Profil uživatele

Zupri

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 9 % (9)
Veronika Boušová: 9 % (14)
Pavla Haflantová: 11 % (15)
Jiří Landa: 12 % (61)
Helena Grégrová: 13 % (55)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 26.4.2018)
Dům v jabloních - Pomezí: 100 %
Máme za sebou neuvěřitelný večer ve Winternitzově vile. Jsem nadšená, představení je obdivuhodné. Moc děkuji a všem ze srdce doporučuji.
(zadáno: 24.4.2018)
Jasno lepo podstín zhyna - MeetFactory: 60 %
(zadáno: 24.4.2018)
Tajemná záře nad Vilou - Divadlo Letí: 90 %
Je skvělé vidět, že jde divadlo dělat JINAK a SKVĚLE. Díky za to.
(zadáno: 10.1.2018)
Pohřeb až zítra - Švandovo divadlo: 40 %
Na mě zbytečně vulgární a uhádané. Postrádala jsem cokoliv jiného.
Pozitivní je výborný výkon Natálie Řehořové, přestože se její text skládal z 90% ze sprostých slov - a dle mého názoru úplně zbytečně. Škoda.
(zadáno: 6.12.2017)
Demokracie - Divadlo Minor: 80 %
Super nápad. Jen si myslím, že by šlo do představení "nacpat" více faktů, využít, že děti poslouchají.
(zadáno: 6.12.2017)
Libozvuky - Divadlo Minor: 80 %
Nápadité představení, ale rušily mě šumící diváci. Není možné si představení naplno vychutnat....
(zadáno: 6.12.2017)
Naše rodina - Divadlo Minor: 70 %
(zadáno: 6.12.2017)
Nebojsa - Divadlo Minor: 100 %
Za mě "plný kotel". Krásné vtipné představení.
(zadáno: 6.12.2017)
Záhada hlavolamu - Divadlo Minor: 100 %
Nádhera. Interaktivní představení, kde se i od srdce zasmějete.
(zadáno: 6.12.2017)
Zahrada - Divadlo Minor: 100 %
Jedno z nejhezčích dětských představení, co jsme kdy viděli. Každý si tam najde svoje ...a oceňuji i dospělácké vtipy:-)
(zadáno: 6.12.2017)
Zásek - Dejvické divadlo: 70 %
(zadáno: 6.11.2017)
Odvolání - Divadlo v Řeznické: 100 %
Tak toto je Divadlo s pravými Herci. Nezbýva než poděkovat - děkuji.
(zadáno: 23.10.2017)
A pak přišla Mirna - Divadlo Letí: 70 %
(zadáno: 20.10.2017)
Biograf - Cirk La Putyka: 100 %
Za naši rodinu vč. dětí krásné představení. Nápadité, zábavné, obdivuhodné, děti s otevřenou pusou.... co víc si přát. Doporučuji všem!
(zadáno: 1.10.2017)
Třetí prst na levé ruce - Divadlo Na Fidlovačce: 70 %
Nenudí a neurazí, ale nic vyjímečného řekla bych.
(zadáno: 1.10.2017)
O líné babičce - Divadlo v Dlouhé: 100 %
Nejlepší dětské představení všech dob.
(zadáno: 2.9.2017)
Teremin - Dejvické divadlo: 70 %
Představení jistě hodnotné, ale příliš dlouhé. Zkrátila bych ho a dala 100%.
(zadáno: 19.6.2017)
Pozvání - Pomezí: 100 %
Kdybych mohla dát 150%, tak je dám. Je to úžasné, co jde vytvořit. Smekám před všemi, kdo se na takovém projektu podílí.
(zadáno: 14.6.2017)
Už je tady zas! - Divadlo Na Jezerce: 70 %
Děsivé, poučné a dobré divadlo.
(zadáno: 12.6.2017)
Lucerna - Divadlo v Dlouhé: 90 %
Krásné představení bez chvilky nudy či dlouhé chvíle. Řekla bych typicky "Dlouhácký" kus, na který mohou být právem pyšní.
(zadáno: 2.6.2017)
Prosíme nesahat! Ve vzpomínce na přední českou rodinu - Pomezí: 100 %
Moc děkuji za opět krásný zážitek. Nádherné interaktivní představení!
(zadáno: 30.4.2017)
Hovory na útěku - Divadlo v Dlouhé: 40 %
Ač je mi to líto a že jsem velká fanynka Dlouhé, tohle představení mě otrávilo až uráželo. Nebo jsem jen neměla náladu poslouchat, že jsem looser, hajzl, dostanu facku a masturbuji jako Jimmy.... prostě NE. Tohle na prkna Dlouhé nepatří.
(zadáno: 20.4.2017)
Olga (Horrory z Hrádečku) - Divadlo Letí: 80 %
Vtipné a edukativní. Moc hezky zpracovaný "kus", nádherná scéna a komorní atmosféra. Téměr bytové divadlo. Moc doporučuji.
Jediné negativum je opravdu hodně cigaret. Možná by neškodilo hrát s otevřeným oknem:-)

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>