Profil uživatele

Zupri

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 9 % (14)
Anežka Hrebiková: 10 % (10)
Pavla Haflantová: 11 % (15)
Jan Pařízek: 12 % (45)
Helena Grégrová: 13 % (56)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 31.8.2018)
(zadáno: 31.8.2018)
(zadáno: 3.6.2018)
Zas a znovu - nejlepší!
(zadáno: 28.5.2018)
Za mě "přes čáru". Ať se snažím sebevíc, přišlo mi to prostě už moc. Moc dlouhé, moc vulgární, moc brutální. Chtělo by to ubrat .... a klimatizaci ve Ville přidat!
(zadáno: 27.5.2018)
Zajímavý, obdivuhodný kus. Zase jednou jiné, dětské divadlo. Palec nahoru!
(zadáno: 26.4.2018)
Máme za sebou neuvěřitelný večer ve Winternitzově vile. Jsem nadšená, představení je obdivuhodné. Moc děkuji a všem ze srdce doporučuji.
(zadáno: 24.4.2018)
(zadáno: 24.4.2018)
Je skvělé vidět, že jde divadlo dělat JINAK a SKVĚLE. Díky za to.
(zadáno: 10.1.2018)
Na mě zbytečně vulgární a uhádané. Postrádala jsem cokoliv jiného.
Pozitivní je výborný výkon Natálie Řehořové, přestože se její text skládal z 90% ze sprostých slov - a dle mého názoru úplně zbytečně. Škoda.
(zadáno: 6.12.2017)
Super nápad. Jen si myslím, že by šlo do představení "nacpat" více faktů, využít, že děti poslouchají.
(zadáno: 6.12.2017)
Nápadité představení, ale rušily mě šumící diváci. Není možné si představení naplno vychutnat....
(zadáno: 6.12.2017)
(zadáno: 6.12.2017)
Za mě "plný kotel". Krásné vtipné představení.
(zadáno: 6.12.2017)
Nádhera. Interaktivní představení, kde se i od srdce zasmějete.
(zadáno: 6.12.2017)
Jedno z nejhezčích dětských představení, co jsme kdy viděli. Každý si tam najde svoje ...a oceňuji i dospělácké vtipy:-)
(zadáno: 6.12.2017)
(zadáno: 6.11.2017)
Tak toto je Divadlo s pravými Herci. Nezbýva než poděkovat - děkuji.
(zadáno: 23.10.2017)
(zadáno: 20.10.2017)
Za naši rodinu vč. dětí krásné představení. Nápadité, zábavné, obdivuhodné, děti s otevřenou pusou.... co víc si přát. Doporučuji všem!
(zadáno: 1.10.2017)
Nenudí a neurazí, ale nic vyjímečného řekla bych.
(zadáno: 1.10.2017)
Nejlepší dětské představení všech dob.
(zadáno: 2.9.2017)
Představení jistě hodnotné, ale příliš dlouhé. Zkrátila bych ho a dala 100%.
(zadáno: 19.6.2017)
Kdybych mohla dát 150%, tak je dám. Je to úžasné, co jde vytvořit. Smekám před všemi, kdo se na takovém projektu podílí.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>