Profil uživatele

Zupri

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 9 % (14)
Anežka Hrebiková: 10 % (10)
Pavla Haflantová: 11 % (15)
Jan Pařízek: 12 % (45)
Helena Grégrová: 13 % (56)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >

(zadáno: 14.6.2017)
Děsivé, poučné a dobré divadlo.
(zadáno: 12.6.2017)
Krásné představení bez chvilky nudy či dlouhé chvíle. Řekla bych typicky "Dlouhácký" kus, na který mohou být právem pyšní.
(zadáno: 2.6.2017)
Moc děkuji za opět krásný zážitek. Nádherné interaktivní představení!
(zadáno: 30.4.2017)
Ač je mi to líto a že jsem velká fanynka Dlouhé, tohle představení mě otrávilo až uráželo. Nebo jsem jen neměla náladu poslouchat, že jsem looser, hajzl, dostanu facku a masturbuji jako Jimmy.... prostě NE. Tohle na prkna Dlouhé nepatří.
(zadáno: 20.4.2017)
Vtipné a edukativní. Moc hezky zpracovaný "kus", nádherná scéna a komorní atmosféra. Téměr bytové divadlo. Moc doporučuji.
Jediné negativum je opravdu hodně cigaret. Možná by neškodilo hrát s otevřeným oknem:-)
(zadáno: 3.4.2017)
(zadáno: 30.3.2017)
Smekám před tvůrci a herci tohoto "kusu". Je to obdivuhodné a jedinečné dílo. Sice má divák chvílemi pocit, že je úplně mimo a ke konci představení už fyzicky nemůže, ale když tam jste se skupinou 12 lidí, jako já, tak to nakonec dáte dohromady:-) Určitě půjdu na Pomezí ještě jednou a doskládám tu mozaiku.
Všem moc doporučuji!
(zadáno: 12.1.2017)
Byl to hodně zvláštní "kus". Chápu, že ten, kdo to nečetl, to nedá. Já to četla nedávno a myslím, že z toho asi vytáhli maximum, co se dalo. Jen ta nahota na konci byla úplně, ale úplně zbytečná.
(zadáno: 16.12.2016)
Krásný herecký výkon, moc hezký zážitek. První půlka strhující, druhá už průměr. Ale moc se mi to líbilo.
(zadáno: 9.12.2016)
Ja jsem nadsena!!! Skvely napad, skvele zpracovani a humor Vosto5 tam rozhodne je. A vemte na to deti.... budou nadsene:-)
(zadáno: 25.11.2016)
Strhující představení a úctyhodné zpracování.
(zadáno: 10.11.2016)
(zadáno: 10.11.2016)
(zadáno: 10.11.2016)
(zadáno: 10.11.2016)
(zadáno: 19.10.2016)
Obdivuhodný výkon obou herců, klobouk dolů. Hra jinak obhroublá, méně sprostých slov by neškodilo, ne všude je to nutné. Ale nenudí a je vtipná.
(zadáno: 11.10.2016)
(zadáno: 15.9.2016)
Ve všem souhlasím s Barkou. Děkuji.
(zadáno: 1.9.2016)
Nádhera. Moc jsem si "pochutnala". Děkuji.
(zadáno: 17.4.2016)
(zadáno: 17.4.2016)
Klobouk dolů před všemi, kdo se na tomto představení podíleli! Muselo to stát hodně sil! Děkuji za krásný zážitek.
(zadáno: 4.4.2016)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >