Profil uživatele

Zuzanan1

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 10 % (5)
Lukáš Dubský: 11 % (17)
Helena Grégrová: 13 % (24)
Kateřina Jírová: 13 % (6)
Michal Novák: 14 % (21)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

 <  1 2
(zadáno: 23.9.2018)
Této hře v původním obsazení s Hálkem a Divíškovou bych dala 100%, ale ani toto nové obsazení neurazí, naopak pobaví. Dulava je výtečný, Polívka stále drží, stejně jako Vetchý.
(zadáno: 23.9.2018)
Tohle představení zcela jistě není pro úzkoprsé maloměšťáky, nejde o nějakou psychologickou hru s ryze intelektuálními vtipy. Nicméně vidění světa z mužské strany, včetně té homosexuální je zajímavé, vtipné a dá se tam najít i hlubší myšlenka. Publikum se až na výjimky bavilo.
(zadáno: 23.9.2018)
Obecně nemám ty moderní stand-upy moc ráda, řada z nich není ani vtipná, ani inteligetní, ovšem tohle je výjimka. Ondřeji Sokolovi se dařilo celou hodinu a půl výtečně bavit obecenstvo, publikum řvalo smíchy. Sokol si umí velmi dobře dělat legraci i ze sebe, nejen z druhých, připomnělo mi to zlatou éru Donutila, Sováka nebo Menšíka. Doporučuji.
(zadáno: 15.9.2018)
Miluji černočerné komedie a tahle se hodně povedla, skvělý překlad a režie Ondřeje Sokola, jenž podle mě hrál i nejlépe a jeho postava byla nejvtipnější, ale výborně hrál i Martin Finger. Vývoj postav je překvapivý, stejně jako závěr. Ala za zbytečné považuji němé/zpívající postavy, stejně jako rozdělení jeviště. Ale jinak super a doporučuji.
(zadáno: 26.6.2018)
Hezké představení One woman show Simony Stašové, slušný herecký a hlavně fyzický výkon, občasné přehrávání od Simony Stašové divák už tak nějak očekává. Ocení asi hlavně ženy středního věku.
(zadáno: 26.6.2018)
Výborná oddechová komedie pro všechny, co jsou už dlouho v manželství - jistě tam poznají spoustu scén ze svého života a pro fanoušky Klepla a Holubové.
(zadáno: 26.6.2018)
Kdybych neznala stejnojmenný film na motivy Stephena Kinga, asi by se mi to i líbilo. Hlavně oceňuji nápaditou scénu. Adamovská byla výrazně lepší než Štěpánek.
(zadáno: 26.6.2018)
Výborné, dobře nadávkovaný humor a i vážnější zamyšlení nad životem. Špalkovou jsem znala spíš z vážných rolí, tady mě opravdu mile překvapila jako komediální herečka. Matásek standardně dobrý, role mu sedla.
(zadáno: 26.6.2018)
Na tohle představení jsem se hodně těšila a byla i připravená na přehrávání Dlouhého a Stašové, ale uznávám, že ho bylo až příliš, stejně jako laciného humoru. Co jsem ale vůbec nepochopila - byla nepřirozená stylizace a artikulace Stašové. Její nápad nebo režisérský záměr? V každém případě rušivé a a dávám proto nízké ohodnocení.
 <  1 2