Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).

Profil uživatele

Zelvous

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 18 % (10)
Pavla Haflantová: 18 % (4)
Lukáš Holubec: 20 % (4)
Michal Novák: 20 % (5)
Veronika Boušová: 24 % (8)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2

(zadáno: 27.11.2013)
O leckteré domácnosti říká,že je to Itálie není jen náhoda,ale pravda.A právě to věděl i drahý Federico Felini při tvorbě tohoto tragikomického příběhu a režisér při tvorbě této inscenace.Itálie je také jedna velká komedie.Tak by se dal nazvat začátek,vlastně i pojetí celé inscenace. Režisér inscenace k Feliniho Zkoušce orchestru něco přidal a tak vznikla velká komediální veselohra.Snad jen škoda,že skvělé nastudování došlo až do derniéry!Protože koncert to byl vysloveně herecký!Povedla se ale i scéna,jednotlivé postavy a celý režijní děj!Zkouška orchestru je věc,co v repertoáru dosti chybí!
(více v článku na blogu)
(zadáno: 27.11.2013)
Absolutní učarování!Zdá se mi,že ani nové vedení divadla nepřetrhlo tradici moderních dramatických her.V duchu myslím na to,že Cyranovi přivezli na Vinohrady jeho anglického bratra,který je hlavním hrdinou této hry.Mají k sobě totiž hodně blízko a prakticky si říkám,že vidím druhého Cyrana.Každopádně ale co se hereckých výkonů týče je zde nezapomenutelnost stejně velká jako u Cyrana.Ladí hudba,kostýmy,rekvizity...vše.Jen zkrátka na Vinohradech se vše modernizuje.Celá inscenace dokazuje to,že i když na jevišti chybí první dámy vinohradského jeviště,tak že to neznamená úplný propadák.Tleskám!!!
(zadáno: 27.11.2013)
PAVEL KOHOUT JE BŮH! A Bůh vyslyšel moje přání o to, aby na jeviště DnV vstoupila hra, jež mi zlomí srdce! Už podruhé se to povedlo! Druhá nejkrásnější inscenace co jsem kdy viděla! Nádherné obsazení, muzikálové obohacení, životopisné dosazení. Takhle se dělá divadlo! Nemám námitek!
(zadáno: 27.11.2013)
Hercká role chladně rozvláté skandinávské ženy ve velkém norském mýtusu na prknech vinohradského jeviště. Hodně zmiňovaná Rebeka, ale žádný velký trhák. Herrecké výkony nejsou novinkou. Scénář a dramaturgie to jistí a samotná scéna doráží body ke špatnému ohodnocení celé inscenace. Občas se Vám bude zdát, že jste všude jinde jen ne v potřebné Skandinávii. Drama se zkrátka umí dobře zahrát, jak některé postavy dobře předvedli,také ale dobře zrežírovat,to už se tak nepovedlo.Ale udělat moderní drama,to už se povedlo.Jinak ale emočně a přemýšlivě dobrá promyšlená podívaná.
(zadáno: 27.11.2013)
Inscenační žebříček se mi každý týden hýbe.Hlavně když vidím danou inscenaci poprvé a mohu si na ní udělat vlastní a nejjistější názor. Vstupte mi dost zamíchalo kartami.A dostává se tak na přední místa hned pod stupně vítězů.Je to inscenace,která má smysl,díky strhujícím hereckým výkonům.Je dobré,když divák může poznat ten Simonův humor.Myslím si,že se na Vinohrady krásně hodí a že je v ní dobře vidět,že pan principál umí nejen dobře divadlo řídit ale i na jevišti dobře řádit.Určitě padne ještě jedna moje osobní repríza,už teď se na ní moc těším.
(zadáno: 27.11.2013)
Rusko je zemí velkého překvapení.Vinohrady jsou velké divadlo,kde se dělají velké hry.Tato hra u mě putuje na poslední místa inscenačního žebříčku.Myslím,že komedie vypadá trošku jinak,že v Lese bývá klidněji či naopak více živo.Přesně jinak,než jak myslela režie.Oblíbenci seriálu Ulice musí 100% tuto inscenaci vidět.Není novinkou,když do inscenace zasáhne špatná scéna a režie,tak vznikne něco co je škoda hodnotit.Chválím hlavně skvotné herecké výkony, jež pro diváky plné různých situací,dávajících plusové body v hodnocení.Návštěva a seskupení Vino.s Fidlo.se ale povedla absolutně na jedničku!
(zadáno: 27.11.2013)
Snad největší počin nového vedení divadla!Velké dílo!Velice dobrý nápad.Opravdovému divadlu,které zapadá do nové doby,ale ukazuje i tu starší.Mimořádné herecké výkony,skvělá scéna,režie na jedničku a mnoho dalších kladů snadno překryjí ty malé zápory,jež i tato inscenace má. Jsem ráda,že vzniklo konečně něco na způsob dramatického divadla.Celou inscenaci bude člověk vnímat kladněji,pokud jí dobře pochopí.Právě pochopení této inscenace je stěžejní úkol.Každopádně u mě Andorra boduje!Velice doporučuji kvůli té černé ponurosti,hudbě,hereckým výkonům ale i zajímavě promyšleným scénkám!
(zadáno: 17.10.2012)
Nebýt excelentního Viktora Preisse, nemělo by to ráz a šmrnc !!!! S Viktorem je to bezvadná politická fraška co stojí za to vidět !!!!!! Kdo se bojí balonků nesmí !!!!
(zadáno: 17.10.2012)
Skloubit a ukočírovat mnoho herců není hračka, přidejte k tomu super herecké výkony a pointu a je z toho super nápad jak zabavit PARTNERA ČI KAMARÁDKU !!!!! Opravdu vřele doporučuji !!!!!!!
(zadáno: 17.10.2012)
DOPORUČUJI TĚM,kdo chtějí vidět normální, nepřekýčovanou, komediální, super obsazenou komedii !!!!!!! NEBO NEJKRÁSNĚJŠÍ PŘEDSTAVENÍ CELÉHO REPERTOÁRU DNV !!!!! (více v článku na blogu)
(zadáno: 17.10.2012)
Zde by mělo být 100000000000000 % ... nejlepší divadelní inscenace na světě !!!!! Zejména chci vyzdvihnout super výkon Martina Stropnického, ale jinak i ostatní fajn, atmosféra ojedinělá ... ÚŽASNÝ !!!!!!!!!
(zadáno: 17.10.2012)
3 nejlepší co je v repertoáru DnV ... bude Vás bolet pusa smíchem !!! (více v článku na blogu)
(zadáno: 17.10.2012)
Průměrná, lechtivá komedie :) (více v článku na blogu)

Další stránky hodnocení: < 1 2