Profil uživatele

Zupri

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 9 % (16)
Pavla Haflantová: 11 % (17)
Helena Grégrová: 13 % (57)
Jan Pařízek: 13 % (47)
Jiří Landa: 13 % (65)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 21.3.2019)
Po 4 letech po druhé a opět jedinečné.

Ještěrka lásky
zase mi prchla nakonec
V prstech mi zbyl jen její ocásek
Dobře mi tak
Chtěl jsem ji mít jen pro sebe já lakomec.
(zadáno: 24.4.2018)
(zadáno: 9.12.2016)
Ja jsem nadsena!!! Skvely napad, skvele zpracovani a humor Vosto5 tam rozhodne je. A vemte na to deti.... budou nadsene:-)
(zadáno: 25.11.2019)
Nádhera! s pokorou a úctou.
(zadáno: 10.11.2016)
(zadáno: 28.9.2015)
Celé představení jsem sledovala naprosto bez dechu. Nádhera!
(zadáno: 6.12.2017)
Nápadité představení, ale rušily mě šumící diváci. Není možné si představení naplno vychutnat....
(zadáno: 9.3.2020)
Za mě ztracený večer. Vůbec jsem to nepochopila ... celou hodinu jsem si kladla otázku, zda to je jakože fakt? Spojení Vilma Cibulková + Viola pro mě bylo 100%tní zárukou, o to větší zklamání.
(zadáno: 12.6.2017)
Krásné představení bez chvilky nudy či dlouhé chvíle. Řekla bych typicky "Dlouhácký" kus, na který mohou být právem pyšní.
(zadáno: 4.1.2020)
Moc zajímavý zážitek.
(zadáno: 6.2.2019)
Krásné prostředí, krásná žena.
(zadáno: 19.10.2016)
Obdivuhodný výkon obou herců, klobouk dolů. Hra jinak obhroublá, méně sprostých slov by neškodilo, ne všude je to nutné. Ale nenudí a je vtipná.
(zadáno: 24.9.2015)
Nadhera. Pokazde si z toho vezmu neco noveho!
(zadáno: 6.12.2017)
(zadáno: 17.4.2016)
Klobouk dolů před všemi, kdo se na tomto představení podíleli! Muselo to stát hodně sil! Děkuji za krásný zážitek.
(zadáno: 1.12.2018)
Jedno z nejúžasnějších představení současnosti. Elizaveta je nadprůměrná, skvělá, jedinečná! Moc jí přeju nádhernou hereckou budoucnost. Vše dokresluje byt, kde se divadlo odehrává. Za mě prostě skvělé.
(zadáno: 6.12.2017)
Za mě "plný kotel". Krásné vtipné představení.
(zadáno: 29.9.2019)
Za mě velké mínus za počet vykouřených cigaret v tak malé místnosti. Nemyslím, že to bylo třeba (přinejmenším je zapalovat) a mně to zkazilo celý dojem.
(zadáno: 1.10.2017)
Nejlepší dětské představení všech dob.
(zadáno: 6.11.2017)
Tak toto je Divadlo s pravými Herci. Nezbýva než poděkovat - děkuji.
(zadáno: 20.4.2017)
Vtipné a edukativní. Moc hezky zpracovaný "kus", nádherná scéna a komorní atmosféra. Téměr bytové divadlo. Moc doporučuji.
Jediné negativum je opravdu hodně cigaret. Možná by neškodilo hrát s otevřeným oknem:-)
(zadáno: 26.10.2019)
(zadáno: 11.10.2016)

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>