Profil uživatele

Zupri

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 9 % (16)
Pavla Haflantová: 11 % (17)
Helena Grégrová: 13 % (57)
Jan Pařízek: 13 % (47)
Jiří Landa: 13 % (65)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4

(zadáno: 26.10.2019)
(zadáno: 4.4.2016)
(zadáno: 17.4.2016)
(zadáno: 3.4.2017)
(zadáno: 24.4.2018)
(zadáno: 19.11.2018)
(zadáno: 7.12.2018)
Jako velký fanda spolku Pomezí hodnotím toto představení jako zatím nejméně povedené. Prostor i námět by snesly větší propracování.
(zadáno: 29.9.2019)
Za mě velké mínus za počet vykouřených cigaret v tak malé místnosti. Nemyslím, že to bylo třeba (přinejmenším je zapalovat) a mně to zkazilo celý dojem.
(zadáno: 26.10.2019)
(zadáno: 2.11.2015)
(zadáno: 12.1.2017)
Byl to hodně zvláštní "kus". Chápu, že ten, kdo to nečetl, to nedá. Já to četla nedávno a myslím, že z toho asi vytáhli maximum, co se dalo. Jen ta nahota na konci byla úplně, ale úplně zbytečná.
(zadáno: 30.11.2019)
Tak nějak bez přidané hodnoty. Škoda, zajímavé téma.
(zadáno: 30.4.2017)
Ač je mi to líto a že jsem velká fanynka Dlouhé, tohle představení mě otrávilo až uráželo. Nebo jsem jen neměla náladu poslouchat, že jsem looser, hajzl, dostanu facku a masturbuji jako Jimmy.... prostě NE. Tohle na prkna Dlouhé nepatří.
(zadáno: 10.1.2018)
Na mě zbytečně vulgární a uhádané. Postrádala jsem cokoliv jiného.
Pozitivní je výborný výkon Natálie Řehořové, přestože se její text skládal z 90% ze sprostých slov - a dle mého názoru úplně zbytečně. Škoda.
(zadáno: 28.5.2018)
Za mě "přes čáru". Ať se snažím sebevíc, přišlo mi to prostě už moc. Moc dlouhé, moc vulgární, moc brutální. Chtělo by to ubrat .... a klimatizaci ve Ville přidat!
(zadáno: 26.10.2015)
Nevtipné, ztracený večer.
(zadáno: 9.3.2020)
Za mě ztracený večer. Vůbec jsem to nepochopila ... celou hodinu jsem si kladla otázku, zda to je jakože fakt? Spojení Vilma Cibulková + Viola pro mě bylo 100%tní zárukou, o to větší zklamání.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4