Profil uživatele

Zlenka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 20 % (3)
Jan Pařízek: 20 % (2)
Jiří Koula: 20 % (1)
Jiří Landa: 20 % (5)
Lukáš Dubský: 20 % (2)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 10.12.2018)
Doporučuji, v tomto muzikálu nic nechybí a ani nepřebývá. Tomáš Savka je úžasný, profi stryptér - dobrý nápad, R.Tesařík trošku nestíhá.
(zadáno: 10.12.2018)
Klasika, žádná moderna...hurá.Skvělá Apolena Veldová.
(zadáno: 1.2.2018)
Herecký koncert obou představitelů, silný příběh.
(zadáno: 6.12.2017)
Čerstvý zážitek ze včerejšího večera. Muzikál se mi líbil, Zuzana Kajnarová přesvědčivá.Orchestr za mě 100%.Ano, druhá půlka je svižnější. Je to o tápající ženě, která hledá sama sebe a především lásku. Scéna udělaná dobře, nic neruší. Ano - občas vypustí MM sprosté slovo, ale není to samoúčelné, diváka to neuráží.
(zadáno: 17.1.2018)
Je pravda, že v první půlce představení jsou herci odděleni skleněnou stěnou - sledujeme je v jejich domě s průhlednými stěnami. Pro mě to rušivé nebylo, naopak. "Vnitřek domu" je perfektně ozvučený, je slyšet i když převracejí stránky novin. Představení vtipné, druhá půlka svižnější.
(zadáno: 27.11.2017)
Zřejmě pokus o humor, který fakt nevyšel.
(zadáno: 27.11.2017)
Toto představení nemá s klasikou nic společného. Vulgární, sexistické. Zřejmě to měla být "povedená, lidová taškařice", ale není.
(zadáno: 3.5.2018)
Ještě jsem na malé scéně neviděla nic, co by bylo špatně. Což se rozhodně nedá říci o velké scéně nového divadla. Na začátku představení jsem byla chvíli v rozpacích (kostýmy, výkřiky, trhavé pohyby herců) než mi došlo, jak geniálně vše do sebe zapadá. Úžasný zážitek, který ještě dlouho dozníval. Skvělé pěvecké výkony, nápaditá scéna, kostýmy, masky. Bezvadně hrající orchestr na který je vidět, tak že si můžete vychutnat jak zní jednotlivé nástroje. Když jsme odcházeli nechtělo se mi věřit, že představení trvalo 3 hodiny.
(zadáno: 13.1.2016)
Bezvadná pův.hudba,perfektní orchestr.Plné využití tech.úžasného jeviště.Ještě dnes slyším traktůrkáře uprav.hřiště ?Seču seču tráááávu,bleju do rukááávu?. A v tomto smyslu je text celého muzikálu.Hloupý,jednoduchý,vulgární.Celým dějem provází recitující fanoušek František,protože zpívat zjevně neumí. Jestli v tomto dílku někdo zpívat umí nevím, většinou se jednalo o sbory. Možná zdravotní sestra-anděl strážný.Druhá půlka-zvědavost,jestli bude stejně slabá až trapná. Ano byla. Představení pro fandy fotbalu (šály nechte doma), pro milovníky divadla ? vy radši doma zůstaňte.
(zadáno: 27.11.2017)
Mám předplatné a po dobu trvání Nového divadla jsem zažila teprve podruhé plné hlediště. Právem.
(zadáno: 28.2.2018)
Nechápu,proč vedení divadla J.K.Tyla zařadilo pohádkový muzikál pro děti jako součást předplatného pro večerní představení. Tak že jsme celé představení byli my dospělí abonenti oslovování "milé děti"."Co myslíte děti mělo by se... ". Když královna víl vykřikuje "ne ne zákon, základ je láska.." no, kde já jsem to jen slyšela.