Profil uživatele

Zupri

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 9 % (16)
Pavla Haflantová: 11 % (20)
Iva Bryndová: 12 % (21)
Helena Grégrová: 13 % (63)
Jan Pařízek: 13 % (52)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 10.2.2022)
Skvělý herecký výkon. Nevím, zda to bylo pauzou po covidu, ale pan Prachař hrál jak o život. Byla to radost sledovat.
(zadáno: 1.10.2017)
Nejlepší dětské představení všech dob.
(zadáno: 10.2.2022)
Nejde jinak než plný počet.
O této tragédii jsem slyšela poprvé, na což nejsem pyšná. Určitě doporučím učitelům do škol.
(zadáno: 6.11.2017)
Tak toto je Divadlo s pravými Herci. Nezbýva než poděkovat - děkuji.
(zadáno: 20.4.2017)
Vtipné a edukativní. Moc hezky zpracovaný "kus", nádherná scéna a komorní atmosféra. Téměr bytové divadlo. Moc doporučuji.
Jediné negativum je opravdu hodně cigaret. Možná by neškodilo hrát s otevřeným oknem:-)
(zadáno: 26.10.2019)
(zadáno: 25.11.2016)
Strhující představení a úctyhodné zpracování.
(zadáno: 10.11.2016)
(zadáno: 26.1.2020)
Opravdu vtipné. Není co dodat.
(zadáno: 10.1.2018)
Na mě zbytečně vulgární a uhádané. Postrádala jsem cokoliv jiného.
Pozitivní je výborný výkon Natálie Řehořové, přestože se její text skládal z 90% ze sprostých slov - a dle mého názoru úplně zbytečně. Škoda.
(zadáno: 30.3.2017)
Smekám před tvůrci a herci tohoto "kusu". Je to obdivuhodné a jedinečné dílo. Sice má divák chvílemi pocit, že je úplně mimo a ke konci představení už fyzicky nemůže, ale když tam jste se skupinou 12 lidí, jako já, tak to nakonec dáte dohromady:-) Určitě půjdu na Pomezí ještě jednou a doskládám tu mozaiku.
Všem moc doporučuji!
(zadáno: 7.12.2018)
Jako velký fanda spolku Pomezí hodnotím toto představení jako zatím nejméně povedené. Prostor i námět by snesly větší propracování.
(zadáno: 27.5.2018)
Zajímavý, obdivuhodný kus. Zase jednou jiné, dětské divadlo. Palec nahoru!
(zadáno: 19.6.2017)
Kdybych mohla dát 150%, tak je dám. Je to úžasné, co jde vytvořit. Smekám před všemi, kdo se na takovém projektu podílí.
(zadáno: 26.10.2019)
(zadáno: 2.6.2017)
Moc děkuji za opět krásný zážitek. Nádherné interaktivní představení!
(zadáno: 15.9.2016)
Ve všem souhlasím s Barkou. Děkuji.
(zadáno: 29.3.2019)
Zajímavá fikce. Dialogy udrží diváka v pozoru. Pan Táborský skvělý.
(zadáno: 17.10.2018)
(zadáno: 22.11.2015)
Krásné - milé - bezchybné představení. Všem vřele doporučuji. Zase jednou "milé pohlazení".
(zadáno: 26.10.2019)