Profil uživatele

Zupri

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 9 % (9)
Veronika Boušová: 9 % (14)
Pavla Haflantová: 11 % (15)
Jiří Landa: 12 % (61)
Helena Grégrová: 13 % (55)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >

(zadáno: 3.4.2017)
Děvčátko Momo - Divadlo Cylindr: 60 %
(zadáno: 30.3.2017)
Pomezí - Pomezí: 100 %
Smekám před tvůrci a herci tohoto "kusu". Je to obdivuhodné a jedinečné dílo. Sice má divák chvílemi pocit, že je úplně mimo a ke konci představení už fyzicky nemůže, ale když tam jste se skupinou 12 lidí, jako já, tak to nakonec dáte dohromady:-) Určitě půjdu na Pomezí ještě jednou a doskládám tu mozaiku.
Všem moc doporučuji!
(zadáno: 12.1.2017)
Betonová zahrada - Švandovo divadlo: 50 %
Byl to hodně zvláštní "kus". Chápu, že ten, kdo to nečetl, to nedá. Já to četla nedávno a myslím, že z toho asi vytáhli maximum, co se dalo. Jen ta nahota na konci byla úplně, ale úplně zbytečná.
(zadáno: 16.12.2016)
Skořápka - Divadlo Ungelt: 90 %
Krásný herecký výkon, moc hezký zážitek. První půlka strhující, druhá už průměr. Ale moc se mi to líbilo.
(zadáno: 9.12.2016)
Kolonizace - nový počátek - Divadlo Vosto5: 100 %
Ja jsem nadsena!!! Skvely napad, skvele zpracovani a humor Vosto5 tam rozhodne je. A vemte na to deti.... budou nadsene:-)
(zadáno: 25.11.2016)
Pankrác ´45 - Švandovo divadlo: 90 %
Strhující představení a úctyhodné zpracování.
(zadáno: 10.11.2016)
La Putyka - Cirk La Putyka: 70 %
(zadáno: 10.11.2016)
UP´END´DOWN - Cirk La Putyka: 90 %
(zadáno: 10.11.2016)
Slapstick Sonata - Cirk La Putyka: 90 %
(zadáno: 10.11.2016)
Play - Cirk La Putyka: 70 %
(zadáno: 19.10.2016)
Midsummer (A Play with Songs) - Divadlo v Řeznické: 70 %
Obdivuhodný výkon obou herců, klobouk dolů. Hra jinak obhroublá, méně sprostých slov by neškodilo, ne všude je to nutné. Ale nenudí a je vtipná.
(zadáno: 11.10.2016)
Pan Theodor Mundstock - Studio Hrdinů: 70 %
(zadáno: 15.9.2016)
PROTON !!! - Divadlo Vosto5: 80 %
Ve všem souhlasím s Barkou. Děkuji.
(zadáno: 1.9.2016)
Dealer´s Choice (Kdo rozdává, rozhodne) - Dejvické divadlo: 100 %
Nádhera. Moc jsem si "pochutnala". Děkuji.
(zadáno: 17.4.2016)
Údolí včel - Divadlo Komedie: 60 %
(zadáno: 17.4.2016)
Naše třída - Divadlo Komedie: 100 %
Klobouk dolů před všemi, kdo se na tomto představení podíleli! Muselo to stát hodně sil! Děkuji za krásný zážitek.
(zadáno: 4.4.2016)
Božská Sarah - Divadlo Kalich: 60 %
(zadáno: 21.1.2016)
Želary - Městská divadla pražská: 70 %
Moc hezky pojaté, krásná hudba. Doporučuji.
(zadáno: 22.11.2015)
S úsměvy idiotů - Divadlo v Dlouhé: 100 %
Krásné - milé - bezchybné představení. Všem vřele doporučuji. Zase jednou "milé pohlazení".
(zadáno: 2.11.2015)
Veterán - Městská divadla pražská: 50 %

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >