Profil uživatele

Zupri

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 9 % (9)
Veronika Boušová: 9 % (14)
Pavla Haflantová: 11 % (14)
Jan Pařízek: 12 % (41)
Jiří Landa: 12 % (58)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 21.3.2019)
Jako zázrakem / Jak dělat podobiznu ptáka - Divadlo Viola: 100 %
Po 4 letech po druhé a opět jedinečné.

Ještěrka lásky
zase mi prchla nakonec
V prstech mi zbyl jen její ocásek
Dobře mi tak
Chtěl jsem ji mít jen pro sebe já lakomec.
(zadáno: 1.10.2017)
O líné babičce - Divadlo v Dlouhé: 100 %
Nejlepší dětské představení všech dob.
(zadáno: 24.9.2015)
Dechovka - Divadlo Vosto5: 100 %
Nejlepsi!
(zadáno: 28.9.2015)
Sudička Lachesis - Švandovo divadlo: 100 %
Jedno z nejkrásnějších představení, co jsem kdy viděla. Moc děkuji paní Divíškové za krásný zážitek!
(zadáno: 6.12.2017)
Zahrada - Divadlo Minor: 100 %
Jedno z nejhezčích dětských představení, co jsme kdy viděli. Každý si tam najde svoje ...a oceňuji i dospělácké vtipy:-)
(zadáno: 28.9.2015)
Leni - Divadlo v Řeznické: 100 %
Celé představení jsem sledovala naprosto bez dechu. Nádhera!
(zadáno: 1.9.2016)
Dealer´s Choice (Kdo rozdává, rozhodne) - Dejvické divadlo: 100 %
Nádhera. Moc jsem si "pochutnala". Děkuji.
(zadáno: 17.3.2019)
Teatromat - Divadlo Vosto5: 100 %
Čistá radost. Nádhera!
(zadáno: 6.11.2017)
Odvolání - Divadlo v Řeznické: 100 %
Tak toto je Divadlo s pravými Herci. Nezbýva než poděkovat - děkuji.
(zadáno: 22.11.2015)
S úsměvy idiotů - Divadlo v Dlouhé: 100 %
Krásné - milé - bezchybné představení. Všem vřele doporučuji. Zase jednou "milé pohlazení".
(zadáno: 9.12.2016)
Kolonizace - nový počátek - Divadlo Vosto5: 100 %
Ja jsem nadsena!!! Skvely napad, skvele zpracovani a humor Vosto5 tam rozhodne je. A vemte na to deti.... budou nadsene:-)
(zadáno: 6.12.2017)
Nebojsa - Divadlo Minor: 100 %
Za mě "plný kotel". Krásné vtipné představení.
(zadáno: 20.10.2017)
Biograf - Cirk La Putyka: 100 %
Za naši rodinu vč. dětí krásné představení. Nápadité, zábavné, obdivuhodné, děti s otevřenou pusou.... co víc si přát. Doporučuji všem!
(zadáno: 1.12.2018)
Natašin sen - OLDstars: 100 %
Jedno z nejúžasnějších představení současnosti. Elizaveta je nadprůměrná, skvělá, jedinečná! Moc jí přeju nádhernou hereckou budoucnost. Vše dokresluje byt, kde se divadlo odehrává. Za mě prostě skvělé.
(zadáno: 30.3.2017)
Pomezí - Pomezí: 100 %
Smekám před tvůrci a herci tohoto "kusu". Je to obdivuhodné a jedinečné dílo. Sice má divák chvílemi pocit, že je úplně mimo a ke konci představení už fyzicky nemůže, ale když tam jste se skupinou 12 lidí, jako já, tak to nakonec dáte dohromady:-) Určitě půjdu na Pomezí ještě jednou a doskládám tu mozaiku.
Všem moc doporučuji!
(zadáno: 2.6.2017)
Prosíme nesahat! Ve vzpomínce na přední českou rodinu - Pomezí: 100 %
Moc děkuji za opět krásný zážitek. Nádherné interaktivní představení!
(zadáno: 19.6.2017)
Pozvání - Pomezí: 100 %
Kdybych mohla dát 150%, tak je dám. Je to úžasné, co jde vytvořit. Smekám před všemi, kdo se na takovém projektu podílí.
(zadáno: 6.12.2017)
Záhada hlavolamu - Divadlo Minor: 100 %
Nádhera. Interaktivní představení, kde se i od srdce zasmějete.
(zadáno: 17.4.2016)
Naše třída - Divadlo Komedie: 100 %
Klobouk dolů před všemi, kdo se na tomto představení podíleli! Muselo to stát hodně sil! Děkuji za krásný zážitek.
(zadáno: 17.10.2018)
Společenstvo vlastníků - Divadlo Vosto5: 100 %
Bezkonkurenční a jako vždy skvělé.
(zadáno: 26.4.2018)
Dům v jabloních - Pomezí: 100 %
Máme za sebou neuvěřitelný večer ve Winternitzově vile. Jsem nadšená, představení je obdivuhodné. Moc děkuji a všem ze srdce doporučuji.
(zadáno: 24.9.2015)
Mikve - Národní divadlo: 90 %
Nadhera. Pokazde si z toho vezmu neco noveho!
(zadáno: 10.11.2016)
UP´END´DOWN - Cirk La Putyka: 90 %
(zadáno: 25.11.2016)
Pankrác ´45 - Švandovo divadlo: 90 %
Strhující představení a úctyhodné zpracování.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>