Profil uživatele

Zupri

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 9 % (16)
Pavla Haflantová: 11 % (17)
Helena Grégrová: 13 % (57)
Jan Pařízek: 13 % (47)
Jiří Landa: 13 % (65)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 28.9.2015)
Celé představení jsem sledovala naprosto bez dechu. Nádhera!
(zadáno: 24.9.2015)
Nejlepsi!
(zadáno: 28.9.2015)
Jedno z nejkrásnějších představení, co jsem kdy viděla. Moc děkuji paní Divíškové za krásný zážitek!
(zadáno: 22.11.2015)
Krásné - milé - bezchybné představení. Všem vřele doporučuji. Zase jednou "milé pohlazení".
(zadáno: 17.4.2016)
Klobouk dolů před všemi, kdo se na tomto představení podíleli! Muselo to stát hodně sil! Děkuji za krásný zážitek.
(zadáno: 1.9.2016)
Nádhera. Moc jsem si "pochutnala". Děkuji.
(zadáno: 9.12.2016)
Ja jsem nadsena!!! Skvely napad, skvele zpracovani a humor Vosto5 tam rozhodne je. A vemte na to deti.... budou nadsene:-)
(zadáno: 30.3.2017)
Smekám před tvůrci a herci tohoto "kusu". Je to obdivuhodné a jedinečné dílo. Sice má divák chvílemi pocit, že je úplně mimo a ke konci představení už fyzicky nemůže, ale když tam jste se skupinou 12 lidí, jako já, tak to nakonec dáte dohromady:-) Určitě půjdu na Pomezí ještě jednou a doskládám tu mozaiku.
Všem moc doporučuji!
(zadáno: 2.6.2017)
Moc děkuji za opět krásný zážitek. Nádherné interaktivní představení!
(zadáno: 19.6.2017)
Kdybych mohla dát 150%, tak je dám. Je to úžasné, co jde vytvořit. Smekám před všemi, kdo se na takovém projektu podílí.
(zadáno: 1.10.2017)
Nejlepší dětské představení všech dob.
(zadáno: 20.10.2017)
Za naši rodinu vč. dětí krásné představení. Nápadité, zábavné, obdivuhodné, děti s otevřenou pusou.... co víc si přát. Doporučuji všem!
(zadáno: 6.11.2017)
Tak toto je Divadlo s pravými Herci. Nezbýva než poděkovat - děkuji.
(zadáno: 6.12.2017)
Jedno z nejhezčích dětských představení, co jsme kdy viděli. Každý si tam najde svoje ...a oceňuji i dospělácké vtipy:-)
(zadáno: 6.12.2017)
Nádhera. Interaktivní představení, kde se i od srdce zasmějete.
(zadáno: 6.12.2017)
Za mě "plný kotel". Krásné vtipné představení.
(zadáno: 26.4.2018)
Máme za sebou neuvěřitelný večer ve Winternitzově vile. Jsem nadšená, představení je obdivuhodné. Moc děkuji a všem ze srdce doporučuji.
(zadáno: 3.6.2018)
Zas a znovu - nejlepší!
(zadáno: 17.10.2018)
Bezkonkurenční a jako vždy skvělé.
(zadáno: 1.12.2018)
Jedno z nejúžasnějších představení současnosti. Elizaveta je nadprůměrná, skvělá, jedinečná! Moc jí přeju nádhernou hereckou budoucnost. Vše dokresluje byt, kde se divadlo odehrává. Za mě prostě skvělé.
(zadáno: 17.3.2019)
Čistá radost. Nádhera!
(zadáno: 21.3.2019)
Po 4 letech po druhé a opět jedinečné.

Ještěrka lásky
zase mi prchla nakonec
V prstech mi zbyl jen její ocásek
Dobře mi tak
Chtěl jsem ji mít jen pro sebe já lakomec.
(zadáno: 18.5.2019)
Skvělé, vtipné, výstižné. Moc jsem se (i děti) pobavila:-)
(zadáno: 25.11.2019)
Nádhera! s pokorou a úctou.
(zadáno: 26.1.2020)
Opravdu vtipné. Není co dodat.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>