Profil uživatele

Zupri

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 9 % (14)
Anežka Hrebiková: 10 % (10)
Pavla Haflantová: 11 % (15)
Jan Pařízek: 12 % (45)
Helena Grégrová: 13 % (56)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 31.8.2018)
(zadáno: 12.3.2019)
Hra je svižná, vtipná a na text jistě náročná. Dost "bodů" ubírá prostor, ve kterém je hrána a přemíra sexistických narážek. Nehrát pan Táborský, nevím nevím....
(zadáno: 23.10.2017)
(zadáno: 28.5.2018)
Za mě "přes čáru". Ať se snažím sebevíc, přišlo mi to prostě už moc. Moc dlouhé, moc vulgární, moc brutální. Chtělo by to ubrat .... a klimatizaci ve Ville přidat!
(zadáno: 12.1.2017)
Byl to hodně zvláštní "kus". Chápu, že ten, kdo to nečetl, to nedá. Já to četla nedávno a myslím, že z toho asi vytáhli maximum, co se dalo. Jen ta nahota na konci byla úplně, ale úplně zbytečná.
(zadáno: 20.10.2017)
Za naši rodinu vč. dětí krásné představení. Nápadité, zábavné, obdivuhodné, děti s otevřenou pusou.... co víc si přát. Doporučuji všem!
(zadáno: 4.4.2016)
(zadáno: 31.8.2018)
(zadáno: 29.5.2019)
Skvělé edukativní představení, mělo by být povinné pro školní mládež.
Některé herecké výkony mi úplně nesedly, ale přebila to náplň hry a její přesah.
(zadáno: 28.9.2015)
(zadáno: 31.8.2018)
(zadáno: 1.9.2016)
Nádhera. Moc jsem si "pochutnala". Děkuji.
(zadáno: 24.9.2015)
Nejlepsi!
(zadáno: 6.12.2017)
Super nápad. Jen si myslím, že by šlo do představení "nacpat" více faktů, využít, že děti poslouchají.
(zadáno: 3.4.2017)
(zadáno: 3.6.2018)
Zas a znovu - nejlepší!
(zadáno: 19.11.2018)
(zadáno: 26.4.2018)
Máme za sebou neuvěřitelný večer ve Winternitzově vile. Jsem nadšená, představení je obdivuhodné. Moc děkuji a všem ze srdce doporučuji.
(zadáno: 19.10.2015)
Úchvatné představení s nesmírně dlouhým ocasem.
(zadáno: 18.5.2019)
Skvělé, vtipné, výstižné. Moc jsem se (i děti) pobavila:-)
(zadáno: 30.4.2017)
Ač je mi to líto a že jsem velká fanynka Dlouhé, tohle představení mě otrávilo až uráželo. Nebo jsem jen neměla náladu poslouchat, že jsem looser, hajzl, dostanu facku a masturbuji jako Jimmy.... prostě NE. Tohle na prkna Dlouhé nepatří.
(zadáno: 21.3.2019)
Po 4 letech po druhé a opět jedinečné.

Ještěrka lásky
zase mi prchla nakonec
V prstech mi zbyl jen její ocásek
Dobře mi tak
Chtěl jsem ji mít jen pro sebe já lakomec.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>