Profil uživatele

Zupri

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 9 % (16)
Pavla Haflantová: 11 % (17)
Helena Grégrová: 13 % (57)
Jan Pařízek: 13 % (47)
Jiří Landa: 13 % (65)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4

(zadáno: 28.9.2015)
Jedno z nejkrásnějších představení, co jsem kdy viděla. Moc děkuji paní Divíškové za krásný zážitek!
(zadáno: 24.4.2018)
Je skvělé vidět, že jde divadlo dělat JINAK a SKVĚLE. Díky za to.
(zadáno: 27.5.2019)
Hru drží pan Táborský a vytáhl ji nad průměr.... Souhlasím, že Petra Nesvačilová působí nepřirozeně a roli ji nevěříte, bohužel.
(zadáno: 17.3.2019)
Čistá radost. Nádhera!
(zadáno: 2.9.2017)
Představení jistě hodnotné, ale příliš dlouhé. Zkrátila bych ho a dala 100%.
(zadáno: 1.10.2017)
Nenudí a neurazí, ale nic vyjímečného řekla bych.
(zadáno: 30.11.2019)
Tak nějak bez přidané hodnoty. Škoda, zajímavé téma.
(zadáno: 26.10.2015)
Nevtipné, ztracený večer.
(zadáno: 17.4.2016)
(zadáno: 10.11.2016)
(zadáno: 14.6.2017)
Děsivé, poučné a dobré divadlo.
(zadáno: 2.11.2015)
(zadáno: 17.12.2018)
Moc hezky zpracovaná hra. Jako první jsem četla knížku a moje očekávání bylo naplněno. Hra má celou dobu spád, divák je stále v očekávání. Skvělý výkon Terezy Marečkové, to opravdu klobouk dolů.
(zadáno: 18.6.2019)
Skvělý zážitek s možností interakce a nutností zamyslet se.
(zadáno: 6.12.2017)
Nádhera. Interaktivní představení, kde se i od srdce zasmějete.
(zadáno: 6.12.2017)
Jedno z nejhezčích dětských představení, co jsme kdy viděli. Každý si tam najde svoje ...a oceňuji i dospělácké vtipy:-)
(zadáno: 6.12.2017)
(zadáno: 21.1.2016)
Moc hezky pojaté, krásná hudba. Doporučuji.
(zadáno: 16.5.2019)
Strhující výkon Terezy Dočkalové, která si prakticky 3 hodinky neoddychne. Hra táhne a má spád. Knižní předloha je skvěle zpracovaná... logicky to musí mít 3 hodiny ... i když uznávám, je to fakt moc.
Znalost předlohy pomáhá a je dosti výhodou.
(zadáno: 2.11.2015)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4