Profil uživatele

Zupri

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 9 % (9)
Veronika Boušová: 9 % (14)
Pavla Haflantová: 11 % (15)
Jiří Landa: 12 % (61)
Helena Grégrová: 13 % (55)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 31.8.2018)
39 stupňů - Dejvické divadlo: 80 %
(zadáno: 12.3.2019)
A na hrušce sedí diktátor - GP-art: 70 %
Hra je svižná, vtipná a na text jistě náročná. Dost "bodů" ubírá prostor, ve kterém je hrána a přemíra sexistických narážek. Nehrát pan Táborský, nevím nevím....
(zadáno: 23.10.2017)
A pak přišla Mirna - Divadlo Letí: 70 %
(zadáno: 28.5.2018)
Bang - Divadlo Letí: 40 %
Za mě "přes čáru". Ať se snažím sebevíc, přišlo mi to prostě už moc. Moc dlouhé, moc vulgární, moc brutální. Chtělo by to ubrat .... a klimatizaci ve Ville přidat!
(zadáno: 12.1.2017)
Betonová zahrada - Švandovo divadlo: 50 %
Byl to hodně zvláštní "kus". Chápu, že ten, kdo to nečetl, to nedá. Já to četla nedávno a myslím, že z toho asi vytáhli maximum, co se dalo. Jen ta nahota na konci byla úplně, ale úplně zbytečná.
(zadáno: 20.10.2017)
Biograf - Cirk La Putyka: 100 %
Za naši rodinu vč. dětí krásné představení. Nápadité, zábavné, obdivuhodné, děti s otevřenou pusou.... co víc si přát. Doporučuji všem!
(zadáno: 4.4.2016)
Božská Sarah - Divadlo Kalich: 60 %
(zadáno: 31.8.2018)
Brian - Dejvické divadlo: 80 %
(zadáno: 29.5.2019)
Čapek - Městská divadla pražská: 90 %
Skvělé edukativní představení, mělo by být povinné pro školní mládež.
Některé herecké výkony mi úplně nesedly, ale přebila to náplň hry a její přesah.
(zadáno: 28.9.2015)
Cry Baby Cry - Švandovo divadlo: 70 %
(zadáno: 31.8.2018)
Dabing Street - Dejvické divadlo: 80 %
(zadáno: 1.9.2016)
Dealer´s Choice (Kdo rozdává, rozhodne) - Dejvické divadlo: 100 %
Nádhera. Moc jsem si "pochutnala". Děkuji.
(zadáno: 24.9.2015)
Dechovka - Divadlo Vosto5: 100 %
Nejlepsi!
(zadáno: 6.12.2017)
Demokracie - Divadlo Minor: 80 %
Super nápad. Jen si myslím, že by šlo do představení "nacpat" více faktů, využít, že děti poslouchají.
(zadáno: 3.4.2017)
Děvčátko Momo - Divadlo Cylindr: 60 %
(zadáno: 19.11.2018)
Duet pro jeden hlas - La Fabrika: 60 %
(zadáno: 26.4.2018)
Dům v jabloních - Pomezí: 100 %
Máme za sebou neuvěřitelný večer ve Winternitzově vile. Jsem nadšená, představení je obdivuhodné. Moc děkuji a všem ze srdce doporučuji.
(zadáno: 19.10.2015)
Family - Cirk La Putyka: 80 %
Úchvatné představení s nesmírně dlouhým ocasem.
(zadáno: 18.5.2019)
Game - Divadlo Minor: 100 %
Skvělé, vtipné, výstižné. Moc jsem se (i děti) pobavila:-)
(zadáno: 30.4.2017)
Hovory na útěku - Divadlo v Dlouhé: 40 %
Ač je mi to líto a že jsem velká fanynka Dlouhé, tohle představení mě otrávilo až uráželo. Nebo jsem jen neměla náladu poslouchat, že jsem looser, hajzl, dostanu facku a masturbuji jako Jimmy.... prostě NE. Tohle na prkna Dlouhé nepatří.
(zadáno: 21.3.2019)
Jako zázrakem / Jak dělat podobiznu ptáka - Divadlo Viola: 100 %
Po 4 letech po druhé a opět jedinečné.

Ještěrka lásky
zase mi prchla nakonec
V prstech mi zbyl jen její ocásek
Dobře mi tak
Chtěl jsem ji mít jen pro sebe já lakomec.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>