Profil uživatele

Zupri

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 9 % (9)
Veronika Boušová: 9 % (14)
Pavla Haflantová: 11 % (15)
Iva Bryndová: 12 % (13)
Jiří Landa: 12 % (61)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 26.10.2019)
(zadáno: 26.10.2019)
(zadáno: 26.10.2019)
(zadáno: 29.9.2019)
Za mě velké mínus za počet vykouřených cigaret v tak malé místnosti. Nemyslím, že to bylo třeba (přinejmenším je zapalovat) a mně to zkazilo celý dojem.
(zadáno: 18.6.2019)
Skvělý zážitek s možností interakce a nutností zamyslet se.
(zadáno: 29.5.2019)
Skvělé edukativní představení, mělo by být povinné pro školní mládež.
Některé herecké výkony mi úplně nesedly, ale přebila to náplň hry a její přesah.
(zadáno: 27.5.2019)
Hru drží pan Táborský a vytáhl ji nad průměr.... Souhlasím, že Petra Nesvačilová působí nepřirozeně a roli ji nevěříte, bohužel.
(zadáno: 18.5.2019)
Skvělé, vtipné, výstižné. Moc jsem se (i děti) pobavila:-)
(zadáno: 16.5.2019)
Strhující výkon Terezy Dočkalové, která si prakticky 3 hodinky neoddychne. Hra táhne a má spád. Knižní předloha je skvěle zpracovaná... logicky to musí mít 3 hodiny ... i když uznávám, je to fakt moc.
Znalost předlohy pomáhá a je dosti výhodou.
(zadáno: 29.3.2019)
Zajímavá fikce. Dialogy udrží diváka v pozoru. Pan Táborský skvělý.
(zadáno: 21.3.2019)
Po 4 letech po druhé a opět jedinečné.

Ještěrka lásky
zase mi prchla nakonec
V prstech mi zbyl jen její ocásek
Dobře mi tak
Chtěl jsem ji mít jen pro sebe já lakomec.
(zadáno: 17.3.2019)
Čistá radost. Nádhera!
(zadáno: 12.3.2019)
Hra je svižná, vtipná a na text jistě náročná. Dost "bodů" ubírá prostor, ve kterém je hrána a přemíra sexistických narážek. Nehrát pan Táborský, nevím nevím....
(zadáno: 6.2.2019)
Krásné prostředí, krásná žena.
(zadáno: 17.12.2018)
Moc hezky zpracovaná hra. Jako první jsem četla knížku a moje očekávání bylo naplněno. Hra má celou dobu spád, divák je stále v očekávání. Skvělý výkon Terezy Marečkové, to opravdu klobouk dolů.
(zadáno: 7.12.2018)
Jako velký fanda spolku Pomezí hodnotím toto představení jako zatím nejméně povedené. Prostor i námět by snesly větší propracování.
(zadáno: 1.12.2018)
Jedno z nejúžasnějších představení současnosti. Elizaveta je nadprůměrná, skvělá, jedinečná! Moc jí přeju nádhernou hereckou budoucnost. Vše dokresluje byt, kde se divadlo odehrává. Za mě prostě skvělé.
(zadáno: 19.11.2018)
(zadáno: 17.10.2018)
(zadáno: 17.10.2018)
Bezkonkurenční a jako vždy skvělé.
(zadáno: 31.8.2018)
(zadáno: 31.8.2018)
(zadáno: 31.8.2018)

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>