veronika Boušová: 5 % (2)
Anežka Kotoučová: 8 % (5)
Helena Grégrová: 10 % (13)
Iva Bryndová: 10 % (6)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 17.3.2021)
Velmi silný text, talentovaně vyřešená režie novely z dopisů, zahráno přesvědčivě.
(zadáno: 17.3.2021)
Iva Janžurová úžasná, hezký příběh.
(zadáno: 17.3.2021)
(zadáno: 17.3.2021)
Skvěle popsané akademické prostředí, vědecké ego, autentický humor, jen zvláštní konec. Skvělí Matásek i Štorková, Rašilov neskutečně vtipný matfyzák.
(zadáno: 15.11.2021)
Hra nesmírně zajímavá svým námětem, obzvlášť pro někoho, kdo se zajímá o demografii, ekologii, sociální geografii. Skvěle zachycená atmoféra prázdna vymírající populace. Zároveň hra měla zvláštní, málo uspokojivou dramaturgii, která ale patrně odpovídala celému konceptu. Dobré herecké výkony a silný zážitek.
(zadáno: 17.3.2021)
Dojemné, milé a byla z toho cítit režie mistra.
(zadáno: 17.3.2021)
To je prostě Steve Josephson. Scéna fascinující, perfektní výkony téměř všech herců a prostor pro herce projevit sebe. Výjimečné představení.
(zadáno: 15.11.2021)
Famózní Tomáš Měcháček, skvělý Jan Sklenář, "Helena" Martina Šťastná neskutečně dobrá, skvělá Jitka Schneiderová, přesvědčivě i zazpívané. Béda Přemysl Pálek velmi dobrý. Arnoštek Vodochodský dobrý, Kotelník Lumír Tuček herecky slabší, Inža v podání D. Krause pohybově a herecky slabší, zpěv dobrý, Kotě Sára Sandeva herecky málo výrazná, v hlavním páru málo napětí, i v tanci. "Nové" Scény /"árie", rozvádějící postavy, mi přišly plytké, až na duet Bédy s Helenou. V company přesná Eliška Nezvalová, menší role "dylin" byly stále stejně přehrávané. Zdlouhavé. Scéna jednoduchá, funkční, efektní.
(zadáno: 17.3.2021)
Zpěv p. Suchařípy nebyl dobrý, moc se mi nelíbil Slováček. Skvělý Dytrt. Některé hudební a textové pasáže mě nutily stydět se za umělce. Vyzdvihl bych tanečníky a company, starosta byl vynikající.
(zadáno: 17.3.2021)
Zajímavé, poutavé. Trochu jsem nestíhal ve scéně u náhrobku angličtinu - text není úplně easy. Každopádně musím vyzdvihnout opravdu vynikající výkon Natálie Golovchenko a Františka Maňáka.
(zadáno: 17.3.2021)
(zadáno: 17.3.2021)
Příjemné představení, vtipné.
(zadáno: 17.3.2021)
Velmi silné, emotivní a zdrcující. Rozdíly mezi výkony herců, hlavní role byly excelentní. I když se to těžko trávilo, ta syrovost byla velmi působivá. Film jsem neviděl.
(zadáno: 17.3.2021)
Nelíbilo se mi pojetí Arkadiny. Jinak celkově opravdu výborné, všichni herci zapojení, nic neochuzeno, kouzelná Nina, Máša jsem si myslel, že je "trochu moc" ale když odbourala pana Trojana, byl jsem jí vděčný :) Mistrně oživený text.
(zadáno: 17.3.2021)
Krásné představení, byl jsem hodně zvědavý na takto minimalistickou hru s filosofickým přesahem, a velmi mě to bavilo!
(zadáno: 17.3.2021)
Vtipné, smutné, expresivní, poutavě pojatá scéna, velmi dobře zahrané od všech herců.
(zadáno: 17.3.2021)
Někdy bylo hůř slyšet herce, Tři sestry pobavily ale byly naopak hrozně nahlas, snad se po premiéře poměr srovnal. Místy vtipné, ale celkově jedno ze slabších představení divadla.
(zadáno: 17.3.2021)
Občas text působil zdlouhavě, ale zazpíváno suverénně, perfektní výkony herců, strašně mě to bavilo a celý příběh se mě velmi dotkl, i vzledem ke stejnému období života.
(zadáno: 17.3.2021)
Vtipná situace, nenáročného diváka to pobavilo, já se rozesmál jednou, jinak úsměvné.
(zadáno: 17.3.2021)
Jedno z nejlepších představení, které jsem viděl. Nasazení neskutečné. Takovou ansámblovou sílu bych chtěl vidět v každém divadle.
(zadáno: 17.3.2021)
Krásný rukopis pohybu Iriny Andreevy. Nenudilo ani chvíli, Beneš skvělý, Orozovič, Pidrmanová, Dobrý také. Pojetí hovniválů velmi vtipné.
(zadáno: 16.11.2021)
Představení je dost kreativní, co se týče situací, ale dramaturgie představení, je polopaticky jednoduchá. Herecké a pěvecké výkony víceméně oslovily, moc se mi líbily výkony hlavního páru, občas byl slabší Jiří Štrébl (hlavně se zpěvem), velmi se mi líbil Hanuš Bor, Jan Meduna perfektní, zejména díky němu a choreografii ke konci představení si mě muzikál získal. Zbrožkova matka je pro nenáročné, jinak dobrý. Big band zvukově dost utopený, jeho herecké zapojení bylo sympatické, občas ale strojené a umělé. Posuvná scéna byla nehezky socialisticky hnědá, jednoduchá. Závěr byl celkově uspokojivý.